Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2014 15:01:34
|
|
|
|
vonavoj
|
divni su,malo su veliki idem da rasirim prvu ves masinu!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2014 15:45:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Hehe ja sam htela da vidim da li sam slučajno stavljala sličicu Anine prve garderobe i odem na prvu stranu, kad tamo Taša citirala prve bodiće koje smo mi kupili. Izašla je u onom prvom, belom. A za veličinu, pa joooj Skoro sam sortirala svu garderobu, sve što je roze i ljubičasto sam stavljala naj ednu stranu pa kao sortirala do godinu, dve.. i tako napred. E sad, Anči je velika već sada i kad pogledam one bodiće pa jooooj maleeeeešnoooooo Zaboravila sam bre kako se drži beba
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2014 16:02:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,bojim se da cu je ispustiti kad je budemo kupali!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2014 16:37:51
|
|
|
|
wivern
|
Ali ovi bodici su maleni..izgledaju veci na fotki. Kuku meni ako bude manji od ovih bodica, sta cu sa tolicnom bebom A za garderobu za izlazak smo ovlastili tatu da nas iznenadi
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2014 16:43:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Znam kako su maleni hahaha imam dosta br. 50
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 11:06:16
|
|
|
|
lelaigor
|
Šta mislite da li je ovo tanko za izlazak iz porodilišta u decembru/januaru uz dodatak: bodić, čarapice, kapica i rukavice i naravno ušuškano u nosiljci? KLIK
< Poruku je uredio lelaigor -- 14.10.2014 11:07:10 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 11:13:48
|
|
|
|
World
|
Mislim da je ovo ok, mi smo Anu u decembru obukli u bodic, tanke gegice sa stopalom i rukavima, kapica i rukavice, pa smo je prije izlaska zamotali jos u onu deblju deku-vrecu sto se kopca.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 11:20:37
|
|
|
|
lelaigor
|
PA to sam i ja mislila. Meni je što nema stopala na pantalonicama ali obuću joj čarape, a ni mi Darii nismo ništa deblje obukli kad smo je iznosili, jedino što su pantalonice bile sa stopalima...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 13:07:18
|
|
|
|
wivern
|
Jao Lelo sto je lepo. Ja se nesto zalepila ove godine za zuto pa mi ovo jos lepse zbog boje. Za decake nema nista spec..bas mi krivo. Nasli smo jednog zeku kao polo majica i to nam je ekstra. Ali videcu sta ce mm odluciti na kraju. Pogotovo zbog ovog vremena. Ne znam ni sama kako bih ga obukla.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 13:09:27
|
|
|
|
lelaigor
|
Jeste, meni ej predivno. Daria je izašla u tamno rozom, ali sad želim drugačije...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 14:08:16
|
|
|
|
wivern
|
Ali helankice su vrh . Sto ja nemam devojcicu...kako bih je napravila na smizlu
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 14:55:04
|
|
|
|
lelaigor
|
Joj, ćuti, ja sam bolesna. I sa Dariom a biću i sa Sofijom... Perem sad bebeće stvari i sva se raspilavih, na te štramplice i benkice, pa sa čipkicama amašnicama, uf! Znači, onda ako mislite da joj u ovome neće biti hladno, kupujem i dodajem još bodić, kapicu, rukavice i čarapice...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 15:05:16
|
|
|
|
emicaa
|
Lela baš je slatko.Mm se prije par večeri umalo onesvjestio kad sam se pojavila sa novim odjelom za T.Ali ne razumije on kako je biti žensko,kaže jadan on ako nam i drugo djete bude žensko
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 15:13:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Hehehe, pa eto, to baš čeka mm!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 23:05:48
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Veličina: 62.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.10.2014 23:08:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Ciklamice
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.10.2014 11:07:09
|
|
|
|
emicaa
|
ciklama ja se upravo topim gledajuci ove slicice,divno,divno
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.10.2014 13:57:56
|
|
|
|
lelaigor
|
Jao, ciklama! Divnooooo!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.10.2014 16:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ciklama predivno
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.11.2014 11:07:31
|
|
|
|
eca89
|
I bile smo u svom prvom sopingu
< Poruku je uredio eca89 -- 20.11.2014 11:09:52 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.11.2014 11:21:03
|
|
|
|
Klarita
|
eco, mnogo su slatki kompletici i bodici...ja volEm tufnice za devojcice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.11.2014 11:27:54
|
|
|
|
emicaa
|
j prvi kompletic sa hlacicama na tufnice je predivan
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.11.2014 11:38:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eco , predivno je! Nemoj da shvatis pogresno , ali meni je tako malu bebu najlakse spakovati u jednodelnu zekicu .
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.11.2014 12:52:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Super!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.11.2014 13:58:38
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Eco , predivno je! Nemoj da shvatis pogresno , ali meni je tako malu bebu najlakse spakovati u jednodelnu zekicu . Ma, ME sto bih shvatila pogresno, znam ja to, ali bilo mi je preslatko, pa nisam mogla da odolim !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Рад.пеперутка16Када сте почели да радите након порођаја?После 6 месеци. (
0%)
После 12 месеци. (
75%)
Од 12 до 16. (
25%)
Не радим. (
0%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!