|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:19:00   
Lu
IZVORNA PORUKA: Olga RR

znas i sama ako nema puuuno secera u kolacima da oni zavrcu nosicima a ne bih htela da moj tanjir ostane pun user posted image
ja u svim receptima smanjujem secer skoro na pola user posted image

nego medeno srce ? daj mi mooolim te link user posted image

MEDENO SRCE

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 351
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:20:35   
Olga75
znaci moram da pravim dve ture sigurno , kontam ima oko 50 dece , znaci treba mi bar 50 komada user posted image
a neki kukisi user posted image , nesto oblika pogacica samo slatko ?

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 352
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:25:06   
Anoniman
Ih pa šta god da praviš moraš bar dve tureuser posted image Nisam nikad pravila cookies, ne mogu da pomognem

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 353
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:28:29   
Lu
Nedjo ovi ovseni barovi su izgleda nešto super, to ću da napravim obavezno user posted image
Olga vidi OVO izađe ih dosta

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 354
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:30:42   
Olga75
ma znam da moram dve ture user posted image
jedino vanilaca bude milion user posted image ali deca nisu obozavatelji vanilica
Lu , hvala ali to se pravi u modli za mafine , toga moram onda pet - sest tura user posted image
a ja sam leeeenja a hocu da bude fiino i tako user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 355
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:31:31   
Olga75
aaa , ne pravi se u modli , kad ja ne citam user posted image nego se rola i sece

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 356
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:43:00   
Lu
Rolat isječeš na tanke kriškice i svaku uvaljaš u ruci kao kuglicu, spljoštiš malo i redaš u pleh, izgledaju zanimljivouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 357
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 10:06:23   
daca77

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Olga RR

znas i sama ako nema puuuno secera u kolacima da oni zavrcu nosicima a ne bih htela da moj tanjir ostane pun user posted image
ja u svim receptima smanjujem secer skoro na pola user posted image

nego medeno srce ? daj mi mooolim te link user posted image

MEDENO SRCE

Ovo je zaista divan kolac...pravo medeno srce.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 358
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2012 9:03:41   
Olga75
e , da apdejtujem user posted image
pravila sam neke kukise user posted image , ispali su velnes keks , malo su se skocili , samo da mi se ne razmrve dok ih odnesem , moracu vrlooo pazljivo

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 359
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 13:52:48   
madre
zene, koju slaninu kupujete?

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 360
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 13:54:34   
Olga75
hambursku , barenu user posted image
a ako kupujem sirovu , gledam da je jaaako mesnata

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 361
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 13:58:48   
madre
ja nemam pojma nista o slanini, pa i ne znam koje sve postojeuser posted image sto kupujes bas tu, po cemu se razlikuje od drugih? pa sta ako je barena, je l to znaci nesto? na sta treba da obratim paznju kad kupujem kvalitetnu slaninu, mislim na sastav? jadna sad ti, nadrljala si, sad ja menjam mariju sa pitanjima i onako se isto zovemouser posted image

< Poruku je uredio madre -- 17.11.2012 14:07:47 >


_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 362
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 14:12:22   
Olga75
e pa vidi vako , slanina niiije samo ono mast , so i dovidjenja user posted image i Marija cuuutiiii user posted image
sad ozbiljno , ja slaninu kupujem naoko , znaci ako je prosarana mesom , nije preslana , ako je prirodno susena onda kupujem tu ali to su ti godine iskustva u biranju user posted image
ali ako nisam sigurna , onda gledam da je barena jer ako nije barena onda je onako susena ( ne znam kako se taj proces zove ali oni mogu od sirove krmenadle da ti kojekakvim salitrama i ne znam cime naprave nesto ko pecenicu a to sto sirovo odneses da oni srede je npr 800 dindzi a precenica je npr 1500 dindzi ) znaci oni to suse i spremaju sa kojecime i to ako te boli d**e ( rece to jedna korisnica foruma za bolesnu i napustenu decu user posted image ) ces kupiti ono jeftinije
a uvek mozes da kupis gronik - kod poznavalaca bilo kakve anatomije podbradak - pa da ga sama nasolis , zacinis , obaris u slanoj vodi , kad ga izvadis odatle , pospes ga finov alevom paprikom iz Marotonsa i lepim seckanim blemi lukom , ostavis da se ohladi i raspalis
a najbilja slanina je kad sam gledas ono sirovo parce od sveze khm , khm svinje ( da se ne zgrozecistunic , koji se bore za prava zivotinja ali ne i za prava dece ) i onda to lepo stavis u prisolje ( tako se to ovde zove ) onda ga u toj soli obrces i prevrces osam nedelje , onda ga nosis na dimljenje jos dve nedelje i to je u stvari najbolja slanina
e sad imas i tu varijacije , mesnata , podlanica ( to je ona belo - roza debljine dlana ) i takooo
ako te jos sta zanima pitaj tu sam user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 363
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 14:17:49   
NadaR
wooooow . Nisam ni znala čega sve ima u vezi sa slaninom. Kod mene to vrlo jednostavno .SiS hrane svinje (komada 3 ) od 150-200 kg,zakolju , osuse i ja nosim kuci suvu i slanu slaninu . Oni paze cime hrane da ne bude puno masno a i yavisi od sorte gice. user posted image

Toliko znam o slanini user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 17.11.2012 14:18:35 >


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 364
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 14:21:19   
madre
auuu, ovo je i vise nego dovoljno!user posted image trebace mi ceo dan da prostudiram tvoj odgovor, a ja krenula u prodavnicu, pa rekoh da vas pitam koja je najboljauser posted image nista, kupicu je u ponedeljakuser posted image hvala tiuser posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 365
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 14:29:09   
Olga75
ma Madre , odes i kupis najslaniju , pa je isperes i bozije i gledas da bude prosarana mesom
ja rekoh da je to citava nauka , mozda zato sto smo mi ovde prozdrljivi a mozeda izato sto je stvarno umetnost kupiti dobru slaninu user posted image
ako ce ti biti lakse , ja dobru , pravu slaninu nisam videla godinama , ono sto prodaju za skupe pare , ma to je qr*c od ovce a ne dobra slaninana , na alost
ali nije samo slanina losa , lose je sve ono sto kupujemo ali to je druga tema
i daa izgleda da smo i mi onako zajedno vrlo losi ali to je tek treca tema user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 366
   RE: Pričajmo o hrani...
17.11.2012 16:13:36   
Anoniman
jao olga, uvek me nasmeju tvoji odgovori user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 367
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2012 1:28:42   
MERYEN
Jel ima neko dobar recept za pitu od bundeve i slanu i slatku da spremam deciuser posted image

_____________________________

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 368
   RE: Pričajmo o hrani...
10.12.2012 23:25:50   
madre
zene, koje ulje koristite za przenje? a koje recimo dodajete u kolace? ili salate?

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 369
   RE: Pričajmo o hrani...
14.12.2012 7:17:15   
Lu
Kako pripremate leću?
Može i posni i mrsni receptiuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 370
   RE: Pričajmo o hrani...
14.12.2012 7:43:28   
branki*
ja sam socivo kuvala prvi put pre neki dan-potopila ga u vodu,dodala crni luk,sargarepu i meso iseceno na kockice,zacine,malo zaprzila na kraju.meni je bilo odlicno.brzo se kuva,iznenadila sam se.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 371
   RE: Pričajmo o hrani...
14.12.2012 9:52:27   
Lu
Sočivo, svašta ću ja da naučim jošuser posted image
To me najviše zanima koliko se dugo kuha, predpostavljam kraće od graha/pasulja user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 372
   RE: Pričajmo o hrani...
14.12.2012 11:48:16   
Modessty
Jao Olga napisala čitavu studiju o slanini! user posted image Ni ja nisam znala kako sve to ide! Sad ću se zamisliti kad kupujem slaninu šta kupujem, a naučiću napamet ovo što Olga pisala čisto da se napravim pametna i nasekiram mesara user posted image A u stvari pojma nemam ni o mesu ni o slanini! Ja uglavnom prepustim mesarima da izaberu za mene user posted image

Lu kod mene se sočivo i bob jede samo kda mora - za posnu slavu user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 373
   RE: Pričajmo o hrani...
14.12.2012 13:26:21   
caca81

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Sočivo, svašta ću ja da naučim jošuser posted image
To me najviše zanima koliko se dugo kuha, predpostavljam kraće od graha/pasulja user posted image

Ma sočivo se skuva za 15-20min....user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 374
   RE: Pričajmo o hrani...
14.12.2012 13:29:04   
caca81

IZVORNA PORUKA: madre

zene, koju slaninu kupujete?

Hvala Bogu imam domaću, iskreno nikad ne bih slaninu kupila...ne prave je kako treba...Olga sve lepo objasnila.user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here