Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 13.3.2016 22:15:40
|
|
|
|
vocicana
|
Isto. Dop malo pre sam se borila sa mlekom za telo, mazanjem, onda mi je muz pritekao u pomoc da ove prosto prosirene faktore sakupi i sastavi. Jos malo. Daj da prestanem, msm da sam i previse danas pisala ovde, zbog opomene. Sve vas ljubimo nas dvoje, odoh malo da se uhorizontalim, umorna sam iako sam jutros cak do pola 8 odvalila.,
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 13.3.2016 22:22:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, pripremaj se :) Nimfa, drago mi je što ti je bolje. Voci, to je to, deveti mesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 13.3.2016 22:37:43
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 7:29:24
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro debelice Mi smo budni jos od sedam sati, sinoc sam doznala nesto jako vazno i vrlo povoljno po moj dzep, mnogo sam se obradovala. ALi...nocas oko pola 2, tolika golicina kiseline duz celog jednjaka me je potpuno urnisala, ovo nisam nikada u zivotu dozivela! mucila sam se mucila i na kraju resila da ustanem i uzmem Rennie, progledala sam, majko moja kakav razdiruci bol od kiseline fuj! Ostale, nadam se da ste lepo spavale, ja jesam van ovog momenta sa stomakom.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 7:38:25
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja sam spavala onoliko koliko me T pustila,što se mene tiče moglo je i bolje. Sinoć mi je toliko falilo vazduha mislila sam da ću se ugušit,mnogo ružan osjećaj.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 7:56:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric devojkeee Uh ja sam sinoc imala epizode , ustala u 3h i sirila ves po stanu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 9:14:37
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro , je li neko za Kod mene snijeg pada Ja sam iznenađujuće dobro spavala........cak nije bilo ni zgaravice jeei, koje olakšanje. Kako ste mi vi jutros? Veliki hug za sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 9:24:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro! Ja se budim sto puta, vise mi je muka od svega.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 9:32:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Piipi kakav sneeeg ..ooo kod nas sunce ali najavili kisu bar se nadam da ce ostati ovako kad dodju devojke iz vrtica da idemo malo u setnjicu. Vuce me jako napolje ali ako negde odem znam umoricu se pa posle necu moci da mrdnem s njima , pa eto kuvam pasuljce (nisam odavno) beban naravno skakuce po stomaku i kuliramo Poli i ja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 9:36:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovde nocas padala kisa i namrsteno je. Onako, bljakavo je. A mene izgleda glava počinje zezati, idem uzeti Magnezijum. Inace, moj sin bi samo pasulj jeo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 9:37:21
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ma onaj ružni, bezvezni snijeg što sa kišom zajedno pada Ja sam tako željna sunca i šetnje,aaaaah.....ali što ti kažeš Anck brzo se umorim, te me leđa zabole te moram da piškim svakih 500 metara Ivana nedaj se ni ja ne pamtim kada sam cijelu noc prespavala u komadu,jer me piškenje muci od prvog dana :(
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 9:43:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, znam da imamo isti problem piskenja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 11:00:01
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro i od mene... Citam st pisete i vidim da imamo istih problema... Ivana i ja sam u grupi cestog piskenja... Marijana, brzo nam ozdravi pa da se kuckamo, mene je steglo grlo i nos, jedva pricam, a u nosu kao fabriku sekreta da ima... Marko isto tako, njega vodila kod dr , kaze samo slivanje, bez terapije prosao, da cistimo nosic i prskamo tantum... MM je otisao na put do srede, sami Marko i ja, valjda cemo izgurati ovako smrljavi jos ja na posao, luda kuca... Veliko mahanje od mene za sve stomacice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 11:34:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ja trebam brzo na posao a jedva se i po stanu vučem,umorih se dok sam sredila stan a posle posla moram do pošte i izmislit nešto za večeru.Nisam dugo spremala krompir pa ću možda to sa nekim mesom. Pipi gdje živiš ti pa vam sad pada? Mada kako je ludo vrijeme i ne treba da čudi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 11:53:28
|
|
|
|
pipi_coco
|
Emice živim u Bosni, na jednoj planini ( ocito, jer ovdje samo u avgustu snijeg nije padao) Ja odoh da kafenišem sa prijateljicom...uuuh baš sam se poželila nekih ženskih pricaa, a možda padne i koji trac, ništa previše samo da bude malo zanimljivo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 15:09:48
|
|
|
|
emicaa
|
Na kojoj planini jer i ja sam Bosanka što bi rekli Evo i mene sa posla,ručala i sad da odmorim pa odo pravit večeru.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 17:13:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bosankice Emice, ti uopšte ne izgledas kao Bosanka :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 17:52:00
|
|
|
|
vocicana
|
Toliko mi je lose od bolovau ledjima, toliko dugo nisam bila ovoliko bezvoljna, kada kazu porodjajni bol, ja ih imam vec 7 meseci. kako je porazavajuce i glupo, bespomocno se osecam potpuno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 17:54:00
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana kako izgledam
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 18:35:30
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Bosankice Da, daa Voci sapatnice moja u bolnim leđima oooooj i ja muku mucim vec mjesecima s tim bolom, ali još malo da se strpimo i proci ce Emice imaš pp
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 18:39:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, moj muz bi rekao "kršna" kao Bosanka :) , a tebe nema nigde Sandricak, dobro dosla u klub pišulja
< Poruku je uredio IvanaSK -- 14.3.2016 18:40:10 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 19:37:14
|
|
|
|
vocicana
|
Pipi ja sam potpuno porazena cinjenicom da se raspadam I da sam zeljna da mi se ledja odmore I da sam tako zeljna da legnem na stomak. Jedva cekam da se upoznam sa dasom I da se polako vracam u normalu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 19:42:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pozdrav i od mene. Danas sam malo bolje, trudim se da samu sebe iskuliram, ali nema mira kod mene, zovem danas da zakažem pregled ponovo u domu zdravlja da im dam još jednu šansu, i zvala ja celo pre podne, i posle podne dva sata kad konačno se javlja sestrica, i pitam što se niko ne javlja, od jutra zovem, kaže radimo i pre podne i poslepodne ali radimo, ne možemo da sedimo i da se javljamo. Iskuliram i pitam da zakažem za sredu kod onog drugog ginekologa kod kog sam vodila prvu trudnoću, i kaže ne može, pitam a što ne može? Kaže ima puno pacijentkinja i mora da se zakaže deset dana ranije, pa kažem zvala sam prošle nedelje i rekli ste da zovem ili u petak ili u ponedeljak jer još nemate zvanični raspored kako će raditi doktori, i napravi se luda kako nema pojma ko mi je tako rekao i tu pošizim i pitam da li misli da me i dalje zahebava ili misli da mi zakaže taj pregled? Pa kaže ajde uglaviću vas u sredu u pola jedan ali da više tako ne može, e pa rekoh neka se usaglase kad treba da se zakazuje pregled pa neka jasno ispišu negde jer se ovde više ne zna ko koga. I tako ja opet završila kod ovog istog, i bolje mu je da se ovaj put pobrine da uradi UZ kako treba inače će biti haosa. A tačno sam nervozna i ovakva jer nisam na miru, nisam nikako na miru jer ne znam da li je sve u redu, i ne znam šta ću sa ovim miomom koji ovaj dr neće da prati, a treba da se prati. Dođe mi da bacim bombu na tu ustanovu koliko me nerviraju. Onda mi nije dobro, nemam apetita i muka mi je po cele dane, nemam snage a možda je to nedostatk gvožđa koje eto, nisam proveravala od početka jer ovaj neće da mi radi krvnu sliku. Ako si bez novca ladno će ti reći crkni. Molim Boga da mi čuva bebicu i mene, da je sve u redu jer sa ovakvim doktorima stvarno samo Bože sačuvaj! Eto izjadah se ja. Idem da operem suđe pa se vraćam još malko na forum. Ljubim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 21:12:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, bas mi je zao, ne znam sta da kazem :( Stvarno nisu normalni!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 14.3.2016 21:54:09
|
|
|
|
vocicana
|
Slazem se sa Ivanom, ja nemam negativnih iskustava, ali jedno znam sigurno, da se mora biti bezobrazan, svaki put kada trebamo nesto da zavrsimo. Ne sekiraj se bubice, bog vas cuva a mi smo uvek tu, slobodno se jadaj, vidi mene zalosnu kukavicu ceo dan nisam stala sa zaljenjem. Bas mi je danas los dan.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?