Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 15:47:04
|
|
|
|
Sandricak
|
da, nisu klasicne trudnicke, nego duboke farke sa gumenim pojasom... Mogu da se nose i kad ne budemo trudne... meni se slosilo od helanki, kako je poceo stomak da raste tako sam u njima, bas sam se uzelela farmerica... super su udobne... Ali ja jdva cekam leeepooo vreme, za baletankice, onda haljinice i baletankice i napred...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 17:02:15
|
|
|
|
marijana22
|
Pozdrav devojke Ja sam vam baš zaribala. Prvo su se deca prehladila temperatura,nos, kašalj. onda je mene uhvatilo ali još gore. dobila sam anttibiotikee, kašljem kao magarac. Bila sam danas na Uz sve je ok, dr. misli da je devojčica ali nije siguran 100 % jer valjda beba nije htela da raširi noge. Ljubac za sve Ima li vesti od Krin?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 19:23:09
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vece.......sretan vam 8. mart Ja cijeli dan ko smlacena, samo bi kunjala, evo tek sad upalila comp da malo vidim šta ima nova kod vas........Vidim nagradna igra se zakuhala izvlace se teme iz budžaka, ajde bar je živo na forumu Ja sam radila do 7. mjeseca T tako da sam morala zbog posla da kupim dvoje hlace i par majica (kod mene važi kodeks oblacenja, tako da helanke nisu dolazile u obzir), ali da sam poželila obuci farmerke eee to jesam baš. Ja ne znam kako vi sa potkošuljama, ja sam morala da kupim tri, jer svoje više nisam mogla navuci preko stomaka, postale mi kratke :) Emice da ne idem puno u off ali ako ti treba šta odjece za trudnice odi u LC Waikiki ( ako imaš u Doboju, kada budeš dolazila) imaju svašta za trudnice,a cijene su im podnišljive Marijana ozdravi brzo, navali na voce, med i cajeve, a beba neka se krije bitno je da je sve ok, curica se garant stidi Stvarno, da li je neko u kontaktu sa Krin? Ja sutra na CTG opet
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 19:36:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, brzo ozdravljenje! Voci verovatno grli mužica Ne znam, i mene interesuje kako je krin..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 19:40:14
|
|
|
|
emicaa
|
Pipi hvala,pogledaću kad odemo ali nisam nikad čula za tu prodavnicu do sad. Mm kupa Doru a ja se borim za vazduh i tražim maserku jer danas ne nadjoh.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 19:48:04
|
|
|
|
pipi_coco
|
Evo sad pogledah na njihovoj stranici, emice imaju tebi najbližu radnju u Tuzli.......I necu evo više u off da ne bi bilo pec pec od moderatora
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 22:38:46
|
|
|
|
vocicana
|
E pa dobro vece i vama, mi se ne mazimo, samo ne mozemo da se napricamo. A s obzirom da je vec pola 11 ja sam u cudu budna a ustala sam jutros u pola sedam. Sto bi znacilo da odoh ja u krevet vrlo brzo. Vidim da ste ok, ne pise se nista , sutra je vec 9.3. jos 25 dana otprilike. Mi smo od danas deveti mesec, a od sutra punih 36 nedelja i pocinjemo 37-mu. Josmalo devojke i napustamo vas, samo cemo se povremeno druziti bar neko vreme.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 22:41:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Idi mazi muza i bezi odavde :) Divno za nedelje, bas prolazi vreme!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 8.3.2016 23:03:33
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Srećan praznik devojke. Samo da grlnem Voći i Iku, budne ste još?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 7:26:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutrooo iz betnije 😆 Cekam mm da mi donese kaficu, upravo odradila ctg ..danas kuci. Neeema voci ..dosao muzic vidi se 😉😂
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 7:36:16
|
|
|
|
vocicana
|
MAMAMAJ, Ivana , Anck dobro jutro, ljubimo vas puuunooo. Ja se spremila, idem u skolu za danas je tema pusto dojenje, da cujem strucnjake kakve savete daju. Jedva cekam. Ustala opet rano, bas mi je dosadilo, ali sam tako zakucana bila sinoc, da ni ves masinu cula nisam. Anck, kakva je situacija? Jeste li dobro vas dvoje. Mm spava, ispricali smo se, moracu da vam izslikam sta je sve dobio od tate, cak je kupio i Bepanthen krem, toga se isto setio. Dobila sam i ja dva divna parfema, on se uvek seti. Moja dusa... Jedva cekam da opletem obaveze, da sve to danas zavrsim pa se kuckamo kasnije.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 7:44:43
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mene T probudila u 7.Kao na drogama sam.Ledja otkudaju glava takodje.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 8:36:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, popij Magnezijum. Mamamaj, duso nasa draga, ljubimo tebe i bebicu puno. Pojela cokoladni kroasan i muka miiii
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 9:13:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana pijem magnezijum svaki dan zbog grčeva u rukama i nogama ali ne djeluje na glavu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 9:46:54
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro ja bila juce na kontroli sve je ok, videla sam bebu kako zeva i smeje se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 10:50:48
|
|
|
|
Tinkerball
|
Drage trudnice, moram da vam se pozalim. Mnogo mi je tesko vec tri dana. Osecam sve neke mirise od kojih mi je uzasno muka, ne mogu nista da jedem, imam osecaj gadljivosti na sve. Povracam isto, ali vise osecam mucninu nego sto dolazi do povracanja. Samo bih da spavam, ustajem iz kreveta samo kad moram, i jedem sam kad moram jer nimalo nemam apetit i od svega mi se povraca. Da li postoji nesto da mi bude barem malo lase, jer stvarno ne mogu da izdrzim vise...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 11:06:25
|
|
|
|
Nimfa
|
Tink ne bih znala sta tacno da ti kazem, mozda je najbolje da odes do lekara , da nije slucajno ovaj odvratni virus i da proveri da ne gubis previse tecnosti. Povracanje i umor su normalne stvari u trudnoci ali opet do neke granice , posto ti to vec traje tri dana bolje da razgovaras sa lekarom , da ne uzimas nista na svoju ruku Nadam se da ce ti uskoro biti bolje . MakiJ za bebca , divno je videti malo bice kako zevka i uzivka stomaku .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 11:21:00
|
|
|
|
emicaa
|
Tink po meni je to normalno,mislim nije normalno ali tako je kako je.ja sam uzimala i neka tablete protiv mučnine i opet isto bilo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 11:46:55
|
|
|
|
mladamama76
|
dobro jutro ili dobar dan evo mene opet na iglama:zvala genetsko,kazu gotovi nalazi ali moramo ih lično podići,ništa drugo neće da kažu...uh,,što mrzim njihove procedure do 2 popodne se mogu podići nalazi, tako da sam zadužila mm da moli da ga sad puste s posla i da ide 100 km u jednom pravcu po nalaz,a ja čekam...sva sreća pa je bebana raspoložena da se sama igra u vrtiću jer ja sva drhtim,ne bih mogla još i da je nosam i da se igram s njom...još malo ću je ići uspavati a ja ću ležati kraj nje i buljiti u plafon...javiću vam se nekad popodne ako bude ok nalaz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 12:40:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mladamama, nadam se da je sve ok. Emice, hoce to ko ima glavu :) Tinker, meni je identično bilo, i tako do petog meseca. Sto je najgore, i sad mi naidju takvi dani. Nemoj samo da se plasis i budeš tuzna, shvati to kao nešto što ce proci i sto mora tako. Inace, ja sam zaspala opet i kad sam ustala gladna i pojedem jos jedan cokoladni kroasan i opet mi lose. Organizam mi ne podnosi staklo, a meni se uzasno jede.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 13:02:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana rado bih je zamjenila sa glavom od teleta ili bilo koje druge živuljke samo da ne boli
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 13:14:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahahaha hahahaha, kraljice moja :*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 13:34:28
|
|
|
|
pngpme
|
Samo jedan pozdrav od nas dvije... Rastemo, tovimo se i tako... Sve po starom. Sedmice sad lete jedna za drugom...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 13:46:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pngpme, pozdravljamo i mi tebe! Svrati češće :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 9.3.2016 13:56:26
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mile moje debelice, citam vas redovno, ovo mi je najdraza tema, jos uvek sam vezana za nju. Ali,avaj...otkako sam izasla iz porodilista ne zaobilazi nas ni jedan virus. I uvek prvo Vaso, pa ja, pa mm. Sada imam grip. Pre neki dan crevni virus, a Vaso ima kombinaciju ta dva i jako mi je smrsao. Vidim neke ce uskoro napustiti temu, zelim vam mnogo, mnogo srece i zdravlja. Verovale ili ne, zafale trudnicki dani, ali je naravno lepse sa bebom. Ja imam problem, za koji nisam znala da je problem, a to je previse mleka, pa se pored dojenja jos i izmlazam. Valjda ce se regulisati. Ljubim vas mnogo, posebno staru ekipu: Voci, Ivanu i oprostite ako sam neku izostavila, poljubac za sve!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Sanja ili Anjaguppy RRKoje ime vam se više dopada?Sanja (
36%)
Anja (
64%)
Ukupan broj glasova: 50Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!