|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
18.1.2014 19:33:10   
viking
Marijana, u čemu ćeš ti izneti bebu?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1126
18.1.2014 19:45:15   
Milica cica
Jel vi kupujete uz odelce jaknice? Mislim da nema potrebe, ušukani su oni u ćebence, ili grešim? Moja drugarica je bila kupila i jaknicu, jer se porodila u januaru pre 4 god.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1127
18.1.2014 19:51:21   
minnica
Mislim da je za novorođenčad praktičnije kupiti onaj jorgančić sa drikerima ili skafander, jer su oni mali i mlitavi, treba im ubacivati ruke u rukave.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 1128
18.1.2014 20:23:45   
viking
Ja sam dobila skafandere, pa ću njih.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1129
19.1.2014 0:37:33   
Azra_
Mi smo rođeni u januaru. Dete obukli uobičajeno i samo umotali u ono ćebence što se zakopčava. Jako je toplo. Kupili smo 2 jakne, da ima beba, mislim red jeuser posted image . Prvi put smo je obukli sa mesec dana kada smo išli na kontrolu kod dr. E ljudi, ne sećam se da sam mu nešto teže obukla. Obukli je, kod dr se skinuli i više je nismo oblačili...tek tamo od 3.-4.meseca.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1130
19.1.2014 0:50:05   
Klarita
Ne smem da razmisljam, kakvo je ludo vreme, Bog te, u januaru 18 stepeni, krajem marta, pocetkom aprila, kad ocekujem bebu, ko zna, moze da bude -20, a mozda i +40 user posted image U svakom slucaju, ne volim plisane strample jezim se od njih, pa njih necemo svakako.Ali neki pamucni kompletic dolazi u obzir, mada za iznosenje iz bolnice i prvo savetovaliste, mozda padne neka teska fenserica, samo ako nadjem i ne zamrzi me da trazimuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1131
19.1.2014 0:55:16   
viking
Ja se razmišljam, da li će im biti hladno u bodiću s dugim rukavima, donjim delom kao trenerkica (bez stopala), čarapama, popkicama i kapici, pa u skafander?
Ili je bolja varijanta bodi bez rukava, donji deo, gornji deo (majica, benkica), čarape, popkice, kapa i skafander?
Dakle, razlika je u bodiju sa i bez rukava i benkici.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1132
19.1.2014 1:03:58   
Klarita
Ja sam uvek za manje stvarcica, jer moja K se previse znoji, pa verovatno zbog toga...U skafanderima im svakako nece biti hladno, ne brini, vidis kako je toplo napolju, da im ne bude vrucina samouser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1133
19.1.2014 1:07:23   
viking
Pa jeste danas, ko zna kako će biti kad se porodim user posted image Sve zamišljam sestre na otpustu kako komentarišu "vidi ovu nemajku, smrznuće joj se deca!" user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1134
19.1.2014 12:19:26   
Klarita
Vik, kad malo bolje razmislim, ipak je bolje sa bodijem bez rukava i preko tanana bluzicica...donji deo je sasvim OK.
Kad sam izlazila sa K iz bolnice, njoj smo obukli haljinu bez rukava, kosulju i bodi kratkih rukava...na sve to dzempericuser posted image i hulahopkice i nehodajuce baletanke, pa onda debelu kapu koju smo joj jedva stavili...a, slag na tortu je sto je mm poneo umesto jajeta za inosenje, onu korpu sa kolicauser posted image + cebe...mislim jeste onda bio jedan od najhladnijih dana, 29.12.2010., jos je strcao pa ukljucio auto da se zagreje jer je dugo cekao na nas otpust...mozda mi dete od tad ima traumu od vrucine, a da ne pricam kad sam videla onu korpu umalo se nisam izvrnulauser posted image jos onda smo iz bolnice izlazile mozda 20 taj dan...pa kako su tek ostali gledali, jaoooo, boze...

Vik, ja ti pisem, pisem, a ti si u ovo vreme u bolnici ili na kafi...pitanje je saduser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 19.1.2014 12:21:29 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1135
19.1.2014 13:20:08   
marijana22
Negde sam vec pisala sta sam spremila za izlazak, pa da ponovim. Bodi dugih rukava, carapice zekica/stramplica punija, pamucna kapica i jakna. I planiramo da je iznesemo u AS i pokrijemo cebencetom. E sad jakna nije klasicna zimska nego ona kao krznena, ne znam kako da objasnim.
Ovo je slika strapmlice
user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1136
19.1.2014 13:23:23   
marijana22
Vik mislim da je bodi bez rukava i neki pamuci kompletic i skafander preko sasvim dovoljno. E sad ne znam koliko je prakticno stavljati tako malu bebu u skafander, mozda je bolje, sto neko rece da ih umotuljas u ono cebence sa drikerima

Direktna veza do poruke: 1137
19.1.2014 13:34:19   
Klarita
Marijana, strample su prepreslatkeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1138
20.1.2014 21:42:01   
marijana22
Hvala Klaritauser posted image

Nemoj da se ljutis ali mi je smesno sto ste bebi za izlazak spremili kosulju, haljinu, hulahopke i dzemperuser posted image .......
Mada ko zna da je meni zensko bilo prvo, ko zna sta bi ja kupila

Milice ti nema potrebe da kupujes jaknu, termin ti je u aprilu. Prvih nedelja ces slabije izlaziti, neki duks ce biti dovoljan

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1139
20.1.2014 22:10:46   
mati
Drage moje nemojte se previse opterecivati o oblacenju za izlazak,posle sve to opet treba skinuti, posebno ako vam je prva beba...
Uglavnom je beba napolju do dvadesetak min najvise, od porodilista do auta i od auta do kuce...
Mi skafander jos uvek nismo obukli, i dalje je to klasika, bodi dugih rukava, neka yekica preko ili pantalonice i bluza, kapica i sve to "upakovano" u ono cebence na kopcanje pa u nosiljku, sa poklopcem.
Bitno je da je i bebi i vama udobno a ne da se posle jedva izvlacite iz nogavica i rukava, a to ume da bude komplikovano sa tako malim i krhkim stvorenjima...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 1140
20.1.2014 22:33:11   
isidora88
uf da samo znate sta sam ja sve mateji obukla kad so isli prvi put napolje, dobro ga toplotni udar nije strefiouser posted image

evo da neiskusne mame ne prodju kao ja tj. moje deteuser posted image :bodi dugi rukav, zekica plisana,zepice, skafander, driker cebe, 2 kape(jedna pamucna, jedna plisana), jos jedno cebe u kolicima i ona navlaka za korpu za kolica, umirem od smeha kad se ssetim ovoga, ja nisam bila normalnauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1141
21.1.2014 0:41:35   
Azra_
Mame, slažem se sa Mati. Biće vremena za modiranje! Gledajte da vam bude lako i praktično za oblačenje, bebi udobno i nema greške.

Isidora, i ja sam slično uradila, nisi jedina. Malo skretanje s teme, dete smo mm i ja prvi put sami kupali tako što smo pustili youtube snimak i pratili. Šta rade oni, to i mi. :-)

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1142
21.1.2014 13:16:29   
Klarita
I meni smesno saduser posted image Ali sve je to neiskustvo i jos prevelika zelja za prvom devojcicom i sta ti ja znam...e, sad muke...dete nece u vrtic bez suknje ili haljine, kaze da su pantalone za decake, a ona je pLincezauser posted image Ako mi je...nego neka je samo to drzi, jer ja nisam bas zenskasta, a nju sam bar naucila da bez labela ne krece jadna ujutru, voli da lakira nokteuser posted image ljubi je majka...a, mm samo sto nas ne proguta obe.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1143
21.1.2014 13:20:53   
Klarita

IZVORNA PORUKA: marijana22

Hvala Klaritauser posted image

Nemoj da se ljutis ali mi je smesno sto ste bebi za izlazak spremili kosulju, haljinu, hulahopke i dzemperuser posted image .......
Mada ko zna da je meni zensko bilo prvo, ko zna sta bi ja kupila

I meni smesno saduser posted image Ali sve je to neiskustvo i jos prevelika zelja za prvom devojcicom i sta ti ja znam...e, sad muke...dete nece u vrtic bez suknje ili haljine, kaze da su pantalone za decake, a ona je pLincezauser posted image Ako mi je...nego neka je samo to drzi, jer ja nisam bas zenskasta, a nju sam bar naucila da bez labela ne krece jadna ujutru, voli da lakira nokteuser posted image ljubi je majka...a, mm samo sto nas ne proguta obe.

Direktna veza do poruke: 1144
21.1.2014 17:29:57   
ivaMark
Uh, isidora user posted image
moja beba je rodjena kraj aprila, 5.maja smo izasle... Imala je bluzicu dugih rukava i... eto, ne znam jos uvek kako se zove ono iz jednog dela ali sa kratkim rukavima, kao marijana sto je postavila. Pokrivena cebencetom u AS. Mozda joj nije bas trebalo to cebence, moglo je da prodje i sa nekim tanjim user posted image
Vik, ma narodu nikako ugoditi...ili cwe reci da si ih natrontala ili da nisu dovoljno obuceni.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1145
21.1.2014 17:34:56   
isidora88
sta da kazem, lujkauser posted image , srecom po mateju opametih se relativno brzo, mada i sad imam trip da ce mu biti hladno, ali se kontrolisemuser posted image
inace nocu spava otkriven, bas me cudi zastouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1146
21.1.2014 17:40:54   
ivaMark
Bitno je da smo se dozvale pameti user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1147
22.1.2014 18:59:13   
marijana22
Ajoj Isidorauser posted image

Samo da preporucim mamama da ne kupuju bebama haljine, farmerke, trenerke......... necete imati kad dsa obucete jer beba uglavnom spava prva 3 meseca, Meni su najprakticnije zeke( ili kako god vec da se zovu) ispod bodi dugih rukava i to preko. Obavezno uzmite da se kopca izmedju nogu, oni koji se kopcaju samo sa jedne strane su bzvz

user posted image
to je ovo

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1148
22.1.2014 21:08:57   
doktorkakristal
bas tako,meni je masa stvari ostala nova bukvalno ni jednom nije obukla,to su sve prelepe haljinice kompletici cak i te zeke ili kako se vec zovu izjedna sa dugim rukavima,posto joj oblacim bodi i neke pantalonice i to je to

Direktna veza do poruke: 1149
23.1.2014 11:37:30   
Ana RR
Volim što je moje dete rođeno u sred leta pa nije bilo mnogo razmišljanja user posted image obukli smo mu bodić kratkih rukava, sa malo dužim nogavicama, kao šorts i čarapice, u autu sam ga pokrila pelenicom zbog klime (povremeno smo je palili do kuće).

Evo i slike, ne vidi se ceo, na guzi ima sliku majmunčeta user posted image

user posted image

A ovo je slikano istog dana, najmanji broj šorts, najmanji broj čarapice (a nije imao malo stopalo) i najmanji bodić, sve visi na njemu user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.1.2014 11:43:07 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

Anketa

Tрбушњаки.
пеперутка16

Једна моја познаница је била трудна 3 месеца и радила је трбушњаке и знала је да је трудна. Да ли сте радили трбушњаке када сте били трудни или сада док сте били трудни?

Да. (0%)

Да, док нисам сазнала да сам трудна. (17%)

Не. (50%)

Није ми пало на памет. (33%)

Ukupan broj glasova: 6

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here