Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 16:41:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo da se pohvalimo shta nam je striko kupio Trenerkice Majice i helanke Haljinice Josh haljinica Shtramplice Mantili-jaknice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 16:46:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve su divne stvari, ali haljinice su moj favorit
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 16:48:38
|
|
|
|
gagana83
|
Divno A mantilici kao za velike devojcice
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 16:53:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Da...i meni su haljinice favorit...obozavam ih... A mantilici jesu malo veliki...al bice dobri za koji mesec....taman na vreme
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 16:58:08
|
|
|
|
anuksunamun
|
stjo e slatko pa sve jos u dva primerka
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 17:59:50
|
|
|
|
isidora88
|
ja planiram za par dana kad bude plata da odem malo u soping da kupim mom sincicu nesto.sad mi recite sta je najbolje da kupim za pocetak(dosad sam kupila samo jedan bodic i kompletic,a sada bih da uzmem vise stvari) i gde je najpovoljnije a da imaju lepe kvalitetne stvari
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:07:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja neznam da ti kazem gde je povoljno al znam gde nije Aksa mada sam i sama tamo kupovala neke stvari! A za NS bij i ja volela da znam gde ima povoljno! Al ima i tema gde je sta povoljnije!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:24:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam gledala po svim radnjicama cene, moj favorit je Zara jer se stvari ne iskezeče, recimo, dva bodića su oko 900din. Ono izjedna (sa dugim rukavima i nogavicama, dva kom su oko 1700din. No, mnogo je povoljnije u Turbolimaču. Tamo sam videla pakovanje od 5 bodića za 1500din. Naravno, ima i manjih pakovanja, mislim da su dva bodića oko 600din, nisam baš sigurna.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:26:46
|
|
|
|
isidora88
|
a sta sve da kupim za bebu? ne znam odakle da krenem
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:28:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad ti je termin?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:29:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Možeš pogledati u Kamperski vodič za porodilište, mislim da tamo piše i o tome.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:31:08
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Nisam gledala po svim radnjicama cene, moj favorit je Zara jer se stvari ne iskezeče, recimo, dva bodića su oko 900din. Ono izjedna (sa dugim rukavima i nogavicama, dva kom su oko 1700din. No, mnogo je povoljnije u Turbolimaču. Tamo sam videla pakovanje od 5 bodića za 1500din. Naravno, ima i manjih pakovanja, mislim da su dva bodića oko 600din, nisam baš sigurna. ja u zari nisam videla bodice a bila sam pre neki dan gde je turbolimac? ja znam za onaj u bazaru ali tamo sam gledala pre nekih 10-ak dana i jedan bodic je bio skoro 800 din
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:33:40
|
|
|
|
Anoniman
|
U Zari draga bodići stoje, čim uđeš na baby odeljenje, sa desne strane, na onim policama. A Turbolimač je isto u Bazaru, kada sam ja kupila par bodića pre par nedelja, bili su kod auto sedalica, a pre koji dan sam videla da su premešteni na zid čim uđeš - pravo. Zapakovani su u providne vrećice. I ono izjedna (ruke noge) su bili 2 kom 1200din. Jedino ako su digli cene.
< Poruku je uredio Tashke -- 1.8.2010 18:34:26 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:35:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram da begam, pišem uveče ako budeš imala još pitanja.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:37:32
|
|
|
|
isidora88
|
termin mi je tek u decembru ali sam mislila da pocnem polako da skuplajm stvari jer ne mislim da po zimi i snegu setam i kupujem a i lakse mi je finansijski par puta po malo nego sve odjednom
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 18:39:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
gledala pre nekih 10-ak dana i jedan bodic je bio skoro 800 din Meni je to malo preskupo... ja sam ih uzimala za 400 a kartkih rukava za 250 din!Ali ne u NS ..al sigurno da se i tu negde moze naci...a sto ne odes u Temerin U bebu...cula sam da tamo ima povoljno za bebe?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 1.8.2010 18:40:23 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 21:34:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 termin mi je tek u decembru ali sam mislila da pocnem polako da skuplajm stvari jer ne mislim da po zimi i snegu setam i kupujem a i lakse mi je finansijski par puta po malo nego sve odjednom Naravno da ti je lakše malo po malo. Vidi ovo: KLIK IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun gledala pre nekih 10-ak dana i jedan bodic je bio skoro 800 din Meni je to malo preskupo... ja sam ih uzimala za 400 a kartkih rukava za 250 din!Ali ne u NS ..al sigurno da se i tu negde moze naci...a sto ne odes u Temerin U bebu...cula sam da tamo ima povoljno za bebe? I meni je 800din za bodić puno. Nisu toliko koštali kada sam ja kupila.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 21:37:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja u petak bodic kratkih rukava platila 160 din, a dugih rukava 180 din.... 800 din ne bih dala ni u ludilu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 22:27:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja uzimam bodice Mimoza (turske/srpske?), oni su po 4e, ali su zato deri peri i ne gube boju i lijepo su sareni I uzimala sam u Marks&Spencer isto su super. A u Zari sam uzela samo jednom kad je bila manja, ali kod nas su skupi u Zari. A uzela sam zimus za jednog bebana u TL bodice 2kom u pakovanju i bili su oko 5-6e. Znam da sam na forumu vidjela da necija beba nosi takav , ali ne mogu da se sjetim ko je u pitanju. Samo ne znam koliko su kvalitetni
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.8.2010 23:33:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ja u petak bodic kratkih rukava platila 160 din, a dugih rukava 180 din.... 800 din ne bih dala ni u ludilu Smeshki gde si uzimala ..u Subotici?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 12:51:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ja u petak bodic kratkih rukava platila 160 din, a dugih rukava 180 din.... 800 din ne bih dala ni u ludilu Smeshki gde si uzimala ..u Subotici? Da, u Sunchici...to su "Ivona" bodici, i materijal je dobar. U Novom Sadu ima njihovih stvari u Bambinu...ali neznam koje su cene...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 17:11:55
|
|
|
|
isidora88
|
u subotici je bas jeftino da imam kola sigurno bih dosla tu da kupujem nadam se da cu naci negde jeftinije jer ni ja necu da dam 800 din.za jedan bodic pogotovo sto beba nece to nositi 5 godina nego mesec dana mozda ni toliko a gde je bambino u ns?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 19:53:06
|
|
|
|
isidora88
|
novosadjanke da li ste kupovali nesto za bebu u butiku sandra? vidim da se reklamira,kakve su tamo cene?jel to neka mala prodavnica ili imaju veliki izbor?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 19:55:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 a gde je bambino u ns? Iz Zmaj jovine ulica levo (desno je Dunavska) sa desne stane u ulici je Bambino EDIT: Pasiceva 24
< Poruku je uredio Smeshkica -- 2.8.2010 19:56:23 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.8.2010 20:18:05
|
|
|
|
isidora88
|
smeskice nije vise tamo,pise da je premesteno
|
Anketa
Dilema... mikica saLuka ili Aleksandar? pomozite nam da se konačno odlučimo :-)Luka (
42%)
Aleksandar (
58%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!