Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:11:27
|
|
|
|
bubulence
|
mi cemo drugoj bebi verovatno stavljati siroki povoj ali samo zato sto ce biti rodjena u zimu pa da joj bude toplije. inace ne mislim da taj povoj moze nesto da promeni...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:16:36
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Bas sam sad napisala na jos jednoj temi, dokle ja budem mogla da uticem na izbor njihove garderobe, tj dok ne porastu malo necu kupovati nista svetlo roze i svetlo plavo.Ne volim te dve podele na decaka i devojcice, ima toliko drugih lepih boja, ove dve su mi skroz neelegantne. Bebu cu oblaciti isto kako bih i za sebe odabrala, znaci neke neutralne bojice bez, belo, teget, crno,svetlo braon, eventualno neka ljubicasta lepa... a tako neke stvari onda mogu da se iskoriste i za drugo dete posle
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:18:17
|
|
|
|
Klarita
|
I mi Klari stavljasmo, em nam bila prva, em rodjena u zimu, em devojka, pa da joj "razvijemo" sirinu kukova te babske komentare ne podnosim, ali nije joj se video ispod haljinica, nJih je nosila jadna od rodjenja. Tu sam pokusala od rodjenja da je ukalupim, da bude mamina cerka. Ja ne izlazim iz haljina i suknji, pa tako i jutros vidim hladno, maglovito i da je povedem u vrtic navucem sebi trenericu, a ona ce: "Mama, zasto oblacis tatine stvari?" I da ne budem opet mnogo off, Nikolaj spada u krupniju decu, evo i dalje nosi bodice za 3 meseca carter's A nisu mu mnogo bili ogromni kad se bas rodio. A isto tako ima osh kosh velicina 9 meseci, iako su mu bili poveliki kad se rodio, sad su mu super
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:20:07
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ma ne bih ga stavljala ni ja, niko od moja tris sestrica nije nosio nego mi je lakse da stavim mesec dana i da se ne nerviram zbog baba, tetki strina i ostalog. Nemam zivce za to vec sada. Wiv, moja sestra radi na pedijatriji i dr su apsolutno za siroko povijanje...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:28:10
|
|
|
|
wivern
|
Bubulence isto mislim i ja. Pa taj povoj se stavlja jos samo kod nas i nigde vise. Daco mene ne ubedise jer najubedljiviji komentar za siroki povoj koji sam cula od strucnih lica je "mi smo podlozni tome". Odakle im ta informacija i zasto onda ona nije zvanicna. No, da ne idemo u off vise.. Meni boje nisu bitne, Dobili smo gomilu garderobice od kumova koji imaju i decaka i devojcicu i ja sam uzimala sve sto mi se dopadne.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:28:31
|
|
|
|
Olga75
|
evo tema pa vas molim da tamo nastavite o sirokom povoju , linkovala sam prvu stranu KLIK
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:29:41
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mi cemo drugoj bebi verovatno stavljati siroki povoj ali samo zato sto ce biti rodjena u zimu pa da joj bude toplije. inace ne mislim da taj povoj moze nesto da promeni... Tako smo i mi Miti, rodjen je zimi pa sam mu stavljala samo svedsku da drzi kicmu toplom. A nama je jos kad se Mata rodio pedijatar-neurolog rekao da se siroki vise ne nosi nigde u svetu jer je pampers tako napravljen da lepo drzi kukice, ali da on to pacijentima ovde i ne sme da pomene jer bi ga lincovali. Inace brdo stvari Mita nije nosio od Mate, preraso ih jos u stomaku... Sorry Oldzi ...
< Poruku je uredio mati -- 2.9.2014 12:30:32 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:29:49
|
|
|
|
Ana13
|
Daco,Jel mislis na nase dr u Nisu? Ja necu bebi da stavljam siroki povoj.Sve sto sam nasla o tome sam procitala,pricala sa raznim doktorima i dosla do zakljucka da nicemu ne sluzi
< Poruku je uredio Ana13 -- 2.9.2014 12:30:41 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:32:49
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR evo tema pa vas molim da tamo nastavite o sirokom povoju , linkovala sam prvu stranu KLIK Olga sorry ovo je link za tandemsko dojenje Ajmo zenskacui u OVU temu
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:05:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Kupila sam odelce za izlazak,tacnije je baba na kraju kupila
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:07:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Von, medeno je
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:08:57
|
|
|
|
wivern
|
Von sjajno
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:09:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sinoć prala njegove stvarčice, i nekako upala u mašinu i njegova kapica sa kojom smo ga izneli, jao što sam se raznežila, setim se kakav je miš bio a sadaaaa veliki dečkonja Kaže naša doktorkica, kada ja kažem - kada je bio mali imao je ... žena se smeje, čuj - kada je bio mali
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:17:03
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kaže naša doktorkica, kada ja kažem - kada je bio mali imao je ... žena se smeje, čuj - kada je bio mali Kako vreme leti sad je pravi mali coveculjak
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:33:45
|
|
|
|
vonavoj
|
meni se to jedino svidelo! ne volim rukavice,kapice a inace ima sve od seke,samo je ovo novo! ..a tako je majeno!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:40:01
|
|
|
|
bubulence
|
Von prelepo je, divno!!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:46:23
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kupila sam odelce za izlazak,tacnije je baba na kraju kupila Von, Prelepo je odelce za bebu.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:54:41
|
|
|
|
emicaa
|
ovako je moja mrvica izasla iz bolnice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 15:58:12
|
|
|
|
branki*
|
slike se ne citiraju von,jeste,lepo je odelce.emice,tvoja d takodje
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 16:37:30
|
|
|
|
degu
|
Von prelepo je Wiv sve zavisi od proizvođača, T se rodila sa 3400g i izašla u haljinici 50 broj iz H&M-a, bila joj je taman i sa mesec dana, al baš ono knap
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 17:36:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Von, Emice prelepo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 18:22:02
|
|
|
|
17 joka
|
Von,Emice, predivno Dunjice, pa on je sad veliki decckonja
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.9.2014 18:26:05
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala,to joj čuvam kad poraste da ima,da vidi kako je bila mala,to je veličina 46
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2014 13:17:21
|
|
|
|
vonavoj
|
uh,evo moje garderobice za bebu,malo sam izabrala,zar ne..za sestoro dece Ali to je sve dobijeno,ili je od seke,a nista osim za izlazak bolnice nije dobila,niti ce joj trebati..i ovo pola nece obuci..a sve mi zao da sklonim ..moracu kad vidim da nemam gde da redjam! Za neke stvari sam vezana,sto sam dobila od sestre,pa od prve cerke
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2014 14:59:16
|
|
|
|
wivern
|
Blago tebi Von, mi smo dobili dosta garderobice od kumova ali ni priblizno ovoliko. I usput me podseti da sam htela da postujem prve bodice koje smo kupili Zuti je 56 a ostali su 62, a na fotki izgleda najveci.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
imenanata11Za koja ste vise imena stara srpska (
61%)
moderna kratka (
39%)
Ukupan broj glasova: 107Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!