|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
10.3.2016 15:05:08   
MAMAMAJ
Drage moje trudnice, šta vam se dešava sa Utrogestanom?
Mislim da ja imam celu jednu kutiju, ako nekome nešto znači.
Kako ste sve?
Zagrljaaaaaj user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 326
10.3.2016 15:11:11   
IvanaSK RR
Emice, mene bi mnogoo pre proteralo u vc user posted image
Bubi, ti bolovi su ti verovatno od širenja materice.
Mi danas imamo roditeljski i ko zna sta ce biti. Nasa uciteljica nije tu skoro tri meseca, opste rasulo, deca iskvarila rukopis, ne uče, iskvarili citanje, nista ne pisu na casovima, tuku se i devojčice i decaci, penju se na prozore.... Uzasno stanje.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 327
10.3.2016 15:21:34   
emicaa
Ivana i prije sm osjetila potrebu da trebam ali jbg ne mogu odmah trčati kući user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 328
10.3.2016 17:24:11   
vocicana
Ivanice u pravu si, ali sve mi to deluje kao nemoguca misija, ali s obzirom da sam i inace dobro organizovana, sigurna sam da cu ostati zensko user posted image . Moram biti uredna.
Bubiiiiiii konacno!!!! Bas si nam falila, ja sam ti pisala ovako, ali braate tema nam je zamrla....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 329
10.3.2016 18:20:27   
emicaa
Ženice ja bila na masaži,kaže da su mi mišići tvrdi kao kamenje,baš mi je godilo.Pokazala mi je i neke vježbe da radim za donji dio ledja da se malo i to opusti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 330
10.3.2016 18:24:00   
vocicana
Ja sam dobila sve one koje sam radila pre 5 godina i nista nisam postigla sa njima. A dr mi je zamerila to sto sam i u stvarima u kojima trebam biti opustenija ja sam hiperaktivna i zao joj je sto ne dozvoljavam sebi da se malo usporim i uzivam.
Nocas me je tako stomak boleo dok sam pokusavala da se krenem sa jednog na drugi bok, ali i to je normalno. Eto zapoceli 37-mu nedelju, bas ide vreme. Veceras cu oprati bebine stvari.Pa ovih dana i sebi torbu i da popeglam sve stvarcice za njega.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 331
10.3.2016 18:38:40   
pipi_coco
Voci sad ce da ti proleti vrijeme u spremanju stvarcica za bebu, ja sam uživala stvarno user posted image .......ali zato sada kada je sve spremno sporo mi dani prolaze user posted image

Dans sam baš ljencarila, osim kuhanja brzinskog rucka ništa nisam radila, samo bleja u TV user posted image

Emice super da ti je masaža godila.....uh i ja bi da me neko "izgaza" po leđima :)

Bubice uspori malo, a to što boli sigurno je rast maternice, i ja sam izbjegavala nagle pokrete i protezanja jer bi me odmah nešto zaboli pa se utrtam

Mamamaj i alex falite baš

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 332
10.3.2016 18:47:07   
vocicana
Ni Borice nema, nikoga nema.Sta je sa Krin, da li seneko sa njom cuje...?
Ja sam resila, zbog frke koju sam sama sebi uvrtela u glavu, da cu se poroditi raije. SEtam ja, rucak...danas je moja sveki napravila divnu musaku sa tikvicama i piletinom, dobila sam instant rucak, samo sam dodala vitaminsku salatu rotkvice, zelena salata, kupus, sargarepica...sve je super bilo. A sada bi ovog trenutka zaspala, ako mi verujete, toliko se slomljeno osecam. Sinoc sam onesvescena bila. Ne volim mart, ceo bi mesec prespavala.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 333
10.3.2016 18:54:37   
pipi_coco
Ni ja ne voolim mart ni ovo ludo martovsko vrijeme uuughh user posted image

Ja danas ni jucer nisam išla u šetnju jer kiša je ljevala i hladno je, baš bezveze

Nema ni Marijane danas, ni Anck user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 334
10.3.2016 19:02:39   
MakiJ
Dobro vece, ja danas otisla po upute za OGT test i labaratoriju al nisam uspela dr otisao hitno na carski.
E sto volim kad bezveze ispadne, a bas ceo dan takav

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 335
10.3.2016 19:23:15   
vocicana
Bas bzv, i ja ne volim kada to tako krene , ali nista otici ces drugi dan. Bas puno zena radi OGGT test, nadam se da ces brzo to zavrsiti. Pa i carski, carski, nije ga radio tri sata, to je za 20 minuta gotovo. Maler...
Sada da mi mm spusti stvarcice, pa da poradimo nesto korisno za danasnji dan. Bas sam lenja buba....Ovde Pipi nece biti lepo vreme do pred kraj sledece nedelje.Kisa ne prestaje. Uh a najsrecnija sam zato sto cemo se set_ati celo prolece, ti bas sitno brojis do termina, 26.3 bejase? Za tobom eto i mene....

< Poruku je uredio vocicana -- 10.3.2016 19:25:35 >

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 336
10.3.2016 19:36:23   
IvanaSK RR
Mi vezbamo diktat, latinicna slova!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 337
10.3.2016 19:38:33   
pipi_coco
Voci termin mi je 27.03, sitno, sitno još 17 dana user posted image a ti odmah za mnom

OGTT test mi je bljaaak user posted image , ummalo da mi pozli od gladi kada sam ga radila

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 338
10.3.2016 19:42:17   
BubaBubica
Ja dreKnula jedno sat vremena user posted image prijalo mi je, pre toga sam bila ko drogirana, sad sam stavila da se peku rebarca onako na lepljivo, ne znam šta ću uz to jer nemam krompir. izgleda da ćemo uz hleb user posted image i pavlakom sa bosiljkom i belim lukom user posted image

Ja jedva čekam da krenemo sa spremanjem za prinovu, najviše me zanima kako ćemo stambeno to da rešimo. Izgleda da ćemo ja i beba da spavamo u dnevnom boravku. Rano mi je još za stvarčice jer još ne znamo ni pol sa sigurnošću, ali jedva čekam user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 339
10.3.2016 20:13:16   
emicaa
Sad odradila i vježbice i stvarno osjetim da baš radim nešto i sa donjim dijelom ledja.
Oprala sam kosu i čekam da počnu modeli.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 340
10.3.2016 20:17:25   
MAMAMAJ
Pipi, hvala ti, tu sam i čitam vas s vremena na vreme.
Znači, ti još malo, ako Bog da stiže beba uskoro. Supeeeer.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 341
10.3.2016 21:14:02   
Ella2407
Evo i mene stomacici,da se javnem dok sam ugrabila maloo ://
Ovih dana kod mene ludnica
Ne znam gdje sam bi sta sam
Tri dana nam bili u gostima mm-ovi roditelji
Pa s posla s njima,pa prohodaj pa tamo pa vamo i prodje daan
Inace je sve ok,ne spava mi se vise kao prije,izgleda da se popravio pritisak,haha
Jedino me stvarno muci,ne znam sta cu
Kad rucam(s tim da se prejedem) ako moram stajati il hodat-smrt
Nesto me prikoci sa desne strane u visini pupka,
Nije to bol nista ono unutra nego vise ono kao kad trcimo il dugo hodamo pa taj osjecaj kad nas prikoci
Samo ovo prikoci i ne popusta
Moram onda lec :))
Mislim da sam osjetila neko lagano kuckanje al nisam sigurna jos haha
Usli smo u 19. Nedelju-bas je brzo proletiloo :))

Eto ja se napisaa pravoo user posted image
Ljubim vas sveeee :*****

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 342
10.3.2016 21:52:23   
Anck Su Nmaun
Cao devojke...kako je?
Ja bila malo u setnji s muzicem, nema decice pa koristimo.
Ali vec posle pola sata nisam mogla da mrdnem stomak me zateze do ludila nigde ne mogu 😡

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 343
10.3.2016 21:58:17   
emicaa
Ella ja sam nešto mislila da si ti još na početku,izgleda sam te zamijenila sa nekim user posted image
Anck jel ti čekaš treću sreću,i to nisam do sad skontala user posted image
Ovaj moj gospodin se razmlatio kao nikad do sad,stomak mi baš odskače

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 344
10.3.2016 22:00:59   
Lilla
Da se i ja javim, nakon duzeg vremena :) Ne znam da li ima nekoga ovdje ko me se sjeca, ali kako god, sve vas pozdravljam.

U 29-oj sam nedelji i opet cemo dobiti djecaka, termin krajem maja user posted image user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 345
10.3.2016 22:39:24   
Ella2407
Emice kako mi je brzo prosloo i ja imsm osjecaj da sam na pocetku..
Kad skontam da sam usla u peti mjesec,bas nekako nestvarno zvuci hahs
user posted image

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 346
10.3.2016 22:41:35   
Anoniman
Lilaaaa draga cestitam!!!!❤❤❤❤

(odgovor članu Ella2407)
  Direktna veza do poruke: 347
10.3.2016 23:05:55   
IvanaSK RR
Lila, cestitam. Tu smo sa terminima.
Ella, samo pisi i treba!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
11.3.2016 7:16:22   
vocicana
Dobro jutrouser posted image , o hvala ti Boze pa ste se raspiale malo.
Lillaaaa, dobro ti nama dosla, ja sam godinu dana na RR ne znam te, ali vidim da te stare forumasicce znaju, sve jedno, dodji na druzenje.user posted image
Ella ide vreme, bas lepo, jos nedelja dana i na pola si.
Bubo, rebarca, mmmmm, sa pavlakom, pa da razbije onaj ukus silni slani, prelepo.
Ja sa naspavala, malisa se malo promeskoljio, sada cekam akciju i mrdanje do podneva nece stati.

Direktna veza do poruke: 349
11.3.2016 7:44:57   
Anck Su Nmaun
Dobro jutrooi
Jeste Emice nasa treca dusica stize jos malo 💗
Slabo sam ovde pislednjih dana riknuo mi hard na lap topu a dakuckam preko mob.bas ne uzivam. A crkla mi i baterija na mob. Juce je menjala...nece nas tehnika ovih dana 😂😂

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Imena za devojcice
borica

Koje vam se ime za devojcicu najvise svidja?

Kalina (24%)

Andjelija (9%)

Nikolija (7%)

Nikolina (13%)

Sofija (29%)

Magdalena (17%)

Ukupan broj glasova: 187

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here