|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
21.11.2014 0:56:16   
Azra_
Moja omiljena tema!!!! Sve je preslatko!. Ja sam znala satima da razgledam i kupujem te bebeće stvari. Svi su govorili nemoj, ima vremena. I da znate, nikada više nisam imala toooliiiiko vremena za kupovinu. Zato sam bukavalno do dan pre porođaja svakog dana razgledala i kupovala. Kod kuće sve, od benkice, pelene, posteljine, zekica, bila oprala i ispeglala, tako me i dočekalo iz porodilišta.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1251
26.11.2014 8:38:58   
Trcosava
A mislila sam da ću ja lako.

Elem, pr neki dan se povede tema o dudama i potrepštinama za bebe i naravno ja bacim pogled i na odeću, tj u čemu bi izneli bepca i sad sam u nedoumici. Ana se rodila u 'zimu' ali nije bilo uopšte toliko hladno.
Sad ja prosto nisam pametna u šta da obučem bebu. Neke kompletiće sam gledala, ali znam da mora nešto ispod. I ne znam da li da kupujem i 'skafander ili šta?
Imamo onu veliku korpu, ušuškaćemo mi njega, ali opet.

Strah me da ne preteram ili premalo obučem.

Dakle šta bi obukla za januar? Bodić na duge rukave, čarapice, trenerkica preko i skafander ili da ga ušuškamo u ćebe (kapica se podrazumeva, samo ne znamd a li dupla - pamučna plus 'vunena')?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1252
26.11.2014 8:42:15   
soni
za devojcicu imam nekoliko dzakova garderobice...A ako bude decak, moram sve kupiti...user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1253
26.11.2014 8:44:32   
Peace*
Moja logika je da tako mala beba napolje ide u skafanderu i u februaru i martu, eventualno u aprilu skidaš u jaknicu, ali meni su recimo jaknice za tako male bebe prilično nepraktične. U tom smislu, skafander će ti svakako trebati, te bih ja odmah kupila skafander, i ne bih se mlatila sa umotavanjem u ćebe.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1254
26.11.2014 8:47:14   
Trcosava
Hm fora je što je meni Ana celu zima bila u ćebetu, mada je ona tad već imala 2 meseca. Imam neku jaknicu, a svakako ga neću šetati u jajetu. Ta tvrda korpa ima i ono preko, tako da neće stići mraz do njega. Uf nisam pametna!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1255
26.11.2014 8:55:50   
Peace*
Ja sam imala PegPerego kolica, onaj klasika model, bez jajeta, gde je mala beba u ravnom delu, skroz oivičena"ogradom" (kao da je korpa), i preko je išla ona navlaka, pa sam i dalje nekako više volela da je u skafanderu. Imala sam onaj džak-skafander, i meni je to bilo baš baš zgodno, jer nisam razmišljala dal idemo kolicima, ili idemo kolima, turim u džak i krećemo. A kada stignemo gde idemo, ne mislim dal na donjem delu ima previše za u stanu / premalo za napolje.

Tasha

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1256
26.11.2014 8:58:12   
Peace*
KLIK

Tasha

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1257
26.11.2014 9:01:38   
lelaigor
Ja sam rešila ovako: obući ću je u bodić bez rukava, haljinica dugih rukava odgore, džemperić, zoknice, helanke, zepice, rukavičice tanke i kapica i onda će u nosiljku u debelu ćebastu krznenu ne znam ni kako bih nazvala to, dodataka za kolica, sanke i sl. Nosiljka je tako kao korpa što Tash kaže.

< Poruku je uredio lelaigor -- 26.11.2014 9:02:37 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1258
26.11.2014 9:02:28   
soni

IZVORNA PORUKA: Peace*

Moja logika je da tako mala beba napolje ide u skafanderu i u februaru i martu, eventualno u aprilu skidaš u jaknicu, ali meni su recimo jaknice za tako male bebe prilično nepraktične. U tom smislu, skafander će ti svakako trebati, te bih ja odmah kupila skafander, i ne bih se mlatila sa umotavanjem u ćebe.

isto mislim

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1259
26.11.2014 9:07:27   
Trcosava
Tašo imam i ja pegperego i ovu korpu
user posted image

a onaj ''''skafander'''' što si postavila mi je skroz ok, ali ja ovde ne mgou ni normalni da nađem, kamo li ovakav. Ne znam ni gde da tražim jer po onim ečijim trgovinama mi izbacuje sve neke nebulozeuser posted image

EDIT: aha našla sam u H&M i C&A nešto normalno. Čak u C&A nešto slično tome tvom Tašo KLIK ili možda ovo da uzmem? KLIK

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 26.11.2014 9:21:02 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1260
26.11.2014 9:26:59   
Trcosava
A od odeće za izlazak mi je ovo taaaako slaaaatkoooo

KLIK

KLIK 2

KLIK 3

KLIK 4

NAjviše se naginjem ovom zadnjem

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1261
26.11.2014 9:39:15   
Peace*
Ovo teget mi se čini upotrebljivije, jer posle ostaje jaknica.

Meni je bilo extra zgodno što nisam morala noge da mu uvlačim, baš mi se bilo super, spustiš bebu, i zakopčaš. user posted image

Ja nisam imala tu korpu uz kolica. Dobila sam samo kolica.

Tasha

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1262
26.11.2014 9:42:50   
Trcosava
Pa i meni to sa jkanom i vrećom najviše praktično, s tim da sam ja kreten i uzela bi br. 80 recimo taman da ima za iduću jesen/zimu jaknu user posted image

A kolica su mi komplet - jaje, ta korpa i ona klasika koja se stavi posle - dok sam špartala samo sa jajetom i korpom sam skinula ono ispod, pa imali samo onaj ram.

Jbt ala sam ispamovala temu. Baci pogled i na one baš stvari user posted image freak sam za zimu jer se nisam navikla na hladnoću (nikad neću) i uvek sam u tripu da nije dovoljno toplo. Pa se onda naginjem ka debelim stvarima (to je onaj zadnji klik)

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1263
26.11.2014 9:53:53   
Peace*
klik 3 i 4 - EXTRA pantalone! Moji slične nose i sada. user posted image

Ja pliš ne ljubim. Povezujem ga sa periodom Markovog ekcema, i samo me jeza podiđe. user posted image

Tasha

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1264
26.11.2014 10:00:04   
Trcosava
Hvala user posted image

ana je izašla u plišanom pajacu, ali sad mi ovo nekako slađe. Verovatno će pasti odluka na neka od ta dva (3 ili 4) pod uslovom da ima to ovde u C&A

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1265
26.11.2014 10:02:40   
branki*
i meni je klik 3 najlepsi,pa klik 4!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1266
26.11.2014 10:04:16   
Peace*
Meni su te termo pantale extra stvar, posebno ako deca odbijaju duge gaće.
Recimo, Luka je hteo hulahopke da nosi, pa posle i duge gaće, do negde 3-će godine. Sad ih nosi samo pod skafander, inače baš i nije zainteresovan, pa mi onda ovakve pantalone dođu kao zamena za duge gaće+trenerka.
Marko se u principu ne buni mnogo šta god da mu obučem, on nije smeo da nosi hulahopke zbog kože, te sam direkt išla na pamučne duge gaće ili te debele pantalone.

Tasha

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1267
26.11.2014 10:05:11   
Trcosava
Hvala za mišljenje draga user posted image ja kao da sam vaga u ćoroskopu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1268
26.11.2014 10:36:09   
Klarita
Meni se najvise svidja klik3user posted image i glasam za njega, ako se glasa uopsteuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1269
26.11.2014 10:38:36   
Modessty
meni se sve sviđa! kupi mu sve pa samo menjajte user posted image ili još bolje smao podeli ko će šta da mu kupi! baba jedno, tetka drugo, kuma treće....

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1270
26.11.2014 10:38:54   
soni
Klik 4 super

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1271
26.11.2014 10:44:26   
lelaigor
Po meni su 2 i 3 najlepši, ali sve je inače super. Gledam sad to tvoje i razmišljam da li će mojoj bebi biti hladno. Ja sam i Darii za izlazak uzela bila nešto tanko, pa je bila ušuškana u tom krznu, a i Sofiji sam sad kupila tanušno odelce, onako za unutra i isto ću je u to krzno. Valjda joj neće biti zima? user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1272
26.11.2014 11:29:39   
isidora88
meni se najvise svidja 1 i 2user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1273
26.11.2014 11:54:26   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Modessty RR

meni se sve sviđa! kupi mu sve pa samo menjajte user posted image ili još bolje smao podeli ko će šta da mu kupi! baba jedno, tetka drugo, kuma treće....

user posted image ovde će to teško da bude da podelim tako da biće jedno. Osim ako ne dobijemo na lotou pre toga (počeli smo da igramo btw hahaha)

@ Lela - gledaj, ti imaš još malo. Sa Anom ja nisam bila ovakva. Ona je izašla u plišanom pajacu sa stopalima i ušuškali smoje u ćebencce i to je bilo to (mislim imala je i kapicu naravno) ali generalno nisam je nešto extra preoblačila. To je došlo posle user posted image

Vi samo glasajte, mislim ja se svakako naginjem ka tim kompletićima - 3 i 4. Osim ako mm ne krene da davi kako je skupo da uzimamo i skafander i odelce odjednom pa me natera da kupim jeftinije

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 26.11.2014 11:55:34 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1274
26.11.2014 11:56:38   
lelaigor
I to što kažeš...a i kasno mi da menjam, ako sad kažem mm da hoću da kupim nešto drugo, ubiće me! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Ime za decaka
melika

Nem mozemo se odluciti izmedju ova dva imena za naseg decaka :)

Filip (52%)

Luka (48%)

Ukupan broj glasova: 165

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here