Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 14:52:42
|
|
|
|
liliana
|
Divne su!!!!!!!!!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 15:00:15
|
|
|
|
upgrade011
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA evo šta smo danas našli dok smo šetali Super su! Gde mogu da se kupe? Ja sam videla te zvecke za ruke i noge u Aksi i to za razlicite uzraste ali nisu bas za novorodjene bebe. Tek kad pocnu da masu rucicama i nogicama. Mi smo dobil za ruke i upravo se sad peru pa cemo da probamo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 15:11:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao savrseneeee... moram ih nabaviti inace sam i ja luda za tim zepicama imam i mede duboke i mikija plitke zepice..pa mora i moja bebana da ih ima
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 15:19:21
|
|
|
|
upgrade011
|
Kad sam vec na temi da preporucim i Coconut kolekciju odelca za bebe. Ima ih u Turbo Limacu i trenutno najvise ima brojeva 56 i 62. Cena je vrlo povoljna - bodici dodju oko 300-350 din komad. Bodici i pidzamice su od cistog pamuka koji je tanak i lepo se rasteze za razliku od svih drugih stvari koje smo kupili/dobili i koje imaju sintetiku u sebi pa se beba od toga znoji. Mi smo za pocetak imali 5 bodica sa dugim i 5 sa kratkim rukavima br. 56 a kupili smo isto toliko i od broja 62, kao i po 2 pidzamice od svakog broja i uglavnom je to i nosio. Posle 20-tak dana je presao na 62 a do tada je nosio i 56 i 62, pa smo dalje dokupljivali vece brojeve, naravno Coconut
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 15:20:14
|
|
|
|
MASHKA
|
ja se oduševila kada sam ih videla, a još i zveckaju...imaju neke kuglice unutra!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 15:23:01
|
|
|
|
MASHKA
|
ja ih kupila ovde u Vrnjačkoj banji, stojale su na polici sa diznijevim stvarima pa potražite u nekoj njihovoj radnji. piše za uzrast od 0-6 meseci!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 19:17:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupila sam bebi čarape danas: Inače, te zveckave zepice... i Luka ih je dobio kad je bio bebac, nije bilo teorije da ih nosi, jako su ga nervirale. Probala sam par puta, vrištao je na njih, i odustala sam!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 20:25:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
tasho, je l' ovo iz turbo limaca, i mi imamo takve
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.8.2010 22:09:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, Dora mi je pre koji dan na kafi rekla da su odlične, pa reko da je poslušam.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.8.2010 0:15:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
super su obozavam i njihove bodice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.8.2010 10:25:48
|
|
|
|
choopa choops
|
je l' ima neko sliku Coconut boidica iz TLa? Onih sto se raskopcavaju naprijed? Saljem muza danas u soping, a njemu mora sve bit nacrtano Ja uzela prije nekoliko neke krem sa braon i narandzastim i zelenim po sebi, ali sam ih dala jednoj bebi i sad mi nemamo
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.8.2010 21:41:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Malopre smo kupili OVOOO : ...i ovo : I na kraju , ovo ... Sa sve Bubamarom , da se zna čija je ćera :
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.8.2010 21:51:35
|
|
|
|
Lu
|
Jao što će mama da sredi ćeru Preslatko je
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 11:38:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Cuclu kad sam videla , sa BubaMarom , odlepila sam
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 11:46:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao strava je Gledaj ovo za tebe
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 11:48:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde , gdeee , ima tooo ???
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 11:55:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne znam gdje ima gore (ja kod nas kupovala u Cosmetic shopu). Mozda po apotekama. To je Canpol. Poljska firma ili tako nesto. Evo: klik Edit: Vidim pise da baby shop Sandra da drzi Canpol Jos jednom edit: Vidju
< Poruku je uredio choopa choops -- 7.8.2010 12:01:39 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 12:10:52
|
|
|
|
Anoniman
|
E ima da nađem i to
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 15:13:21
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Kupila sam bebi čarape danas: mozda je glupo pitanje al me interesuje koja vel. carapica i kapice je potrebna za tek rodjenu bebu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 15:18:27
|
|
|
|
New Mom
|
pahuljo, piše 0+ ili vel.56. ili od 0-3 meseca ili br.1, i na čarapicama i na kapici za novorođenče. Bitno ti je za čarapice da nema jaku gumu, da bebi ne steže nogicu.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 15:59:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira I na kraju , ovo ... Sa sve Bubamarom , da se zna čija je ćera : I moja Petra ima ovu dudu....shteta shto nema u josh jednoj boji ovakva...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.8.2010 16:09:52
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: New Mom pahuljo, piše 0+ ili vel.56. ili od 0-3 meseca ili br.1, i na čarapicama i na kapici za novorođenče. Bitno ti je za čarapice da nema jaku gumu, da bebi ne steže nogicu. HVALA NM!!!!!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.8.2010 23:47:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Mi poceli sa kupovinom za bebu i mamu 3 bodica (i to samo jedan sto se skroz raskopcava, ne mogu da nadjem jer su po radnjam vecinom kratkih rukava ), 2benkice, peskiric, kompletic. Vlazne maramice, hidrogen, alkohol, vit D, kremice, kupke, sapuni, zavoji, stapici za usi, puder I za mamu Mini deodorans, mini pasta za zube, cetkica, uljane AD kapi, vlazne maramice, antiseptik za ruke, dva mini peskirica, Bivacin sprej Pola stvari sam zaboravila iako sam nosila spisak
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.8.2010 0:09:23
|
|
|
|
MASHKA
|
bravo choopa, garderobica ti je preslatka!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.8.2010 0:14:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala Mashka da te pitam...ona ogradica sto si uzela..da ne pisu mozda dimenzije na njoj? Ja danas gledala nekakve (cini mi se bas kao tvoja, samo druge boje) ali ne znam hoce li mi pasat na krevetac??? Mozda da ih zamolim da uzmem pa da probam prvo...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Imena deceMica93Koje biste ime najpre dali detetu?Nikolina (
22%)
Aleksandar (
15%)
Stasa (
35%)
Dejan (
10%)
Milica (
15%)
Slavica (
2%)
Ukupan broj glasova: 40Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!