Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.11.2014 0:56:16
|
|
|
|
Azra_
|
Moja omiljena tema!!!! Sve je preslatko!. Ja sam znala satima da razgledam i kupujem te bebeće stvari. Svi su govorili nemoj, ima vremena. I da znate, nikada više nisam imala toooliiiiko vremena za kupovinu. Zato sam bukavalno do dan pre porođaja svakog dana razgledala i kupovala. Kod kuće sve, od benkice, pelene, posteljine, zekica, bila oprala i ispeglala, tako me i dočekalo iz porodilišta.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 8:38:58
|
|
|
|
Trcosava
|
A mislila sam da ću ja lako. Elem, pr neki dan se povede tema o dudama i potrepštinama za bebe i naravno ja bacim pogled i na odeću, tj u čemu bi izneli bepca i sad sam u nedoumici. Ana se rodila u 'zimu' ali nije bilo uopšte toliko hladno. Sad ja prosto nisam pametna u šta da obučem bebu. Neke kompletiće sam gledala, ali znam da mora nešto ispod. I ne znam da li da kupujem i 'skafander ili šta? Imamo onu veliku korpu, ušuškaćemo mi njega, ali opet. Strah me da ne preteram ili premalo obučem. Dakle šta bi obukla za januar? Bodić na duge rukave, čarapice, trenerkica preko i skafander ili da ga ušuškamo u ćebe (kapica se podrazumeva, samo ne znamd a li dupla - pamučna plus 'vunena')?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 8:42:15
|
|
|
|
soni
|
za devojcicu imam nekoliko dzakova garderobice...A ako bude decak, moram sve kupiti...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 8:44:32
|
|
|
|
Peace*
|
Moja logika je da tako mala beba napolje ide u skafanderu i u februaru i martu, eventualno u aprilu skidaš u jaknicu, ali meni su recimo jaknice za tako male bebe prilično nepraktične. U tom smislu, skafander će ti svakako trebati, te bih ja odmah kupila skafander, i ne bih se mlatila sa umotavanjem u ćebe.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 8:47:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Hm fora je što je meni Ana celu zima bila u ćebetu, mada je ona tad već imala 2 meseca. Imam neku jaknicu, a svakako ga neću šetati u jajetu. Ta tvrda korpa ima i ono preko, tako da neće stići mraz do njega. Uf nisam pametna!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 8:55:50
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam imala PegPerego kolica, onaj klasika model, bez jajeta, gde je mala beba u ravnom delu, skroz oivičena"ogradom" (kao da je korpa), i preko je išla ona navlaka, pa sam i dalje nekako više volela da je u skafanderu. Imala sam onaj džak-skafander, i meni je to bilo baš baš zgodno, jer nisam razmišljala dal idemo kolicima, ili idemo kolima, turim u džak i krećemo. A kada stignemo gde idemo, ne mislim dal na donjem delu ima previše za u stanu / premalo za napolje.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 8:58:12
|
|
|
|
Peace*
|
KLIK
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 9:01:38
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam rešila ovako: obući ću je u bodić bez rukava, haljinica dugih rukava odgore, džemperić, zoknice, helanke, zepice, rukavičice tanke i kapica i onda će u nosiljku u debelu ćebastu krznenu ne znam ni kako bih nazvala to, dodataka za kolica, sanke i sl. Nosiljka je tako kao korpa što Tash kaže.
< Poruku je uredio lelaigor -- 26.11.2014 9:02:37 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 9:02:28
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Moja logika je da tako mala beba napolje ide u skafanderu i u februaru i martu, eventualno u aprilu skidaš u jaknicu, ali meni su recimo jaknice za tako male bebe prilično nepraktične. U tom smislu, skafander će ti svakako trebati, te bih ja odmah kupila skafander, i ne bih se mlatila sa umotavanjem u ćebe. isto mislim
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 9:07:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Tašo imam i ja pegperego i ovu korpu a onaj ''''skafander'''' što si postavila mi je skroz ok, ali ja ovde ne mgou ni normalni da nađem, kamo li ovakav. Ne znam ni gde da tražim jer po onim ečijim trgovinama mi izbacuje sve neke nebuloze EDIT: aha našla sam u H&M i C&A nešto normalno. Čak u C&A nešto slično tome tvom Tašo KLIK ili možda ovo da uzmem? KLIK
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 26.11.2014 9:21:02 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 9:26:59
|
|
|
|
Trcosava
|
A od odeće za izlazak mi je ovo taaaako slaaaatkoooo KLIK KLIK 2 KLIK 3 KLIK 4 NAjviše se naginjem ovom zadnjem
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 9:39:15
|
|
|
|
Peace*
|
Ovo teget mi se čini upotrebljivije, jer posle ostaje jaknica. Meni je bilo extra zgodno što nisam morala noge da mu uvlačim, baš mi se bilo super, spustiš bebu, i zakopčaš. Ja nisam imala tu korpu uz kolica. Dobila sam samo kolica.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 9:42:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa i meni to sa jkanom i vrećom najviše praktično, s tim da sam ja kreten i uzela bi br. 80 recimo taman da ima za iduću jesen/zimu jaknu A kolica su mi komplet - jaje, ta korpa i ona klasika koja se stavi posle - dok sam špartala samo sa jajetom i korpom sam skinula ono ispod, pa imali samo onaj ram. Jbt ala sam ispamovala temu. Baci pogled i na one baš stvari freak sam za zimu jer se nisam navikla na hladnoću (nikad neću) i uvek sam u tripu da nije dovoljno toplo. Pa se onda naginjem ka debelim stvarima (to je onaj zadnji klik)
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 9:53:53
|
|
|
|
Peace*
|
klik 3 i 4 - EXTRA pantalone! Moji slične nose i sada. Ja pliš ne ljubim. Povezujem ga sa periodom Markovog ekcema, i samo me jeza podiđe.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:00:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala ana je izašla u plišanom pajacu, ali sad mi ovo nekako slađe. Verovatno će pasti odluka na neka od ta dva (3 ili 4) pod uslovom da ima to ovde u C&A
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:02:40
|
|
|
|
branki*
|
i meni je klik 3 najlepsi,pa klik 4!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:04:16
|
|
|
|
Peace*
|
Meni su te termo pantale extra stvar, posebno ako deca odbijaju duge gaće. Recimo, Luka je hteo hulahopke da nosi, pa posle i duge gaće, do negde 3-će godine. Sad ih nosi samo pod skafander, inače baš i nije zainteresovan, pa mi onda ovakve pantalone dođu kao zamena za duge gaće+trenerka. Marko se u principu ne buni mnogo šta god da mu obučem, on nije smeo da nosi hulahopke zbog kože, te sam direkt išla na pamučne duge gaće ili te debele pantalone.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:05:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala za mišljenje draga ja kao da sam vaga u ćoroskopu
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:36:09
|
|
|
|
Klarita
|
Meni se najvise svidja klik3 i glasam za njega, ako se glasa uopste
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:38:36
|
|
|
|
Modessty
|
meni se sve sviđa! kupi mu sve pa samo menjajte ili još bolje smao podeli ko će šta da mu kupi! baba jedno, tetka drugo, kuma treće....
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:38:54
|
|
|
|
soni
|
Klik 4 super
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 10:44:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Po meni su 2 i 3 najlepši, ali sve je inače super. Gledam sad to tvoje i razmišljam da li će mojoj bebi biti hladno. Ja sam i Darii za izlazak uzela bila nešto tanko, pa je bila ušuškana u tom krznu, a i Sofiji sam sad kupila tanušno odelce, onako za unutra i isto ću je u to krzno. Valjda joj neće biti zima?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 11:29:39
|
|
|
|
isidora88
|
meni se najvise svidja 1 i 2
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 11:54:26
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR meni se sve sviđa! kupi mu sve pa samo menjajte ili još bolje smao podeli ko će šta da mu kupi! baba jedno, tetka drugo, kuma treće.... ovde će to teško da bude da podelim tako da biće jedno. Osim ako ne dobijemo na lotou pre toga (počeli smo da igramo btw hahaha) @ Lela - gledaj, ti imaš još malo. Sa Anom ja nisam bila ovakva. Ona je izašla u plišanom pajacu sa stopalima i ušuškali smoje u ćebencce i to je bilo to (mislim imala je i kapicu naravno) ali generalno nisam je nešto extra preoblačila. To je došlo posle Vi samo glasajte, mislim ja se svakako naginjem ka tim kompletićima - 3 i 4. Osim ako mm ne krene da davi kako je skupo da uzimamo i skafander i odelce odjednom pa me natera da kupim jeftinije
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 26.11.2014 11:55:34 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2014 11:56:38
|
|
|
|
lelaigor
|
I to što kažeš...a i kasno mi da menjam, ako sad kažem mm da hoću da kupim nešto drugo, ubiće me!
|
Anketa
Ime za decakamelikaNem mozemo se odluciti izmedju ova dva imena za naseg decaka :) Filip (
52%)
Luka (
48%)
Ukupan broj glasova: 165Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!