Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.4.2014 23:15:19
|
|
|
|
Jeltje
|
Ciklamice, super je kompletic...Danica ce biti u skladu sa mamom, sva u ciklama...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.4.2014 11:49:07
|
|
|
|
New Mom
|
Odeca za izlazak iz porodilista. I koji novi bodic i cebence.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.4.2014 13:14:08
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.4.2014 11:35:36
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 1:02:30
|
|
|
|
Mariya
|
Da podignem temu... Nisam mogla da izdrzim, pocela sam da kupujem stvarcice za moju drugu princezu.. Nisam imala niti cu imati vremena da ih poredjam lepo pa sam ih slikala sve odjednom
< Poruku je uredio Mariya -- 13.7.2014 1:04:50 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 1:23:46
|
|
|
|
World
|
U cemu ste iznosile "ljetne" bebe? Da li samo bodic ili nesto jos preko? Racunam da ce u avgustu biti pakleno, nemam pojma sta da obucem bebi...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 18:42:55
|
|
|
|
degu
|
Ovo je naša prva garderobica za iznošenje i bilo nam je i u tome vruće
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 18:46:48
|
|
|
|
daca77
|
Jadna moja beba decembra meseca treba da proseta iz porodilista ...cebence na glavu pa trcecim korakom
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 21:02:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DACO vidis kako je ludo vreme mozda bude 30 stepeni
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 21:42:19
|
|
|
|
anci kv
|
Dunda je rođena 23.avgusta,nakon tog dana vrućine su nestale, nakon 4 dana kad smo krenule kući,padala je kiša. Bila sam pripremila bodić na bretele,letnju zekicu, čarapice i duksić na šnir. ladno je u svemu tome izašla u avgustu mesecu a ja sam se smrzla ko p* u letnjoj haljinici
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 22:24:47
|
|
|
|
viking
|
Anči, kod nas obrnuto :) Rođeni su 6. februara, pre nego što sam otišla u bolnicu pripremila sam skafandere, vunene kape i još svašta nešto a izašli su u debljim zekama i pamučnim kapicama, prekriveni ćebetom i to je bilo dovoljno.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 13.7.2014 23:14:09
|
|
|
|
tillia
|
E,ja nisam nista za izlazak spremila,vreme ludo.Pa pre nddgo sto izadjemo nekog cu zaduziti da pripremi u skladu sa vremenom.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.7.2014 12:14:59
|
|
|
|
ivaMark
|
Degu, preslatko je World, citam sta su pisale ovde nase drugarice i mislim da je najbolja varijanta imati dve kombinacije: jednu laganiju i jednu ako bude malo hladnije
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.7.2014 16:01:47
|
|
|
|
wivern
|
Degu preslatko je, svaka cast na odabiru bojica kao da sam ja birala za sebe
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 10:33:11
|
|
|
|
wivern
|
Zene pomagajte, sta ja da kupujem od garderobice za novembar, i koje velicine da uzimam?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 10:39:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw moja Una se rodila 6. novembra, nije bila hladna zima, ja sam njoj spremila 3 zekice , 4 bodica dug rukav, i 2 kompletica plisana, 68 velicina, ipak je ona bila krupna beba, za 2 nedelje smo presli na 74
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 10:40:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Meni su najprakticniji bodici i pantalonice,ne volim puno stramplice uzimaj slobodno velicinu 62,jer brzo prerastu 56.. inace,gledala sam kompletice za izlazak iz bolnice,posto mi nista ne treba za bebicu,sve imam od prve cerke,i ovo mi se dopalo samo ciklama boje! Praktican duskic,benkica i pantalonice!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 10:42:23
|
|
|
|
vonavoj
|
a inace,sad imam spremne 3 kutije stvari koje moram da izaberem i sortiram..svasta sam i dobila,i od T.. ima da biram samo najbolje i najprakticnije! i najvise volim pamuk!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 10:47:35
|
|
|
|
wivern
|
Iju, ja mislila da krenem sa 56 , dobro mi rekoste.. Nesto smo dobili garderobice od kumceta ali nam upravo nedostaju bodici, stramplice i pantalonice. Um, tako cu nekako i ja, necu da preterujem jer kapiram da vrlo brzo idemo na sledcu velicinu pa cemo dokupljivati. Za izlazak iz bolnice sam ovlastila muza da kupuje , neka nas iznenadi
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 10:52:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam pre neki dan isla da vidim cerkicu od mm brata, i kupujem joj poklon zena mi pokazuje 62 i ja kazem ma malo mi to , moja una uveliko nosila 68, i ipak ja uzmem to 62, odem da je vidim, a ona 3100g , pa i onaj moj poklon joj veliki, tek nosi 56, mrvica jedna
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 11:05:31
|
|
|
|
wivern
|
Tako je i moj drug dobio cerkicu pre nedelju dana 2900kg, sjajna kiflica. A posto se familija mm radja sve preko 4 kg i bebac je u 30-oj nedelji imao skoro 2kg racunam da ce mi trebati minimum 62 velicina.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 11:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja licno ne volim kada je nseto detetu preveliko, moja sveki kada kupuje kupuje ogromne stvari, i uvek nam budu za narednu godinu . Ako cete da nosite povoj, i beba je malo naprednija po uz nista ti manje od 62 ne treba
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 11:12:54
|
|
|
|
bubulence
|
Ema je imala 3570 na rodjenju i nosila je 56, nesto i vise od mesec dana ali joj nisam stavljala siroki povoj. ali da, mnogo zavisi i od proizvodjaca...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 11:25:06
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ema je imala 3570 na rodjenju i nosila je 56, nesto i vise od mesec dana ali joj nisam stavljala siroki povoj. ali da, mnogo zavisi i od proizvodjaca... Ma ne bih ga stavljala ni ja, niko od moja tris sestrica nije nosio nego mi je lakse da stavim mesec dana i da se ne nerviram zbog baba, tetki strina i ostalog. Nemam zivce za to vec sada. Pa sad, sta kupim kupim, necu preterivati, samo da imamo sta da obucemo za prvih par dana.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2014 12:03:22
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ema je imala 3570 na rodjenju i nosila je 56, nesto i vise od mesec dana ali joj nisam stavljala siroki povoj. ali da, mnogo zavisi i od proizvodjaca... Bubi, ovo je 100.po redu post koji citam,a imam utisak da si ga iz moje glave uzela Svaka ti je zlatna Izvinjavam se na off K je rodjena 4550gr i sve prve stvari koje smo joj kupili su bile carter's kanz i osh kosh cini mi se, ali je 90% bilo za 3 i 6 meseci, a samo dve tri zeke mozda ono NB (za novorodjencad) pa je cak i njih nosila mesec dana. N je rodjen 3650gr i ima stvari razlicitih proizvodjaca, ali je mozda do pre mesec dana nosio pantalonice H&M 62, da, ne nosi sirok povoj, ali i dalje spava u njima kuci, malko su mu kratke ali pamucne i super udobne, po kuci su mu extra
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
da li vam se svidja ime Jana?pisuljicameni je bas lepo i srpsko je,a ne znam zasto ga nema u knjizi imena ovde na ringeraji? ako neko zna kako da ga ubacim neka napise dole...bas je lepo ime (
58%)
tu i tamo (
24%)
Ne dopada mi se (
18%)
Ukupan broj glasova: 177Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!