|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
13.3.2016 7:44:12   
vocicana
Dobro jutro za najdivniji prosireni sastav!
Borice, Bubo, Sokimoki, Anck, pa sve vas user posted image
Marijana za tebe nista manji, cuvaj se covece kako sada upalu pluca da zaradis? Akako je vreme bolesno, dobro da smo i citavi, najiskrenije. Nadoknadjuj tecnosti i uzivaj.
Ivana, Pipi, nisam grlilka muza, juce se nismo ni videli ceo dan, grlila sam zdelicu za farbu, mamu, sestricineuser posted image , salim se malo, danas cu peglati stvarcice, sebi takodje pakujem torbu.
Krin je nema...bas mi se ne svidja to, javila bi se ona. Nadam se da su dobro.
Pipi i mene je stislo par kontrakcija juce, ali prodju, drzi se.
Borice, pisi zenskice, da se malo izmiksujemo sa postovima,nigde nikoga nema....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 401
13.3.2016 8:35:17   
IvanaSK RR
Juhu, jutro,stomacici!
Voci, i ja jedva čekam da spremam stvari za bebu, bas ti zavidim user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 402
13.3.2016 8:56:58   
vocicana
Ja sam ih juce slagala i slagala,bas ih puno ima. Ali carapice su bile hit!
Jos malo Ivanice i ti ces biti u istom posluuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 403
13.3.2016 9:26:20   
borica
Dobro jutro Voci , Ivanauser posted image . Ne znam kako je kod vas ali meni se 15 minuta posle ustajanja opet spava, i spava, juce sam imala dve dremke, jednu od sat drugu od dva sata.
Ja imam za torbu jos par stvarcica da prikupim, pa cu da je spakujem.
Doruckovala sam bas lepe sendvice, mmmmm.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 404
13.3.2016 9:31:08   
MAMAMAJ
Dobro jutro, stomačići.
A posebno mojoj Borici, nisam te dugo "čitala", ne mogu da kažem videla. user posted image
Kako si mi, koliko još?
Kako ti je sin?
Voći, Pipi, Bubi, Marinchice moja...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 405
13.3.2016 9:56:37   
Anck Su Nmaun
Cao cureeee...da vas ne nabrajam sve...svima user posted image

A sta je sa Krin...sto ste zabrinute...sta sam propustila?

Meni su u bolnici rekli da ce me mozda poradjati nedelju dve pre termina ... zbog secera...zavisi . Tako da sve polako pocinjem da spremam. Ne torbu mada i tu imam skoro sve , sem ono pelene, kremicu i to.
Kupila sam odelce za izlazak, i jos po nesto (mada ja ne moram te krupnije stvari jer sve vec imamo to ostavljam za April user posted image )

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 406
13.3.2016 10:30:32   
emicaa
Dobar dančić,spremam buhtle,izvolite user posted image Glava me opet bolucka pa ću poiti tabletu dok nije pravo zabolila.
Anck Krin je dobila krverenje i bila je primljena u bolnicu na ležanje ali bebica je bila i dalje tu i to he zadnje što znamo.To bilo prije dvije sedmice najmanje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 407
13.3.2016 11:07:53   
vocicana
Tako je, bas se namucila od pocetka trundoce, ovracanje, lezanje, onda je krenulo to krvarenje, stvarno se nadam da su dobro, zao mi je sto se nikome ne javlja.
Za torbu sam se do malo pre nervirala, ali hajde, osnovno imam, sve sam spremila, samo da se pakujem, osim jos par sitnica, sutra ce me zvati da kupim te aspiratore za nosic, posto ih moras rezervisati, jer ih u porodilistu nemaju pa da krenem u akciju.
Bas me hvata nervoza.
Anck, ako tako treba neka te i porode malo ranije, ja sam negde zacrtala oko 2.4, da tako bude ako naravno sve bude ok, jer imam prvi ctg, svasta treba da uradim ove nedelje, bas sam umorna od trcanja i razmisljanja, od svega. A licencu trebam da obnovim, tek tu sta mi papira treba, to je katastrofa.
Emice baci neku buhtlu, ja to mnogo volim da jedem, bas je to dobro...mmmm

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 408
13.3.2016 11:20:31   
BubaBubica
Dobar dan, ja opet zabrinuta, tačno ću poludeti od same sebe user posted image za svakim pokretom bebe osećam strah i paniku, ne znam šta mi je, hoću da se izlupam zbog toga, sad ovo sa zubima, pisala sam u odgovarajućoj temi molim vas da pogledate. Baš sam popustila sa psihom ne znam šta mi jee, samo strahujem i nikako da se opustim, što ne liči na mene. Valjda i zato što nemam normalnog doktora da popričam sa njim o svojim strahovima a da me shvati ozbiljno. user posted image Tako sam izgubljena bez mog doktora kod kojeg sam vodila trudnoće, preminuo je pre par godina user posted image uopšte ne mogu da nađem doktora od poverenja, stvarno ću da poludim.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 409
13.3.2016 11:37:11   
IvanaSK RR
Borice, i ja sam doruckovala sendvice. :) Sad prihvatam buhtle.
Bubi, zašto ne odes kod nekog drugog dr?

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 410
13.3.2016 11:44:01   
emicaa
Bubi mijenjaj doktore dok ne nadješ pravog,biće sve u redu.
opet mi pada pritisak,jaooo kad će juli da izguram ovo malo čudo iz sebe i vratim se u normalu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 411
13.3.2016 12:12:23   
vocicana
Bubo sada cu obici temu. Opusti se, sta ti je,naci ce se neki dr za bebu, samo polako. Ah koliko se svaka trudnoca razlikuje od prethoodne, ali msm da ce sve biti ok.
Da li ima neka da zna ili neka koja vec prima bolovanje preko fonda, da li je bila uplata za januar?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 412
13.3.2016 12:29:03   
vocicana
Bubo a gde si pisala o tom osecanju koje imas, ulazila sam na aktivne debate,, ali nema teme u koju bi se ukljucila da procitam sta si pisala.
Ako ima forumasice koja je vec na fondovskoj plati, molim vas da mi odgovori jer cu siznuti zbog para.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 413
13.3.2016 12:33:28   
BubaBubica
Voci u temi Kod zubara u trudnoći tako nešto, gledam sad po netu preporuke za doktora, danas mi se samo plače, mrzim ove hormonske promene najviše! user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 414
13.3.2016 13:10:10   
borica

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Dobro jutro, stomačići.
A posebno mojoj Borici, nisam te dugo "čitala", ne mogu da kažem videla. user posted image
Kako si mi, koliko još?
Kako ti je sin?
Voći, Pipi, Bubi, Marinchice moja...

Draga moja, nisam ni pisala bogami 5-6 dana. Dobro sam hvala Bogu, sincic takodje, jedva ceka da mu se rodi bata i da ga vidiuser posted image . Kako si mi ti, i decica. Videla sam skoro slikicu malise kad je napunio dva meseca, dusa mala. Veliki user posted image .
Voci ja sam ti odgovorila za bolovanje. Ivana i juce i danas sam ih jela za dorucak, a prihvatam sve sto mi se nudi, buhtle naravno, tako da Emice reagujuser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 415
13.3.2016 13:24:43   
Anck Su Nmaun
Devojke ...sta su vam to buhtle user posted image Ako je nesto slatko onda se i meni jede user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.3.2016 13:25:12 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 416
13.3.2016 14:46:34   
IvanaSK RR
Buhtle su slicne kroasanima, unutra je neki dzem ili marmelada, a gore posuto prah secerom :)

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 417
13.3.2016 15:44:27   
emicaa
Nestadoše buhtle onako vruće,sledeći put pravim duplu mjeru jer fine su one i hladne ali nikad ne dočekamo da se ohlade user posted image

Direktna veza do poruke: 418
13.3.2016 18:17:07   
pipi_coco
Dobro vece cure......zakasnila sam znaci na buhtle ....e šteta baš user posted image

Ja cijeli dan se nešta vrtim, a osim rucka ništa konkretno nisam napravila ni uradila user posted image

Evo sada mi opet neki osjecaj pritiska dole ,da prostite, i sinoc je bio, a jutros ništa user posted image . Došla dam do zakljucka da fino spavam samo saku drugu noc i to u zadnjih 10 dana tako, jedna noc milina, a druga raspad sistema, nesanica, žagaravica, mucnine bljaaak.....

Bubice baš mi je žao što se sikiraš i muciš.......promjeni dr ako iako možeš, a mora postojati nacin da te primi neki drugi dr da ti umiri te strahove, da se malo rasteretiš user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 419
13.3.2016 20:31:44   
vocicana
Jao sto smo komplikovane...msm sve je to normalno, nego hajde vise.
Od sutra brojimo sitno, bas sitno. Jos 30 dana do porodjjaja. Sve mi je neobicno kada vidim tcker, pa kazem sebi, kako je proletelo vreme, jos malo i stize bebica.
Borice hvala ti za odgovor, Jess me je malo utesila, stvarno bi bas lepo bilo da konacno primim tu platu i malo se oporavim finansijski. Danas sam i mm rekla, stvarno je trebalo da otvorim bolovanje ranije, da bi vec sada imalanekakav kontinuitet.
Kako ste ostale?

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 420
13.3.2016 20:40:41   
pipi_coco
Draga Voci ja sam još na bolovanju radi cuvanja trudnoce-trudnickom pa su mi primanja redovna ( tako je ovde kod nas) ali ne smjem ni mislit koji ce haos nastati kada otvorim porodiljsko, jer dio plate mi treba dati država,a dio poslodavac user posted image razumijem te apsolutno....nedostatak finansija i meni uvijek stvara ogromnu nervozu

Cure drage mene baš bole krsta...donji dio leđa...ima vec sat i po.........ne mogu nikako da se namjestim user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 421
13.3.2016 20:49:56   
vocicana
Spremaj se draga pIpikaaaa!!!! user posted image za vas dvoje. Cini mi se da krecu te pripremice za dolazak bebca.
jao kako volim kada se priblizi finis pa ovakosva treperim od uzbudjenja i iscekivanja.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 422
13.3.2016 20:53:03   
sokimoki
Bubi i ja sam tu negde kao i ti oko 18 nedelje isto mi se desavaju promene raspolozenja,nekad se plasim bez jakog razloga i sve to zbog viska slobodnog vremena i motanja raznih filmova.Mislim da se to manje vise svima desava dodje i nadam se prodje.Nekad super a nekad bas bljak.Menjaj dr.ako te to cini sigurnijom user posted image procice nas i touser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 423
13.3.2016 20:59:11   
Nimfa
Dobro vece user posted image
Kako ste mi?
Citam vas stalno, ali ne mogu da kuckam, i mene dohvatio stomacni virus , preslo mi od E i evo tri dana kako ne popusta, tj. danas je malo bolje .
Veliki user posted image za sve

(odgovor članu sokimoki)
Direktna veza do poruke: 424
13.3.2016 21:02:51   
pipi_coco
Voci draga moja user posted image ja sam spremna, ali dok se moje tjelo priprema ja se raspadam na proste faktore user posted image jedva cekam da zagrlim bebu i da se sastavim opet

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Jedna, dve ili tri bebice :)
Lady412

Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)

Jednu (59%)

Dve (32%)

Tri (9%)

Ukupan broj glasova: 169

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here