Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.11.2019 21:11:44
|
|
|
|
lesli
|
Mi smo zeke (one sa stopicama) izbacili sa 5-6 meseci, kada je pocela da se okrece na stomak. Koristili smo ih kao pidzame kasnije. Ja sam joj sad kupila u extreme intimu 2 klasicne pidzame, a imamo i neke 2 frotirske zeke (obe dobili) koje smo koristili za spavanje dok nisu poceli da greju. U vreci spavamo maltene od rodjenja.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.11.2019 22:25:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Dunja, moje devojke su spavale u zekama do 3 godine. Normalno hodale u njima Isto😀
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.11.2019 22:26:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I sad bih uzela da im noge nocu ne budu bose.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.11.2019 0:28:41
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni su zeke sa stopicama zakon za spavanje,koristili smo ih do 2,5 godine i onda sam prestala sa kupovinom jer je A vec tada nosio 116vel i nije imalo smisla,jer velicina zeke.. ho ho .Ogromna.Bazirani smo na pidzamama
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?