|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
6.3.2016 20:18:55   
mladamama76
dobro veče od još jednog pozadinca...čitam sa telefona,ne pišem jer ne stignem upaliti računar a i raspoloženje mi je u minusu,...
problem isti sa pritiskom kao i kod emicee, bila na ac, boli me kroz posteljicu,preporuka strogo mirovanje, a moja bebana od 9 mjeseci hoće da hoda,,pored toga što puže i sve živo trpa u usta...sad čekam rezultate pa sam na kraju živaca
bila i na 4d -totalno razočarenje koje su mi uredno naplatili,kažu slabo se sve vidi jer imam jake kontrakcije tako da sam dobila još jednu preporuku o mirovanjuuser posted image i utrogestan,naravno...eto, zato se ja ne javljam-ili spavam zbog pritiska 70/40 i utića ili ganjam moju bebanu po kući sva živčana i nervozna
valjda će biti bolje!
večeras punih 20 sedmica
veliki pozdrav svim stomačićima
nadam se da ću se sljedeći put javiti u boljem raspoloženju

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 226
6.3.2016 20:31:10   
vocicana
Dobro vece lepotice.
MOje raspolozenje nista bolje
Petkovici cestitam!user posted image za jos jednu devojcicu.
Bila kod mame do veceras, bas mi je nesto tesko bilo sto sam otisla, stize mm u utorak, ne mogu da docekam. I dalje neki strah da necemo stici do aprila moje dete i ja, cim krenem da pesacim, stoak se steze, kao kamen. Sada mi je treenutno stoak u krilima, ali do jutra ce mi biti pod bradom. On je divno spavao nocas, ali zato je od ranog jutra bila zurka, mrdanje i nogica koja konstantno stoji u zucnoj kesi.
Ma bas mi nije dan.
Kako ste ostale? Sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mladamama76)
Direktna veza do poruke: 227
6.3.2016 20:40:01   
IvanaSK RR
Izgleda da su takvi dani... Sve ce biti ok, stomacici!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 228
6.3.2016 20:47:46   
vocicana
Mrzim mart mesec i ove nenoormalne temperature koje zovu "lepim vremenom".
Bolest cista, bas mi je zao sto nemam neko dugme da ga ja nasteliujem kako treba da bude. A tek sto se pripremam za leto, to je posebna prica, od pre dve godine, ne mogu da smislim one vrucincine , od letovanja sa mm, pizd...sam vise od nenormalnih temperatura. Samo pokusavam da se stavim u polozaj mama koje zadnje tromesecje nose u najvrelijim mesecima, sve mi muka bude na njihov red.
Animsaj, mamamaj mnogo nedostajete, Jole ti isto, cuvajte se sa svojim lepotancima i uzivajte.
Ja stvarno jedva cekam da se zavrsi trudnoca i da se polako vracam u normalu. Hormoni me rasturaju.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 229
6.3.2016 22:35:53   
madre
Da pozdravim moje drugariceuser posted image vidim neke zavrsiste trudnicki maraton, neke ste pri krajuuser posted image citam vas redovno,pratim ali se ne javljam... mi smo dobro, uzivamo u cetvoro!

< Poruku je uredio madre -- 6.3.2016 22:36:44 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 230
7.3.2016 8:04:59   
vocicana
Dobro jutro mamice!
Ja sam ustala, sinoc se nisam sastavila do 22 h u budnom stanju, alli smo zato vredni jutros.
Anck, sta je bilo sa tobom, palo mi je na pamet ali nisam procitala nista vezano za lezanje u bolnici, jesu li seceri dobri, kako se osecas?
Madre user posted image i ako tako i treba. Uzivajte evo stiglo nam je prolece i sada u kolica i setnja, super.
Bubi nam je nema opet, gde ste user posted image , budite se....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 231
7.3.2016 8:10:41   
Anck Su Nmaun
Cetiri puta me izbacilo a iskucam poruku...pa sta je ovo 😡😡

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.3.2016 8:14:09 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 232
7.3.2016 8:12:25   
Anck Su Nmaun
Crkao mi je hard disk na laptopu 😢
A sa mob me urnise ovo!
Sutra treba da se javim u bolnicu ali me ubi neki suvi kasalj bojim se da ce me vratiti 😢
Trudnjacice moje masem svima.. 😉

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.3.2016 8:13:20 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 233
7.3.2016 9:02:18   
emicaa
Dobro jutro trudničice.
Večeras uz,konačno.Posle bježim na osao a do tad moram očistiti kupatilo i uspremiti veš.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 234
7.3.2016 9:55:39   
MakiJ
Jutro trudnice, kako ste?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 235
7.3.2016 9:57:07   
pipi_coco
Dobar jutric.......vrijeme je bljaaaak, a ja tako željna suncaaaa......

Jutros budni od 5 do 7 h i onda me opet bacilo zzzzzzzzzz, joj noci više ne lice ni na šta user posted image

Anck sretno, nadam se da ce kašalj brzo proci

Emice cekamo izvještaj sa UZ

Voci više odmaraj, pravi cesto pauze i polako, izgurat ce te vi to do aprila sigurno

Mladamama pa eto na pola puta ste vec, bude to sve ok samo lagano

Madre user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 236
7.3.2016 10:26:29   
Sandricak
Jutro stomacima i od mene... user posted image
Ne stigoh preko vikenda ni da upalim kompjuter, a kamoli da pisem...user posted image Umesto da malo odmorim od posla celi vikend sam imala goste, prala sudove i kuvala i pekla kolace... user posted image
a povod nikakav... eto malo da dodju... volim ja goste, ali volim i da danem dusom malo... a i da ja idem u goste volim... ali ne signem ni da se najavim kod nekoga, a neko mi vec dodje... Muz bolestan, Marko slinavi, a ti Sandra peri i kuvaj, titraj...
poludela sam.. jedva docekah ponedeljak da idem na posao.. user posted image i pobegnem od svega..
Pritisak je i meni nizak jako, 98/63 ne znam jel to ok tako...? user posted image
plus ribala kupatilo, pa me osamutila hemija... Uzas, ovaj vikend rasulo...
Citala sam vas, Petkovici CESTITAMO NA CURICI.. I na expres porodjaju.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 237
7.3.2016 10:29:54   
sokimoki
jutro user posted image moze burek sa sirom?zdrav dorucak nema sta

Direktna veza do poruke: 238
7.3.2016 10:35:56   
Sandricak
Sokimoki bas je zdrav, ako i moj... user posted image Veliki sendvic sa puuuuunoooo majoneza i ljutom kobasicom :) pa jos ugrejan i istostiran.. Bas mi se jeooo. user posted image

(odgovor članu sokimoki)
Direktna veza do poruke: 239
7.3.2016 10:36:24   
IvanaSK RR
Ja cu sendvic :)
Mlada majka, izdrzi, sta da ti kazemo.
Voci, Bubi se javila da nema net.
Izgleda jedina ja uglavnom pisem samo sa moba, ne mogu da sedim na stolici. Anck, propolis, med, limun... Mada, znas i sama.
Ja ne volim da mi vikendom dolaze gosti, moze bilo kad, samo tad ne, mada, naravno da nikog nisam odbila.
Emice, pisi sta je bilo na uz.

(odgovor članu sokimoki)
Direktna veza do poruke: 240
7.3.2016 10:43:00   
pipi_coco
Ja jedino ne volim nedeljom popodne i predvecer da mi dolaze gosti...... ne znam što, nedelja navecer mi je tako neko intimno doba i vrijeme za porodicu i odmor, priprema za radnu sedmicu......uh i ne volim da sjede do kasno navecer radnim danom, kada je ujutro moram rano na posao, meni je to malo bezobrazno,ono radni je dan 22 h ajmo razlaz user posted image user posted image

Ja sam doruckovala puter, pekmez od sipka i hladno mlijeko mmmmmmmm.....

Kod mene nema vode, valja mi do trgovine kupiti vodu, a mogla bi i neki sokic user posted image

Ivana kako si ti jutros?

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 241
7.3.2016 10:48:16   
IvanaSK RR
Mogla bi i do apoteke user posted image
Znas kakva, takva da sam sinoc izjavila da jedva čekam da se porodim da bih se naspavalauser posted image

Direktna veza do poruke: 242
7.3.2016 10:51:12   
Sandricak
ma volim ja da dodju, ali kao autobuska stanica sam... stalno nkoga imam... a mm po tom pitanju tako naucen da svaki put mora nesto da se skuva, ili pohuju palacinke ili kifle ili ko zna sta mu sine ili ispece slatko.. a ja ne mogu pored svega sto mi se
nakupi preko nedelje jos i da sluzim... zivimo sami nas troje i nemam nikakvu pomoc ni od koga... ali ok, pregurala sam i sutra se najavljujem ja negde za vikend :)

Direktna veza do poruke: 243
7.3.2016 10:53:38   
emicaa
Sandričak ni meni takav pritisak ne godi,kad dodje do 60 ja ni mrtva ni živa.Meni godi kad je 120-130/80 ali dugo nije bio takav.
Javiću naravno šta je bilo na uz samo ga treba dočekati,cijeli dan će mi proći u čekanju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 244
7.3.2016 10:56:36   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Mogla bi i do apoteke user posted image
Znas kakva, takva da sam sinoc izjavila da jedva čekam da se porodim da bih se naspavalauser posted image

Evo sad razmišljam da je vrijeme da se spremim i da idem do banke, u trgovinu i u apoteku ( sjetila sam se sama, a alarm je navijen tek u 11h user posted image )user posted image

I meni padne na pamet to da jedva cekam da prodje porodjaj da se naspavam, da se lijepo namjestim, da me ništa ne žulja ali se onda sjetim tek mi tada nema spavanaja user posted image

Direktna veza do poruke: 245
7.3.2016 11:05:27   
IvanaSK RR
Ja idem u sledeći ponedeljak da mi uzme bris i da dam urinokulturu. Ali cu joj traziti da mi uradi uz. Jesam bila skoro na uz, ali sam se nesto uzelela bebe, a i ovaj njen je toliko i mozes na njemu po ceo dan biti, koliko ne(zrači) :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 246
7.3.2016 11:46:55   
jocajaca
Prosto mi drago kad sam ušla u temu a ono nisam jedina kojoj smeta vrijeme, pritisak 90/60 I ostalo. Ja od sinoć imam mučninu ne znam šta mi je vise, ne povraćam I nije taj tip mučnine nego ono nešto u želudcu me grebucka. Jutros ne znam n I kako sam došla na posao I baš razmišljam da sam nekako teška I ko zna hocu li moci raditi do 01.05. kako sam to sebi zamislila. Ustvari raspoloženjem mi je fuj I sva sam fuj I baš mi je žao što sam takva jer sam u prethodnoj trudnoći bila super raspoložena I takva mi je I kćerka stalno nasmijana. 
Ajd nadam se da će nam biti ljepše vrijeme pa da ćemo I mi malo živnuti!!!!
Uživajte user posted image

Direktna veza do poruke: 247
7.3.2016 11:49:39   
IvanaSK RR
Ja sam u ovoj trudnoći sva fuj, ali se nadam da mi dete nece biti takvo.
I ovo vreme deprimira skroz.

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 248
7.3.2016 11:53:00   
MakiJ
Meni je sada sve tesko, umori me 15 minuta hoda.
Ja sutra idem kod lekara nadam se da je sve ok

Direktna veza do poruke: 249
7.3.2016 12:33:41   
IvanaSK RR
user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

Ime decaka
anchi14

Vas predlog :)

Andrej (69%)

Todor (31%)

Ukupan broj glasova: 162

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here