|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
14.8.2012 2:39:26   
Yag
super jeco rekla sam tiuser posted image

_____________________________

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 326
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 19:54:34   
viking
Nisam mogla na brzinu da se setim bolje teme, pa cu ovde da pitam - da li je neko koristio nekada onaj kupovni patispanj? Ne izgleda mi reprezentativno, ali kapiram da stedi dosta vremena...

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 327
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 19:56:15   
Anoniman
Patišpanj? To beše ono za tortu? user posted image Joj sve mi se zbrkalo u glavi danas. Nisu loši, ako imaš dobru kremu, i malo nakvasiš mlekom ili sokom...

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 328
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 19:57:33   
sanji
Jesam ja jednom u nekoj gužvi i nisam baš bila oduševljena! Nije ni blizu kućne varijante, ali uz dosta nekog lepog fila može da prođe! user posted image

_____________________________

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 329
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 19:58:49   
Olga75
da patispanj - piskota user posted image
Vik , mozda ces morati malo da ih premazes mlekom ili nekim sokom , zavisi kakav ces krem da koristis jer znaju te kupovne a budu suveeee
a zasto ne napravis sama ? U principu je vrlo jednostavno

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:01:38   
World
ja sam nekad probala one neke, mislim da su bile takovo, tj. swisslion, pa i nisu lose za kupovni biskvit... ako mislis na to.. samo udaris neki dobar cokoladni fil.. user posted image

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 331
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:04:15   
Anoniman
U Mercatoru ima nekih, ne znam im ime, ima i četvrtaste i okrugle i bele i braon piškote i kvalitetne su. Doduše samo sam ih jednom koristila, ali pazi imaju foliju između slojeva da je odlepiš. Ja sam sa jedne zaboravila da skinem i tu tortu su prozvali PVC torta user posted image A inače bila je ok

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 332
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:19:25   
viking
E, hvala puno! Inace, ne pravim nista, pitam onako :-)

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:31:33   
sanji
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: viking RR

E, hvala puno! Inace, ne pravim nista, pitam onako :-)



_____________________________

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 334
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:33:22   
Anoniman
Viking se sprda sa vamauser posted image

(odgovor članu sanji)
  Direktna veza do poruke: 335
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:39:24   
viking
Nije, nego da vam skrenem paznju sa Homoseksualnosti user posted image Prava istina je da sam bila u Merkatoru i videla te patispanje raznih boja i ukusa, pa me zanimalo, nisam nikada koristila ni jedan taj kupovni. Pitala sam kao zalog za buducnost :-)

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:43:45   
World
aha tako znaci, vodis se comskim pa zamajavas narod bezazlenim temama... user posted image

a ne znam kakve su te u boji, nisam to nikad probala..

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 337
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:45:58   
madre
ja sam kupila pre nekih mesec dana i ne znam zasta da ga iskoristim. kupih ga kao da imam ako mi nesto padne na pamet da napravim, ali mi nije palouser posted image
za to vreme sam naparvila mnogo nekih tortica, ali sa keksom kao podlogu jer ja u principu i ne volim torte sa korama. ovo moje izlaganje nije nikom od koristi, no dobrouser posted image


_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 338
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 20:50:20   
lesica
Ja sam skoro pravila sa takovo korama neku laganu varijantu. Kore nakvasila sa malo mleka,naredjla banane,i nafilovala slatkom pavlakom i uopste nije lose.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 339
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 21:02:49   
madre
bas tako nesto je i meni pre neki dan palo na pamet da pravim. bogi trazio tortu, a ja u kuci imam takovo kore, neke crnkaste banane i razne pudinge... ali sam ipak na kraju napravila sa keksom i pudingom, bez crnkastih bananauser posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 340
   RE: Pričajmo o hrani...
3.10.2012 22:26:51   
boba 11
te crnkaste su najsladje pa jos kad moze prst da upadne kroz koruuser posted image
Inace bila nekad jedna tortica od tih kupovnih kora takovo,svi su je redom pravili pre nekih 20-tak godina i meni se jede i navrh mi jezika ukus ali niko ne zna kako se pravi fil za nju.A naravno ja nemam pojmauser posted image to su pravile nase bake pa ako se neko slucajno seti obavezno da mi javiuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 341
   RE: Pričajmo o hrani...
4.10.2012 11:49:43   
Shishica
Pravite li nasuvo sa krompirom?
Ja to obozavam, ali ne znam koliko drugi stavljaju ulja kada prave kolicinu za troje npr. Tu treba dosta ulja jer inace se zduda sve..

I da li neko pravi domace flekici za nasuvo i kako? Pravila sam pre dosta godina to i zaboravila sam.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 342
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 8:35:53   
Olga75
hajde pomozite mi molim vas user posted image
sta napraviti za gomilu dece a da bude brzo , da se jede prsticima i da se ne uprase previse ? ja sam stala kod vanilica user posted image , mafini ne dolaze u obzir jer imam samo jednu modlu sa 9 komada , znaci veliki su , trebalo bih da ih pravim ceo dan .

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 343
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 8:46:33   
Anoniman
Ja mogu samo da ti dam dva linka za neke jako zdrave slatkiše, ovseni barovi i granola barovi, ali nisam sigurna koliko bi se to deci dopalouser posted image Medena srca? Lako se prave, a ne mrve se mnogo.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 344
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 8:50:08   
Olga75
znas i sama ako nema puuuno secera u kolacima da oni zavrcu nosicima a ne bih htela da moj tanjir ostane pun user posted image
ja u svim receptima smanjujem secer skoro na pola user posted image

nego medeno srce ? daj mi mooolim te link user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 8:54:40   
Anoniman
Au, nemam link, sad ću ti prepisati moj recept samo da nađemuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 346
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:00:34   
Anoniman
Ja sam pravila samo po ovom receptu i super su mi
1,5 šolja šećera (za meru uzmeš šolju za kafu, kao one doncafe, znači ne najveću ali ne one malecke)
1,5 šolja vode
3 šolje brašna
4 kašike pekmeza, plus pekmez za mazanje (treba ti neki kiselkast, ne sme da bude jako sladak, i ne sme da bude tečan)
1/2 kk sode bikarbone
1/2 kesice cimeta
4 sk ulja
1 čokolada

Od šećera, vode, brašna, 4 kašike pekmeza, sode bikarbone, cimeta i ulja napraviti testo, i ostaviti ga da odstoji 15 minuta. Pola sipati u tepsiju i peći na 180 stepeni, samo da se uhvati korica. Izvaditi tepsiju iz rerne, premazati pekmezom pa preliti drugom polovinom testa. Peći oko pola sata, da porumeni pa iseckati (na kockice ili modlama na srca ili kružiće). Umakati u rastopljenu čokoladu, ili samo razdvojiti lepo komadiće pa preliti.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 347
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:11:12   
Anoniman
Šta su ovseni barovi?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 348
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:13:23   
Olga75
kazi mi molim te , u kojoj tepsiji to peces tj koliko treba da je debelo ?

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2012 9:17:18   
Anoniman
Olga, treba da bude tanko, nisam sto posto sigurna ali mislim da sam pravila u klasičnoj đuvečari. Videćeš kad prepoloviš smesu otprilike koliko je to, da li je za malo manju ili tu srednju tepsiju, kad su gotovi kolačići treba da budu debljine otprilike kao kupovno meseno srce.
Taš
KLIK

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here