Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 20:29:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm...pa ja bila pre koji mesec...mogutje da je premeshteno...a jel ne pishe gde???
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 20:36:40
|
|
|
|
isidora88
|
cini mi se da pise da je u hadzi ruvimovoj ali nisam sigurna.ja sam bila neki dan i prazan je lokal i na brzinu sam procitala natpis ali nisam sigurna a kakav je bio u pasicevoj?sta je unutra sve imalo?kakve su cene inace u bambinu?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 22:22:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam bash puno zagledala...al bilo je svega...od sitne opreme za bebe...do krevetica, komoda, kolica.... Ja sam tamo uzela dusheke, i peshkire... Krevetici i komode su bili jeftniji nego kod nas u Subotici...jer je ovde preprodajno mesto...a tamo bash njihova radnja... Otishle smo u off
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 22:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo smo pazarili : A ovo smo dobili ... Patofne su mi vr''
< Poruku je uredio BubaMira -- 2.8.2010 22:42:45 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 22:55:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 cini mi se da pise da je u hadzi ruvimovoj ali nisam sigurna. Bambino jeste u Hadži Ruvimovoj , bila ja juče ... Ali mi je nekako šmrljavo opremljen , sve nabacano , mali lokal , tesno ... I nemaju neki izbor .
< Poruku je uredio BubaMira -- 2.8.2010 22:56:11 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 22:57:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
BubaMIro patofnice su savrseneeeeeee
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 22:58:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun BubaMIro patofnice su savrseneeeeeee Znam ... kao i lujka koja mi ih je poklonila
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 23:07:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 novosadjanke da li ste kupovali nesto za bebu u butiku sandra? vidim da se reklamira,kakve su tamo cene?jel to neka mala prodavnica ili imaju veliki izbor? Bambino i Sandra su bili jedan naspram drugog u Pašićevoj u NS. U Bambinu sam kupila Chicco letnja kolica. On se sada preselio u Hadži Ruvimovu, kada idete od sajma, sa leve strane, pred sam kraj. Sandra je na Klisi, ako se ne varam, nisam bila tamo od kada su se preselili. No, u onom butikčiću u krugu Betanije, Roda plus, prodaju se peškiri sa njihovim etiketama, i zaista su odlični! IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: isidora88 cini mi se da pise da je u hadzi ruvimovoj ali nisam sigurna. Bambino jeste u Hadži Ruvimovoj , bila ja juče ... Ali mi je nekako šmrljavo opremljen , sve nabacano , mali lokal , tesno ... I nemaju neki izbor . Potpisujem. I ja sam se skenjala. U Pašićevoj je bio skroz dobar butik.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 8:54:12
|
|
|
|
pepino
|
Smeski,Bubo sve je divno,a te male ,,papice,, su nesto posebno!!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 10:13:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Super stvari Bubamiro ovaj body je pravi za princeze
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 10:46:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun BubaMIro patofnice su savrseneeeeeee Znam ... kao i lujka koja mi ih je poklonila Lujka
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 3.8.2010 10:47:13 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:30:01
|
|
|
|
MASHKA
|
evo i naših novih stvarčica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:32:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA evo i naših novih stvarčica Bash su lepi bodici.... Ko je proizvodjach? Da vidim jel ima i kod nas njihovih stvarchica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:33:44
|
|
|
|
Lilly*
|
Jao kako je sve sjatko Da se čovek razneži (ili trudna žena rasplače )
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:38:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Divno MASHKA Joj jos samo malo i idem i ja u shoping, jedva cekam
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:40:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo neke bodice prerasli....prosto neverovatno...poshto im je u pochetku u 56 bilo malo... a sad ne mogu zamisliti da ih utrpam u to Al mislim da cu tu prvu garderobu da sachuvam...da one vide kolike su bile i shta im je bilo veliko
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:45:15
|
|
|
|
MASHKA
|
proizvođač je FIM BODY, mi smo sada u ovoj turi kupovali sve šarenkasto jer kući već imamo sve jednobojno. sutra je plata pa ću kupiti neke stvari za koje mi je juče nestalo para, videla sam mnogo lep debeo plišani prekrivač koji se zakopčava pa dobiješ kao džak za bebu i popkice sa očima i ušima!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:47:02
|
|
|
|
MASHKA
|
ove zeke su sve broj 56, koliko dugo odprilike beba može da ih nosi? bodići su 60 i 68
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:48:58
|
|
|
|
Jeca*
|
te prve brojeve jako brzo prerastu., rekla bih. Najduže smo nosili 74!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:52:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR te prve brojeve jako brzo prerastu., rekla bih. Najduže smo nosili 74! Pa kako koje bebe....mi i dalje mozemo neke bodice broj 56 da obuchemo...a u pochetku su nam bili veliki....
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:54:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Mashka uzimaj vece zeke, narocito ako je i kod vas obavezan siroki povoj. Meni su plisane dekice i vrece za spavanje od ovog proizvodjaca super Ne znam smije li link, ako ne moze brisite KLIK
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:57:31
|
|
|
|
Anoniman
|
U svakom sluchaju treba uzimati sve vece...jer nije problem malo zavrnuti rukave...ili ako oni kratki rukavi budu do ispod lakata...duze tje se nositi...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 13:58:16
|
|
|
|
MASHKA
|
thanks Choopa, baš ima lepih stvarčica!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.8.2010 14:00:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA ove zeke su sve broj 56, koliko dugo odprilike beba može da ih nosi? bodići su 60 i 68 Mi smo sve od 62 uzimali... a tako mi je zao neke garderobice koje smo kupovali ili dobili vec nemoze da obuce evo jos malo pa 3 meseca a vec nosi 68...vec svu garderobu moramo da obnavljamo...pogotovo ono duzih rukava!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 14:51:20
|
|
|
|
MASHKA
|
evo šta smo danas našli dok smo šetali
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Za one koje imaju 2 i vise dece!!!Mama 78Da li Vasu decu voli te isto?DA (
93%)
NE (
7%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!