dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/18 [chat] (21.8.2018 9:33:12)
|
AnaAna, dobrodošla nam nazad :) [sm=smiley31.gif] Jeste, nema nam Dragce i Dejane, javite seee :) Ja sam vam juče pisala da krenulo neko žiganje u predelu levog jajnika, i to se baš povećalo do kraja dana, baš je bilo neprijatno, sve jače (ne puno jako) i učestalije. Mislila sam da zovem kliniku ako se i danas nastavi (zbog ciste koja je baš tu na levom, pa da vidim da li se nešto dešava) ali za sada nema žiganja. Izgleda da sam se prethodnih dana preforsirala, puno sam se savijala i ribala, a juče ponovo, jer mi S dobio T pa mi se na brufen ispovraćao po celoj kući, dok sam sve izribala, žiganje se dodatno povećalo. Jedva čekam da se vrati njegova vaspitačica, danas joj je rođendan sada se čestitasmo na FB [sm=smiley36.gif], vraća se valjda taman kada mi stignemo iz Vrnjačke Banje. Ne vodim ga više dok ona ne dođe, ova ekipa koja sada radi, pojača klimu na najjače, sve puše u kabinettu, a najstariju ostave sa decom (spojene grupe), ona spava za stolom, deca vrište i svi se razboleše. A naša vaspitačica je uvek napolju sa decom, smišlja igre, ona zlata vredi. Lesli kako si ti, još malooo [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|