|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
23.1.2014 11:41:47   
Ana RR
.

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.1.2014 11:52:17 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1151
23.1.2014 15:25:57   
Peace*
Šta je tebi Anči najmanji br?

Mislim, u Srbiji ljudi mahom pod "najmanji br" kažu 62.
A meni je najmanji br 50, i Marku je bio malko velik. Nosio ga je do nekih 1,5 mesec.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1152
23.1.2014 15:58:09   
Ana RR
Pa nemam pojma, meni je najmanji bio 56 čini mi se, imali smo valjda i nešto 52 ali to baš nikad nije obukao prvenstveno jer sam ja na to zaboravila user posted image Rođen je sa 3160g i 52cm. Ovaj bodić u kom je izašao je br 56, marka Osh Kosh. Kasnije su mu njihovi modeli uvek bili manji, sa 3m je nosio ono što je po njima za 6m, sa 6m ono što je za 9m.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1153
23.1.2014 16:04:42   
Azra_
Jeste, Osh Kosh ima manje kalupe. I kod nas je to bili pravilo. Obaibi takođe. Mi imamo jednu bluzicu C&A 46!!! Evo, sada smo obukli lutkicu u to. Nikad je nije obukao. Mislim da je kod nas standard kad kažemo najmanji broj, mislimo na 56.

Jao Anči, pa ko bi rekao da je to Mare!?? Čarapice su mu najbolje.user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 23.1.2014 16:07:33 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1154
23.1.2014 16:30:40   
Ana RR
Čudo moje čupavo user posted image kada me mama pitala Sine, kakav je? (posle porođaja) ja sam joj rekla Pa slaaadak je, ali je smešan, dlakav i ima čudne uši user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1155
12.2.2014 22:58:58   
Jeltje
Jole 84, evo sta sam kupila Loli Vasilisi za pocetak....Ove tri odevne kombinacije....Jedva cekam jos sto sta da nakupujem user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

A ovaj bodic mi je presladak i njega sam pikirala user posted image

user posted image

Sve je medeno user posted image user posted image user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1156
13.2.2014 8:23:07   
Klarita
Jeltje, kompletic sa onom mornarskom kragnom i helankama mi se najvise dopao user posted image i bodic je suuuuuuper. Gde si kupovala?

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 1157
13.2.2014 10:35:18   
Jole84
Jeltje malo je reći prediiiivno je user posted image biće to mala šmizla user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1158
13.2.2014 10:43:48   
dijana1*
Pih sto je sve slatkouser posted image
Moram nekako da smuckam devojcicuuser posted image obozavam rozu bojuuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1159
13.2.2014 12:33:16   
Klarita
Evo da se pohvalim garderobicom za mog dečačića, danas stigli bodići, a prekjuče ovo izjedno odelce (em ne znam kako se zove em ne umem bas da izaberem za dečakauser posted image ) Kupujem polako, na šta gde naiđem na akcijama na fb user posted image
user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1160
13.2.2014 14:02:34   
Jeltje

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jeltje, kompletic sa onom mornarskom kragnom i helankama mi se najvise dopao user posted image i bodic je suuuuuuper. Gde si kupovala?

Draga Klarita, kupila sam u Aksi...to je neka strana marka i malcice skuplja, ali mnogo su lepe stvarcice....Pogledaj tamo ima i za decake lepih stvarcica.

Mnogo mi je drago da vam se svidjaju stvarcice user posted image

Jole, jesi li ti nesto kupovala za tvoju princezu? Daj neke lepe slicice ako imas....

Dijana1 RR, smuckaj, smuckaj ... devojcice su stvarno mnogo slatke kad su male pa ih oblacis i sredjujes....Za njih stvarno ima svasta bozanstveno. user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1161
13.2.2014 23:19:01   
Jole84
Jeltje nisam kupovala ništa još uvek,ostavljam garderobicu za pred kraj osmog user posted image Nego koji si broj uzimala,56? U čemu ćeš da je izneseš iz porodilišta? user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 1162
14.2.2014 15:03:50   
Jeltje
Jole, uzela sam nesto 56, nesto 62...Ali posto se nadam da ce biti toplo verovatno cu joj obuci onaj kompletic na prugice - bodi + helankice, carapice, i dokupicu neki beli tanji dzemperic na kopcanje ili duksic i ponecu tanje cebence...To je neki plan, a vidcemo jos dok se priblizi kakvo ce vreme biti...Vidis da se nista ne zna, mozda bude hladno, mozda pakleno...

Ja nisam mogla da cekam...nisam mogla da odolim kupovini. Svaka ti cast kad mozes da se sudrziz...user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1163
14.2.2014 19:43:05   
Jole84
Tako sam i mislila,na primer nekoliko stvarčica 56 a nekoliko 62,za prvo vreme.
Ja se zaljubila u jednu haljinicu,ali kad pomislim na oblačenje helankica,čarapica itd a ja ufrkisana da ne izlomim bebi nešto,verovatno ću da se odlučim za neku prostu zekicu koja se kopča sa strane,za iznošenje.
Ne znam još koliko ću da se suzdržim user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 1164
14.2.2014 23:56:24   
Azra_

Jole, ako je baš modiranje za izlaženje, ne brini. Tvoje je da doneseš stvarčice, tj.doneće ti muž, a sestra oblači dete-nemaš ništa s tim.
To na otpustu je kod mene bio haos. U jednoj maloj sobi se presvlače mame, oblače se bebe... Sestra prozove mamu i bebu. Bebu oblači sestra, mama se spremi ako već nije i samo dobiješ bebu na gotovo.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1165
16.2.2014 14:50:30   
Jole84
Azra nisam znala za taj detalj user posted image hvala ti user posted image Onda modiranje može da dođe u obzir.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1166
31.3.2014 8:47:42   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Jole84

Evo naše prve kupovinice user posted image
user posted image

Treba da uzmem i neke štramplice,nisam nijedne i još poneki bodić i naravno švedske i tetra pelene.
Kupila sam i chicco kozmetiku,štapiće za uši,pavlovićevu mast i mrežaste gaće za mene.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1167
31.3.2014 8:49:18   
New Mom
Jole, sviđa mi se. user posted image Pogotovo ovi bodiji što se kopčaju i po sredini i dole, vrlo praktično.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1168
31.3.2014 8:50:58   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Jole84

Tako sam i mislila,na primer nekoliko stvarčica 56 a nekoliko 62,za prvo vreme.

Kod mene par stvarčica br.62 i sve ostalo 68.user posted image
A najbolje mi kad u babine posle mesec i ko zna koliko donesu br.56. Moji su mogli samo da sanjaju o tome.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1169
31.3.2014 8:54:55   
Jole84
NM ja računam da za toliko razmišljaju,da je beba malo bar porasla user posted image a bliskim ljudima sam rekla da ću ja da kupim početne brojeve a oni ako mi donose da uzimaju 62 ili 68.
Tako sam baš i gledala da bude kopćanje,deluje mi zgodno,da ne prevrćem bebu mnogo a kamoli preko glave da navlačim,bar za početak dok se opustim. Treba i neke štramplice da kupim,isto ću to kopčanje sa strane ili po sredini. Tebi jel ostalo garderobice od klinaca?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1170
31.3.2014 9:00:41   
New Mom
Jeste. Baš sam pre par dana sortirala (Kad sam prebacivala Kolji Kaćino onda sam roze, cvetiće i sl. ostavljala zasebno.). Dosta je u baš dobrom stanju. Plus uvek se i nešto dokupi.
Najviše se radujem iznošenju haljina i suknji iz džakova.user posted image

Kolji sam u suštini kupila komplet za iznošenje (bodi, štramplice, zeka, kapa, rukavice, čarape) i ćebence, i to planiram i Nastji zasigurno. A pride šta stignem.

Jbg., kupovina za svako sledeće novorođenče nema ono uzbuđenje kao za prvo.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1171
31.3.2014 11:59:19   
mika79
Jole sve mi se sviđauser posted image devojče ima da bude ko bombonauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1172
31.3.2014 18:43:12   
serpica
Stvarcice su vam predivne,ja nisam mogla da imam takve garderobice jer su mi se smizle radjale u sred zime i u sred jeseni tako da sta god im obukla umotavala sam ih u cebe te se nije ni videlo
A junak se rodio u sred leta pa je imao samo bodi,obican beli na kome je pisalo sunce mamino,a bogami je grejalo tog danauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1173
1.4.2014 8:30:38   
Klarita
Jole user posted image najvaznije od svega da si ti zadoboljna kupovinom, a princeza ce da uziva user posted image snjak moja, kad je dovedem ovdeka kod mene, samo cu u 'aljine da je oblacim ko ministarku user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1174
12.4.2014 9:15:34   
moja ciklama
Veličina: 62.
user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

kako postupiti
sandrina

Kako postupiti ako imate neresiv problem sa roditeljima vaseg muza i to njihovom krivicom zbog jako losih postupaka a on se ne obazire na to i dalje je jako vezan za njih sto vas jako boli?

izaci iz takve veze ili braka (56%)

preboleti to ako je moguce i ostati sa njim (34%)

ostati u takvoj vezi ili braku jer je to najbitnije (10%)

Ukupan broj glasova: 108

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here