Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 14:42:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Popkice, i ti kao i mamamaj bas nedostajes.Jako mi je zao sto vas napadaju ti virusi i gripe. Uzimaj nesto za imunitet, iscrpice te sve to. I ja sad kad pomislim na napuštanje ove teme, bude mi zao, ali cu imati svoju bebicu u rukama. Drzi se, cuvaj se, ljubi decicu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 16:06:14
|
|
|
|
mladamama76
|
Stigao nalaz.Sve ok.Bebana ce dobiti seku. Veliki pozdrav svim mamama i bebicama u stomaku od nas tri cure i tate koji je nagrabusio sa nama Lakse se dise.Idemo svi malo odmoriti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 17:45:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divno, bas mi je drago Emiceee, tvoj muz je hit, sad videh ovo za bananu i jabuku, hahahaha A ni cipsa nemas vise :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 17:51:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana to za bananu i jabuku sam onako lupila ali eto čips je još bolji primjer,koliko sam ga ganjala da mi kupi mladamama bravo za djevojku,a uživaće i tm ne brunem,možda malo manje kad udju u pubertet ali i to će proći
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 18:23:22
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vece, samo da vas pozdravim i prijavim se da sam tu......ali sam jako umorna i pospana, budna sam jutros od 5 sati, žgaravica me nocas ubila totalno Bili na CTG, sve ok, iduce sedmice opet idemo ......odoh malo da kunjam sada tako sam nekog bljak raspoloženja. Puno vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 19:48:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, drzi se, jos maloo! Mislimo na tebe!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 20:19:04
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Popkice moja slatka, ljubim o vas svo troje, tj cetvoro, drzite se i svrati nam cesce, jao koliko mi nedostajes!!! Mladamama bravo za devojcicu, divno sto je sve dobro. Emice, Ivana ljubim vas, samo se nas nekoliko vrti ovde, nadam se da ste ok Tinkerball, e bas lepo da si se javila. Pocetak trudnoce je tezak, pracen raznim stvarima koje te mogu omesti u svakodnevici. Ako mislis da ti nesto drugo van trudnoce fali, obavezno se javi ginekologu, ja sam za to, a virus koji hara je zaista odvratan, nemoj se igrati, a tako je iscrpljujuce sve sto ti se desava trenutno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 21:48:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam imala večeras strašnu glavobolju i sad mi je muka.I dalje se nadam da će sutra biti bolje.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 8:19:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde rasulo totalno. Dobro jutro bebeluce,gdje ste se razbježale.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 8:34:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nigde nikoga. Kako si, Emice?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 8:37:24
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro tu sam ja, tema nam se umrtvila skroz, jest da cu i ja uskoro da se pozdravim, ali necu da odem skroz. Bas je pusto. Kod mene vise okretanja nema uopste, bas sam umorna, od spavanja , a zaista sam zeljna da malo legnem na stomak. Jedva cekam, ali i to ce biti tek za mesec i po. Treba se valjda navici da nemam stomak vise.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 9:27:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja vise ne mogu da izvucem moju plavu nijansu kose. Nemam trepavice uopšte, jedva sam stavila maskaru, i obrve mi se proredile. Bas sam nikakva.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 9:31:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro evo i mene Voci i ja sam poželila da spavam na stomaku, da se lijepo ušuškam i namjestim i da ništa ne sanjaaaaam......oooj sve neki ludi snovi tacno se umorim od spavanja :) Ja danas nemam nikakvih obaveza ( nevjerovatno) , samo cu da se izležavam,možda skinem sebi neku seriju sa torenta i uživam Kako si jutros emice? Šta nam je sa Bubom Bubicom? A Marinchica, dugo nema ni nje, nadam se da su ok. EDIT: Ivana pa šta ti se desilo sa trepavicama i obrvama? Prorjedile se ili .....? Mnei je kosa potamnila, kažu hoce i to u trudnoci.....jedva cekam ljeto i sunce u nadi da ce mi se vratiti moja plava boja
< Poruku je uredio pipi_coco -- 10.3.2016 9:33:41 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 9:42:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, proredile se skroz. Trepavice i redje i manje. Iskreno se nadam da ce se vratiti kad se porodim Hocu i ja da spavam na stomaku. Bubi nema internet, za ostale ne znam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 9:57:55
|
|
|
|
vocicana
|
Bubica je bez neta, sada Ivana rece, msm da ce se uskoro javiti, Marinchica ce se javiti kadda bude u prilici, cule smo se. Ivana, bas mi je cudno, ja sam bez noktiju doduse,celog zivota, a kosa i trepavice i obrve su se pojacale, kosa mi nije potamnela, alimoracu da smislim neku foru da napravim za ovo pusto farbanje, da li cu i kako cu se sredjivati kada svrca dodje. Ofarbacu se jos jednom za jedno 4-5 dana, pa da vidim posle kako cu se organizovati.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 10:12:42
|
|
|
|
emicaa
|
Kad se vas tri porodite ja ću ovde kuckati sama sa sobom Ja i nemam neke promjene na licu osim bobuljica sitnih ali njih je sad dosta manje nego u početku.
< Poruku je uredio emicaa -- 10.3.2016 10:13:11 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 10:38:36
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Kad se vas tri porodite ja ću ovde kuckati sama sa sobom Meni lice nikda nije bilo cistije nego sada u trudnoci, ako mi i izadje nešto sitno, to sazri i nestane za par sati..... ludilo pravo. A kosa mi je iz lijepe prirodne plavuše došla u boju miša, niti plava niti smeđa, baš neka mišija
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 10:48:52
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro svima i od mene... ja opet na poslu... Mladamama79 Bravo za curicu sto se lica tice, moje je sada bas suvo, ne znam sta cu vise da mackam, pojavile i se neke suve fleke kao dva pecata mala, napali me mitiseri po nosu... nema sta nemam... a niiikaaadaaa nisam imala bubuljice i tako suvo lice, ni kada treba da dobijem ni u pubertetu nikadaaaaa... citam ja redovno sta pisete, ali nekada ne mogu da stignem da kuckam, na poslu malo kada stignm, a kuci nema sanse, ne znam gde cu pre kada dodjem kuci...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 11:36:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, Emice, ne brini, doci cemo ti mi da ne budes sama :) Voci, ti sto ces imati bebu ne treba da znaci da vise nisi zensko.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 13:06:28
|
|
|
|
alex88
|
Devojke ljubimo vas puno moja malena I ja.Slabo stizem da se javljam,uglavnom zbog guzve,svi bi odma da dodju .Nedostajete
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 13:08:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Alex Cekamo te :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 13:35:26
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Caos drage mojetrudni e...ja sam nocas mnogo lose spavala i sad mi nije sjajno imam bolove u kicmi,stomaku a nemam ni utrogestann nestao mi a nema ga nigde po gradu da kupim.... Ako nisi nabavila Utrogestan ja imam na izvoz, piši ako mogu nekako da ti pošaljem, ja ću se javiti kasnije, stigla sam sa čitanjem do 11 strane, ćerka hoće da igramo neku igricu, svratiću posle. Ljubimmmm
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 13:47:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, kako si?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 14:55:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo me Ivanče u gužvi. Net imam od osmog marta i nikako da napišem koju reč ovde Hvala Bogu sad sam ok, dobro sam i psihički i fizički, osim što sam se trenutno prejela pa jedva dišem ali sve u svemu super. Oset_im ponekad ali sve češće kad se naprimer isteglim da dohvatim nešto ili pri naglim pokretima kao da mi neko makazama secke po koži na stomaku, uopšte nemam predstavu šta bi to moglo da bude ,kao da se nešto otkine u koži ili kao da se pocepa koža. Baš bezveze. Bebac je javlja svaki dan pomalo, i vrlo blago, oset_im ga tek kad mirujem potpuno. Primetila sam i da nemam baš osećaj u tom predelu stomaka, kao da mi je mrtva koža, mogu i da se štipam najjače što mogu i ne boli me. Moguće zato nisam oset_ila ranije pokrete bebana. Nisam bila na UZ posle tog bezveznog što mi odradi dr. ali planiram sledeće nedelje, ili ako ne uspem onda za dve nedelje. Videću kako ću se organizovati. Danas smo imali roditeljski u školi, sat vremena nam pričali o vaspitanju i učenju kroz igru, šta bi deca trebala da znaju pre polaska u školu i tako, danima unazad stalno imam nešto, muž počeo da radi pa moram sve sama. Danas pada kiša pa je kod kuće, doduše u podrumu nešto radi ali opet mi je lakše što ne mora tačno o 12 h da bude ručak na stolu. Vidim da imamo pojačanje u temi, dobrodošle nove trudnice! Petkovići čestitke za bebanu! Neka je živa i zdrava Sve u svemu, još smo sve na broju da se družimo Frka oko osmog marta je prošla, sad ću verovatno imati i više vremena za kuckanje. EDIT: Pa da, zaboravila sam da napišem da smo juče napunili 18 sedmica, od danas u 19. jeeej
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 10.3.2016 15:04:05
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice bravo za novu sedmicu Nas dvije smo šetale i šetale,onda svratile do prodavnice kupile sokić i neke bombone pa sjedile pored potoka i uživale dok me nije potjeralo u wc
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
ime za devojcicuOljaQzmKoje od ova tri imena vam se najvise svidja? :)Irena (
59%)
Anika (
22%)
Manja (
19%)
Ukupan broj glasova: 148Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!