Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.8.2010 9:41:27
|
|
|
|
MASHKA
|
choopa evo dimenzija: jorganska navlaka 120x80cm jorgan 120x80 ogradica 200x40 čelo 45x70 jastuče 35x40 jastuče 2 35x30 čaršaf 150x110 ja mislim da su sve to standardne mere i da pašu na većinu krevetaca...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.8.2010 13:22:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao to su super mjere Cini mi se da je to ba s ta onda, jer sam zapamtila da je to čelo 70cm Jer meni su krevetici unutra 70x140cm i sve ogradice su mi male, jer su pravljene za 120x60cm Ma zamolicu ja prodavacicu da mi da da probam...ostavicu joj pare, pa ako valja, valja, ako ne nista... Hvala ti puno
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.8.2010 13:29:14
|
|
|
|
MASHKA
|
nema na čemu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.8.2010 22:12:20
|
|
|
|
isidora88
|
taske koliko su carapice u TL? bas su slatke
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.8.2010 22:17:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Nista od ogradice Ono celo je super i fino paše, ali ogradica je prekratka pa ne mogu zavezat donji dio Jedino bi moglo da stavim ogradicu 'oko glave' kao cirilicno slovo P, a celo da stacim kod noga...ali nekako mi bzvz izgleda...A kosta 45e (a trebaju mi dvije..). Ma nista gledacu jos, pa ako ne nadjem moracu kupit i stavit 'naopako'
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.8.2010 19:18:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa, nemaš od koga da naručiš iz Ikee? Vidi: KLIK ili KLIK ili KLIK IZVORNA PORUKA: isidora88 taske koliko su carapice u TL? bas su slatke Da te ne lažem, ako sam dobro zapamtila, 120-160din. Evo, ja složila stvari za bebu u orman, jadno dete - neće imati šta da obuče...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 12:23:04
|
|
|
|
MASHKA
|
mi danas kupili prve pantalonice za zimu i još po neku igračkicu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 21:03:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo delić stvari koje je tetka kupila u Engleskoj :
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 21:05:50
|
|
|
|
red sonia
|
pozajmi mi tetku na 1 dan super su stvarcice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 21:09:49
|
|
|
|
Lu
|
Blago tebi Bubo, ljubi tetku Ali kupićeš ti još sigurno, nećeš moći odoljeti nekim stvarčicama, bar ja tako mislim jer sam ja bila luda što se toga tiče, sad sam malo ohladila...nekako je sve skuplje
< Poruku je uredio Lu RR -- 28.8.2010 21:10:02 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 21:12:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma znam da ću ja popasti još iha haj stvari po gradu , a i baba ... I tata , i još po neki ...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 21:46:19
|
|
|
|
MASHKA
|
korpa mi se najviše sviđa! zašto ja nemam tetku iz Engleske?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 21:57:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Volim ja moje tetke !!! Jedna je kupila sve ove i mnoge druge krpice (rekla mi je da su te manje krpice u setovima od po mnogo komada ) , sve je iz tog famoznog Maderkera . Druga je poslala kovertu . Sa funticama .
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 21:58:17
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA evo šta smo danas našli dok smo šetali Ovo da čuvate za uspomenu, preslatko je Mashka, vidim sad da vama više ništa ne treba, sve ste pripremili
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 22:02:36
|
|
|
|
MASHKA
|
Lu čuvamo ih obavezno, to nam je jedna od prvih stvarčica! pripremili skoro sve, ostale još neke sitnice tipa apoteka itd.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 22:38:35
|
|
|
|
Jele
|
Uh Miro, baš sam htela da ti kažem da daš koju sličicu tih Mothercare stvarčica, da malo napasem oči Sad videh sliku, ali mi sitno, ništa ne vidim sem korpe koja je preslatka Baci još koju sličicu, pls
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 22:40:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam , slikaću sutra kad mi donesu sve na gomili , ovo mi tetka poslala mms ...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 22:45:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Divno!!!! ljubomorna sam
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 22:46:14
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Evo delić stvari koje je tetka kupila u Engleskoj : Skroz se raznežih...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.8.2010 22:49:23
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nemam , slikaću sutra kad mi donesu sve na gomili , ovo mi tetka poslala mms ... Jel' znaš da u toj korpi može i da spava, kao u kolevci, ima korpa neki stalak drveni kao one kade... Sad valjda to ide u kompletu... A mislim da ima i dušekić korpa, preslatka je, ja obožavam Mothercare
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 29.8.2010 0:55:26
|
|
|
|
Mishica 77
|
Bubo i mi koristimo te dude sa bubamarom. Najlepše su mi! Imamo i onaj držač sa bubamarom.. neko je ovde postavio slikicu. Extra! Ne nađu se svaki put pa kad god nađem ja kupim rezervu.. već sam nakupovala i dvojku!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 29.8.2010 23:44:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Stigla mi mama iz Mađarske: (ovo mi je malko žensko zbog mašnice na onom sivom gornjem delu, moraću nešto da smislim, da ubacim driker a skinem mašnicu...) I za kraj, termo pantalone i jaknica :
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 29.8.2010 23:47:22
|
|
|
|
choopa choops
|
Suuuper su stvarcice!!! Bravo za mamu Jesu li bodici dugih rukava? ja nikako da nabasam na ove na raskopcavanje Samo jedan nadjoh
|
|
RE: Prva bebina garderoba 29.8.2010 23:50:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Svi su dugih rukava.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 9:08:50
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
jao što je slatko ma nije ono ženskasto nego to je leptir mašna za dečkiće
|
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!