Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 31.3.2016 21:42:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, opusti se, ja jedva čekam te zadnje dane :) Mada, po nekad mi bude i zao sto vreme leti ovako brzo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 31.3.2016 22:51:34
|
|
|
|
Ella2407
|
Ne stigoh se javit :/ A bunila sam se,i pitala za sliku,i rece mi kako nemamo sta sad slikat,sa 16 prosli put i sad sa 20 .. :/ kao slijedeci put ce bit.. Nigdje veze :) I ne znam jesam li vam rekla da mi je rekao kao da sam se mslo vise udebljala :S 4kg od pocetka.. Iznenadila sam se al eto,hahah :)))
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 31.3.2016 23:01:07
|
|
|
|
vocicana
|
Ruckaj lepo i nemoj se ozderavati, sve se vrati na svoje mesto, to svakako. LJubim vas sve, odoh na spavanje, ne mogu vise da gledam na ooci koliko mi se spava. Sa decom sam bila ceo dan danas, bas sam umorna. do jutarnjeg javljanja, Jovana i Srdjan....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 31.3.2016 23:06:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Drage moje trudnice nova tema Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?