dunja RR
|
Ja ne mogu da poredim sa ranije, prvi put sam uzimala u poslednja 2 meseca, par stvari, Carters, ali sam pola vratila, velične nisam mogla da pohvatam. Iskreno, meni su George modeli lepši, zapravo, George ima mnooogo veći izbor, od Cartersa (mislim na ponudu Cartersa u Srbiji) i nađe se puno toga lepog. od Cartersa sam jedino ubola zeku flamingos, i jedne helanke sa karnerom, za kasnije, na akciji. I par stvari za bebu sina od moje sestre iz Loznice. Pidžame sam vratila. George pidžame su mi mnoooogo bolje, za dećake i za bebe. Uzela sam predivne George sa Diznijevim junacima, tj Patom i Mini, to sam u prošloj turi., i stigle su mi, predivne su. One su mi za malo kasnije za M, ali sam ih ubola na akciji Sada u turi koju čekam sam uzela Dizni Matalan pidžame, iste, za S, M i mene, savršene, za njeka Miki,a za nas Mini. I puno divnih stvari za M, jeedva čekam da stignu, Bila sam prvi put u Waikikiju neki dan, uzela skafander 9-12m, moram sutra da ga vratim, već sad nam je mali, a nemamo još 9m. i Uzela sam neke tople helankice. E da, i termo čarapice konačno, nigne nisam mogla da ih nađem. Nešto su smešno jeftine, 3 para, mnogo slatke, za 200din. Ponuda je onako, šta znam, Valjda me George razmazio. Meni se recimo dešava da me ljudi na ulici pitaju gde sam S uzela neke lepe majice, duks, jer George baš ima lepe modele za dečake, a toga kod nas nema, pa valjda ljudi primete tu da je nešto čega nema po našim tržnim centrima, ili već, ne znam, ali eto, primete, pitaju.
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.11.2019 0:15:16 >