dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/18 [chat] (13.8.2018 21:34:27)
|
Žene, jeste li dobro [sm=smiley31.gif] Ja standarno smlavljena, non stop mi se zatvaraju oči, i stalno kukam znam, ali tako je kako je. Ja se iskreno nadam da će mi uskoro ukinuti progesteron, ne mogu više, nikada nisam bila ovako nemoćna, bez snage, uspavana. Za ono vreme što sam ok se trudim da uradim za fimu što više mogu, jer čim padne koncetracija, nisam ni za šta. S mi ste stalno mazi, umiljava, baš oseća da se spremaju neke velike promene. Ja sam njemu još onomad rekla, kada sam morala da mirujem, da mama u stomaku ima bebu i da mora da me pazi, a sada mi je žao što sam mu rekla, mali je. Ali nisam tada smislila ništa bolje. Pre neki dan u pošti, dok smo plaćali neke račune za stan moje drugarice, svima u redu je rekao da mama ček bebu, mada su svi već videli, jer je meni stomak ogromani već neko vreme, ipak imam i bebu i cistu veliku unutra. A onda ga je radnica na šalteru pitala da li može da mu uzme mamu, našalila jer su se svi raspilavili koliko me grli i mazi, i govori ovo je moja mama, jel znate. A on njoj reče, nije lepo da odvedeš moju mamu jer će plakati beba u stomaku.
|
|
|
|