Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.12.2012 14:43:30
|
|
|
|
branki*
|
da,ovde se leca zove socivo mnoogo krace od pasulja se kuva.ukusno je,nisam ocekivala.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.2.2013 19:02:45
|
|
|
|
Olga75
|
zvericici je sutra imendan i verovatno ce neko doci ( ako niko on docic ce moja mama koja vazda kuka da je nicim ne castim i moj brat , snajke i Nadja ) i trebalo bi nesto da napravim e sad , mene mrzi da zivim ( a to ce biti i sutra ) znaci trebala bi mi vasa pomoc napraviti nesto slatko i slano , jednostavno , brzo i sa malim neredom a da nisu palacinke i pogacice i ako neko vidi ovaj moj vapaj i ima duse i srca da mi da ideju bila bih zahvalna i vratila lajk ( glipa sala al mi nesto smesno ovih dana ) i tako , nadam se da ce neko ovo videti i pomoci mi tenkjuuuu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.2.2013 19:09:18
|
|
|
|
NadaR
|
Slano , neki slani mafini pica varijanta recimo , carska pita by Mod (ima ovde) ili da precesljas onu finger food temu Sad da vidim lajk
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.2.2013 19:11:20
|
|
|
|
lesica
|
Torta za lenje zene (znas ono umutis pola kile slaga sa kiselom vodom,pa razdelis u tri dela,u jedan ubacis mleveni keks,napolitanke,u drugi cokoladu,krem...a treci ostavis takav kakav je...) A slano,mogu da ti ispisem recepat za pica rolat od 7 kora,to je em lepo,em se brzo pravi.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.2.2013 19:11:33
|
|
|
|
Olga75
|
Nado , dobices lajk ako ti mafini nisu komplikovani , znaci muti , seci , mesaj , igraj , peci, ,nema lajk , moze za muti - peci a za slatko , sta imas kazi meni negativnoj i odoh da lajkujem redom
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.2.2013 19:23:07
|
|
|
|
NadaR
|
Onda nista od lajka Ipak,ne odustajem , procackacu jos malo
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.2.2013 19:28:45
|
|
|
|
Olga75
|
ma lajkovacu Nado
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2013 16:01:25
|
|
|
|
Figaro88
|
Imali neko lep recept za Mil fej?Ja ga obozavam,posle Dobos torte to mi je omiljena poslastica,a svi recepti na koje naidjem mi nedeluju bas preukusno
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.2.2013 16:03:22
|
|
|
|
Jole84
|
Figaro pitaću sveki,ona to pravi super
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.2.2013 15:09:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Jole pisi ako bude imala,ja stalno kupujem,jednom sam pravila,bio je lep,ali mi je lisnato testo ostalo suvo....
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 12:57:18
|
|
|
|
Olga75
|
da li je neko nekada pravio palacinke sa vodom ? zvercica mi trazi palacinke , sad ovo sa mlekom i tim glupostima , sad sam ovo , da napravim testo samo voda i brasno sa malo soli i secera , o hoce li to biti za ista ? razmisljam o jajima , ne znam da li i tamo ima ( verovatno ima mikotoksina ) i tako , znaci ako je neko pravio tako palacinke nek mi se javi pliz
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 13:00:03
|
|
|
|
lesica
|
Možda da ako imaš ubaciš mleko u prahu,mada ništa im neće faliti ni samo sa vodom.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 13:03:17
|
|
|
|
Olga75
|
naravno da nemam nekako mislim da ce da bude jako " tvrde " i da se nece lepo rolati i da ce biti blede i ko lepilo
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 13:12:17
|
|
|
|
lesica
|
Dodaj na vrh noža praška za pecivo,i možeš i kiselom vodom da ih umutiš. Trebalo bi da budu ok.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 13:13:12
|
|
|
|
branki*
|
ja sam pravila sa vodom,dobre su.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 13:30:33
|
|
|
|
Olga75
|
onda cu da pravim , sirota moli za palacinke a ja sve ne smem bem ti da mi dete ostane zeljno skrnavih palacinki
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 13:33:59
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da li je neko nekada pravio palacinke sa vodom ? zvercica mi trazi palacinke , sad ovo sa mlekom i tim glupostima , sad sam ovo , da napravim testo samo voda i brasno sa malo soli i secera , o hoce li to biti za ista ? razmisljam o jajima , ne znam da li i tamo ima ( verovatno ima mikotoksina ) i tako , znaci ako je neko pravio tako palacinke nek mi se javi pliz Plačinke s vodom i bez jaja ili private kako se kod nas zovu, to pravim nekad kad postim, budu deblje dosta ali eto nije loše za nuždu. A šta ćeš ti da jedeš u budućnosti
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 13:35:56
|
|
|
|
Olga75
|
mani me , sta cu , evo stize prolece , mogu da pasem cela familija ce da pase pa se nemojte iznenaditi ako nas negde u daljini vidite kako se hranimo i izvodimo ples ili gledamo u sunce i tako
< Poruku je uredio Olga RR -- 20.2.2013 13:36:52 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 14:30:05
|
|
|
|
Anoniman
|
olga, moze samo sa vodom (i mineralnom), moja mama tako pravi tati za vreme posta.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 14:37:04
|
|
|
|
sneza24
|
I ja ih ponekad pravim sa vodom ako se desi da nemam mleka.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.2.2013 22:07:01
|
|
|
|
branki*
|
olgaaaa,jesi pravila?kako su ispale?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.2.2013 10:25:10
|
|
|
|
Olga75
|
evo malopre sam joj napravila palacinke , hm , blede , deblje ali ona jede i sve : mmm , ukusooo ja ne znam da napravim cestite palacinke ni sa svim sastojcima ali ove : gazirana voda , brasno , malo soli i dooobra kasika secera su mi i uspele , od sest komada samo dve su mi se iscepale
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.3.2013 15:14:05
|
|
|
|
Shishica
|
Kako da umutim belanca za ukrasavanje torte? Znam da moze na pari da se mute sa secerom 10-tak minuta ili da se umute pa da se dodaje uspinovani secer polakooo i mutiiii... Ali ne znam kako to tacno treba i kako je najbolje.. tu prvu varijantu ne mogu pa kako moze drugacije?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.3.2013 15:25:38
|
|
|
|
isidora88
|
ja dobro ulupam belanca, mutim desetak minuta, moraju da budu cvrsto ulupana i dodam secer i mutim dok se secer ne rastopi. samo pazi moraju biti dobro ulupana inace ce spasti taj sam kad ubacis secer.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.3.2013 15:35:50
|
|
|
|
Shishica
|
I tako znaci moze preko torte? Nece spasti? Obican secer, ne uspinovan?
< Poruku je uredio Shishica -- 9.3.2013 15:36:25 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
koje je lepse imepisuljica.Lara (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!