Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 11:17:52
|
|
|
|
vocicana
|
Objavi slicicu obavezno, ako se slucajno i dei da budes nesto nezadovoljna, nemoj se sekirati, ksoa raste, u trudnoci narocito pa ce ti brzo biti ok. Hvala na komplimentima Sve su forumasice lepe na svoj nacin, samo sto mi zbog nacina pisanja ponekad vizuelizujemo neke slike, pa mislimo da su ovakve ili onakve, ali se ispostavi da bude drugacije. Buba MIra je super riba a i Ana RR je za mene mnogo lepa zenica kao i Branki. Gde li su ostale? Malo je lepse vreme danas, pa mi je bas drago kada sunce grane, ali sam troma, jedva sam se vratila u zgradu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 11:30:53
|
|
|
|
emicaa
|
Daaan,mi obavili kupovinu,taman krenuh spremati ručak i sloši mi se.Morala sam malo prileći. Bubice ja tako računam,i prošli put sam tako ali opet me zbunjuje ono od datuma do datuma
< Poruku je uredio emicaa -- 12.3.2016 11:32:37 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 11:55:12
|
|
|
|
Ella2407
|
Ma ko zenee Podrazumijeva da smo sve lijepe na svoj naciin.. Nisam uspjela sve pregledat stranice da bih vidjela i ostale zenicee.. Jao zamislite nas da mozemo sve zajedno bar jednom sedmicno poput kafuu Bas bi to bilo lijepo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 11:59:47
|
|
|
|
vocicana
|
Jao sto puta sam rekla, nego bi nam trebala Kombank Arena da se sakupi ovoliki broj zena
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 12:08:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Palo je ovde i ogovaranje hahahaha I Zemunka je vrh riba. A Emica mi je tako mila i draga. Mada, ja nisam ni pregledala sve slike, tako da cutim onda. Voci, jes, glas razuma za moje kuce mozda hahaha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 15:00:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
Holasita senjorine.......ubi ovo oblacno vrijem i kišurina bljuuuf Meni ce želudac da izađe na nos, jutros od pola5 h žgaravica,mucnina bilo je i povracanja Ja nisam povracala na pocetku trudnoce, pa me evo sad ufatilo na kraju da me slucajno ne omaši Meni su sve ženice ovde simpatične i lijepe na svoj nacin, valjda što prvo nekoga upoznaš kroz postove koje piše, pa tek poslije vidiš kako izgleda.... Jutros sam opet imla jednu jaku BH kontrakciju i to je sve.......zatišje pred buru valjda Odoh praviti ruckic
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 15:54:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao curee... Mene evo nesto zeludac mnogo zezzz boli ..a bebac kika li kika 😕 Napokon smo sredili komp tako da od veceras se kzcam normalno 😂
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 15:54:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, jel ima neko tvoj broj? Kad bude bura da budemo obavestene :) Joj, bre, Anck, zao mi je zbog stomaka.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 12.3.2016 15:56:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 18:16:37
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Ivana hvala ti srce Zamislite da se sve okupimo samo iz ove teme trebalo bi nam dva dana da se ispričamo Grrr opet mi je pritisak dole a taman sam počela sredjivati veš.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 18:33:34
|
|
|
|
Ella2407
|
Slika postavljena,frizurica je leglaa :-***
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 18:40:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ella, vidjena si :) Emice, draga, ako ti pada pritisak kad treba nesto da radis, to je znak da odmah prilegnes
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:11:44
|
|
|
|
marijana22
|
Zene samo da vam mahnem. Jà sam bas zaribalà,imam upalu pluca. Javljam se kad mi bude bolje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:33:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Au, Marijana, nadam se da ce brzo proci! Ovo je haos, svi bolesni.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:34:11
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ivana nema niko moj broj, a ni ja nemam niciji broj .......mogu li tebi poslati svoj broj u pp ? Ooo Marijana...baš mi je žao, cuvaj se, i ti Anck Ellla odoh u temu da te virnem ;) Voci nema te....je li to peglaš bebechi veš
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:40:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Naravno, bre, salji! Voci, pegla ves i grli muža, sigurno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:41:25
|
|
|
|
sokimoki
|
Marijana cuvaj se vitamini,tecnost,postuj terapiju i zelim ti brz oporavak Ella frizura ti je super prelepo ti stoji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:43:13
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Naravno, bre, salji! Voci, pegla ves i grli muža, sigurno Evo šaljem
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:46:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, pisala sam ti o seriji, na prethodnoj strani tamo u temi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 19:58:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Odgovorila sam tamo u temi, a da mi nisi rekla ne bih vidjela pitanje :) Sokimoki kako si ti? Koja si nedelja?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 20:44:10
|
|
|
|
borica
|
Dobro vece drage moje, evo i mene napokon. Citala sam vas redovno naravno, ali nisam imala mogucnosti da vam pisem. Mene vec 3 - 4 dana zeza stomak, imam nadimanja, podrigujem cesto, popijem probiotik, i i bude malo bolje. Produzili mi trudnicko do 22 a onda otvaram porodiljsko, tad ce mi dr. dati i uput za bolnicu i uput za ctg. Kako ste mi vi? Marijana zelim ti brzo ozdravljenje.
< Poruku je uredio borica -- 12.3.2016 20:45:17 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 21:25:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ima li iko vijesti o Krin,ona se samo jednom javila od kako je imala ono krvarenje.Ima li iko privatno kontakt sa njom?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 22:08:12
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja nemam kontakt sa Krim, sve kontam javit ce se ona, nadam se da je ok i da je dobro. Ovaj moj djecak u pupi veceras se baš uzvrtio pa ja sva ko na , ali vec vidim da ce nocas biti trckaranja do wc-a svakih sat vremena, jer užasno me pritišce u mjehur Emice kako pritisak?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 22:29:18
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mašem vam i begam na spavanje, još jedan naporan dan iza mene. Devojke ostale kod svekrve na spavanje, mi pravili pizzu, prejeli se za sve pare, sad jedva dišemo. Baš se brinem zbog Krin, nadam se da ide na bolje i da će se uskoro javiti. Kuckam vam sutra, nemam obaveza osim ručka pa se kuckamo, laku noć devojke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 22:35:01
|
|
|
|
emicaa
|
Pipi digao se opet kuvala sam suicu i naljevala se vodom,biće mi veselo noćas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 12.3.2016 23:02:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja se iskreno nadam da je krin dobro.
|
|
|
Anketa
Koje od ovih?sducaDušan (
23%)
Igor (
16%)
Tadija (
14%)
Stefan (
23%)
Damjan (
21%)
Arsenije (
4%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!