Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.7.2010 17:59:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Isekla sam se za to PARTY... a kada sam stigla kući, pomislih, "Udaviću ga ako bude urlao u tom bodiću celu noć!" Ova dva bez rukava su kupljena u turbolimaču, za oko 500din, a ova druga dva u baby Zari, za 999din . Vredi otići u Turbolimač. Imaju fenomenalne bodićepakovane po 5kom, i dugih i kratkih rukava, za 1500din. Jedva sam se iskontrolisala da ne kupim jedno pakovanje, razlog je taj da su plave imali samo dugih rukava (ne znam zašto je to bio dobar razlog... možda jer mi je isticao parking??? ), a kratkih su imali žute, što bi bilo ok da ja nisam zamislila da želim sive. Buba Miro, sad ću naći jedan post, već sam pisala negde prodavnice po NS.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.7.2010 18:01:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Buba Miro, čitaj odavde na dalje: KLIK
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.7.2010 18:01:35
|
|
|
|
2002m
|
Tashke preslatka je garderoba za bebana
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.7.2010 18:05:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma... videla sam prelepe one izjedna ruke-noge u Zari... 1700din dva komada. Prelepi su, ali sam se zbunila. Gazimo juli, leta nema pa nema. Kakav će onda biti septembar? Mi smo se prošle godine u sept još kupali u bazenu! Koju veličinu da uzmem? Luka je bio 48cm na rođenju, a šta ako Marko bude veći? Te do kraja odlučih da ću pokazati svekrvi to u petak, možda se ponudi da kupi (svakako idemo u grad da ona kupi Luki poklon za rođus), i kontam da uzmem 62 i gotovo. Ako mu bude veliko, u oktbru-novembru će mu svakako trebati i gotovo.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.7.2010 18:09:59
|
|
|
|
minna
|
ja sam cula da je druga beba uvek krupnija od prve, e sad da li je to tacno nemam pojma
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.7.2010 18:14:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm... što bi bila? Videćemo...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.7.2010 18:22:13
|
|
|
|
minna
|
nemam pojma, ni meni nema nikakve logike, a ne secam ni gde sam to cula...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.7.2010 12:22:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Dva peškira su za Luku dva za bebu, čekam da Luka dođe iz parka da izabere koja dva želi.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.7.2010 12:29:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Super su...ja sam u Turbo limacu kupila extra peskire za bebu,nekih 500 din ali su najbolji koje imam...zene ja i mm ozbiljno razmisljamo da otvorimo radnju za bebe i malu decicu,svekijev prvi komsija je Izvor proizvodnja za bebe,u NS su njihove stvari preskupe u odnosu na Nis
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.7.2010 12:32:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ove sa macama sam kupila u Merkatoru, kao plašt su (nisu 4oro ugaoni), i koštaju 870din, a ovi drugi su iz one Rode plus (u krugu Betanije (imaju etiketu Butika Sandra), i veći su, 4orougaoni, za 890din. Za ove iz Rode Plus znam da su super, Luka koristi dva već 4 godine.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.7.2010 13:37:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka je odabrao dva plava.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.7.2010 13:38:34
|
|
|
|
lanajelena
|
voli dete plavu boju
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.7.2010 13:38:51
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: minna ja sam cula da je druga beba uvek krupnija od prve, e sad da li je to tacno nemam pojma kako kod koga sin je bio 4200 mala 4100 oboje rodjeni u 40 nedelji
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.7.2010 13:40:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena voli dete plavu boju Uzeo je prvo oba sa macom (tigrom, čime li već), i onda sam mu rekla da je bolje da uzme jedan ovakav jedan onakav...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 18:32:45
|
|
|
|
MASHKA
|
Taške šta je ovo ostalo što si kupila...laže, četkica za zube?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 18:38:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Dva peškira su za Luku dva za bebu, čekam da Luka dođe iz parka da izabere koja dva želi. Sa leva na desno: cucle za flašice, dve male AVENT flašice, četka za pranje flašica, lanac za varalicu, kutijica za varalicu, četka i češalj, i malo ispod varalica.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 19:07:42
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 19:10:01
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 19:10:46
|
|
|
|
Anoniman
|
choopa,stvarcice su preslatke
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 19:18:06
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe choopa,stvarcice su preslatke Samo je pitanje hoce li nosit, s obzirom da svi kazu da ce septembar bit pakleni, a ovo je sve dugih rukava (osim onog jednog bodija) Zato necu jos da ih perem, da ostavim etikete, pa ako mom bebanu ne budu valjale, nosicu nekome na poklon
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 19:20:34
|
|
|
|
Dora
|
Taso,kupila i ja pre neki dan ta dva bodica u Zari, kad procitam 'PARTY' vise ne pomislim na ludu zurku sa koktelima do zore nego na celonocno nosanje vristece bebe :))) Mada Sara spava od 22 do 11 h sa budjenjem u 7 h da doruckuje onako u polu snu :)))
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 20.7.2010 23:04:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Mada Sara spava od 22 do 11 h sa budjenjem u 7 h da doruckuje onako u polu snu :))) VRH! Hoću i ja takvu bebu!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.7.2010 13:10:55
|
|
|
|
MASHKA
|
evo i naših prvih stvarčica i ogradica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.7.2010 13:30:21
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.7.2010 15:41:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Dora Mada Sara spava od 22 do 11 h sa budjenjem u 7 h da doruckuje onako u polu snu :))) VRH! Hoću i ja takvu bebu! i ja, i ja!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ImeMaja85bgdDa li vam se svidja ime Viktor?Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 207Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!