Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 20:18:55
|
|
|
|
mladamama76
|
dobro veče od još jednog pozadinca...čitam sa telefona,ne pišem jer ne stignem upaliti računar a i raspoloženje mi je u minusu,... problem isti sa pritiskom kao i kod emicee, bila na ac, boli me kroz posteljicu,preporuka strogo mirovanje, a moja bebana od 9 mjeseci hoće da hoda,,pored toga što puže i sve živo trpa u usta...sad čekam rezultate pa sam na kraju živaca bila i na 4d -totalno razočarenje koje su mi uredno naplatili,kažu slabo se sve vidi jer imam jake kontrakcije tako da sam dobila još jednu preporuku o mirovanju i utrogestan,naravno...eto, zato se ja ne javljam-ili spavam zbog pritiska 70/40 i utića ili ganjam moju bebanu po kući sva živčana i nervozna valjda će biti bolje! večeras punih 20 sedmica veliki pozdrav svim stomačićima nadam se da ću se sljedeći put javiti u boljem raspoloženju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 20:31:10
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece lepotice. MOje raspolozenje nista bolje Petkovici cestitam! za jos jednu devojcicu. Bila kod mame do veceras, bas mi je nesto tesko bilo sto sam otisla, stize mm u utorak, ne mogu da docekam. I dalje neki strah da necemo stici do aprila moje dete i ja, cim krenem da pesacim, stoak se steze, kao kamen. Sada mi je treenutno stoak u krilima, ali do jutra ce mi biti pod bradom. On je divno spavao nocas, ali zato je od ranog jutra bila zurka, mrdanje i nogica koja konstantno stoji u zucnoj kesi. Ma bas mi nije dan. Kako ste ostale? Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 20:40:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izgleda da su takvi dani... Sve ce biti ok, stomacici!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 20:47:46
|
|
|
|
vocicana
|
Mrzim mart mesec i ove nenoormalne temperature koje zovu "lepim vremenom". Bolest cista, bas mi je zao sto nemam neko dugme da ga ja nasteliujem kako treba da bude. A tek sto se pripremam za leto, to je posebna prica, od pre dve godine, ne mogu da smislim one vrucincine , od letovanja sa mm, pizd...sam vise od nenormalnih temperatura. Samo pokusavam da se stavim u polozaj mama koje zadnje tromesecje nose u najvrelijim mesecima, sve mi muka bude na njihov red. Animsaj, mamamaj mnogo nedostajete, Jole ti isto, cuvajte se sa svojim lepotancima i uzivajte. Ja stvarno jedva cekam da se zavrsi trudnoca i da se polako vracam u normalu. Hormoni me rasturaju.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 22:35:53
|
|
|
|
madre
|
Da pozdravim moje drugarice vidim neke zavrsiste trudnicki maraton, neke ste pri kraju citam vas redovno,pratim ali se ne javljam... mi smo dobro, uzivamo u cetvoro!
< Poruku je uredio madre -- 6.3.2016 22:36:44 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 8:04:59
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamice! Ja sam ustala, sinoc se nisam sastavila do 22 h u budnom stanju, alli smo zato vredni jutros. Anck, sta je bilo sa tobom, palo mi je na pamet ali nisam procitala nista vezano za lezanje u bolnici, jesu li seceri dobri, kako se osecas? Madre i ako tako i treba. Uzivajte evo stiglo nam je prolece i sada u kolica i setnja, super. Bubi nam je nema opet, gde ste , budite se....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 8:10:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cetiri puta me izbacilo a iskucam poruku...pa sta je ovo 😡😡
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.3.2016 8:14:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 8:12:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Crkao mi je hard disk na laptopu 😢 A sa mob me urnise ovo! Sutra treba da se javim u bolnicu ali me ubi neki suvi kasalj bojim se da ce me vratiti 😢 Trudnjacice moje masem svima.. 😉
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.3.2016 8:13:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 9:02:18
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro trudničice. Večeras uz,konačno.Posle bježim na osao a do tad moram očistiti kupatilo i uspremiti veš.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 9:55:39
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro trudnice, kako ste?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 9:57:07
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar jutric.......vrijeme je bljaaaak, a ja tako željna suncaaaa...... Jutros budni od 5 do 7 h i onda me opet bacilo zzzzzzzzzz, joj noci više ne lice ni na šta Anck sretno, nadam se da ce kašalj brzo proci Emice cekamo izvještaj sa UZ Voci više odmaraj, pravi cesto pauze i polako, izgurat ce te vi to do aprila sigurno Mladamama pa eto na pola puta ste vec, bude to sve ok samo lagano Madre
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:26:29
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro stomacima i od mene... Ne stigoh preko vikenda ni da upalim kompjuter, a kamoli da pisem... Umesto da malo odmorim od posla celi vikend sam imala goste, prala sudove i kuvala i pekla kolace... a povod nikakav... eto malo da dodju... volim ja goste, ali volim i da danem dusom malo... a i da ja idem u goste volim... ali ne signem ni da se najavim kod nekoga, a neko mi vec dodje... Muz bolestan, Marko slinavi, a ti Sandra peri i kuvaj, titraj... poludela sam.. jedva docekah ponedeljak da idem na posao.. i pobegnem od svega.. Pritisak je i meni nizak jako, 98/63 ne znam jel to ok tako...? plus ribala kupatilo, pa me osamutila hemija... Uzas, ovaj vikend rasulo... Citala sam vas, Petkovici CESTITAMO NA CURICI.. I na expres porodjaju....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:29:54
|
|
|
|
sokimoki
|
jutro moze burek sa sirom?zdrav dorucak nema sta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:35:56
|
|
|
|
Sandricak
|
Sokimoki bas je zdrav, ako i moj... Veliki sendvic sa puuuuunoooo majoneza i ljutom kobasicom :) pa jos ugrejan i istostiran.. Bas mi se jeooo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:36:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu sendvic :) Mlada majka, izdrzi, sta da ti kazemo. Voci, Bubi se javila da nema net. Izgleda jedina ja uglavnom pisem samo sa moba, ne mogu da sedim na stolici. Anck, propolis, med, limun... Mada, znas i sama. Ja ne volim da mi vikendom dolaze gosti, moze bilo kad, samo tad ne, mada, naravno da nikog nisam odbila. Emice, pisi sta je bilo na uz.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:43:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja jedino ne volim nedeljom popodne i predvecer da mi dolaze gosti...... ne znam što, nedelja navecer mi je tako neko intimno doba i vrijeme za porodicu i odmor, priprema za radnu sedmicu......uh i ne volim da sjede do kasno navecer radnim danom, kada je ujutro moram rano na posao, meni je to malo bezobrazno,ono radni je dan 22 h ajmo razlaz Ja sam doruckovala puter, pekmez od sipka i hladno mlijeko mmmmmmmm..... Kod mene nema vode, valja mi do trgovine kupiti vodu, a mogla bi i neki sokic Ivana kako si ti jutros?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:48:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mogla bi i do apoteke Znas kakva, takva da sam sinoc izjavila da jedva čekam da se porodim da bih se naspavala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:51:12
|
|
|
|
Sandricak
|
ma volim ja da dodju, ali kao autobuska stanica sam... stalno nkoga imam... a mm po tom pitanju tako naucen da svaki put mora nesto da se skuva, ili pohuju palacinke ili kifle ili ko zna sta mu sine ili ispece slatko.. a ja ne mogu pored svega sto mi se nakupi preko nedelje jos i da sluzim... zivimo sami nas troje i nemam nikakvu pomoc ni od koga... ali ok, pregurala sam i sutra se najavljujem ja negde za vikend :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:53:38
|
|
|
|
emicaa
|
Sandričak ni meni takav pritisak ne godi,kad dodje do 60 ja ni mrtva ni živa.Meni godi kad je 120-130/80 ali dugo nije bio takav. Javiću naravno šta je bilo na uz samo ga treba dočekati,cijeli dan će mi proći u čekanju
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 10:56:36
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Mogla bi i do apoteke Znas kakva, takva da sam sinoc izjavila da jedva čekam da se porodim da bih se naspavala Evo sad razmišljam da je vrijeme da se spremim i da idem do banke, u trgovinu i u apoteku ( sjetila sam se sama, a alarm je navijen tek u 11h ) I meni padne na pamet to da jedva cekam da prodje porodjaj da se naspavam, da se lijepo namjestim, da me ništa ne žulja ali se onda sjetim tek mi tada nema spavanaja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 11:05:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja idem u sledeći ponedeljak da mi uzme bris i da dam urinokulturu. Ali cu joj traziti da mi uradi uz. Jesam bila skoro na uz, ali sam se nesto uzelela bebe, a i ovaj njen je toliko i mozes na njemu po ceo dan biti, koliko ne(zrači) :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 11:46:55
|
|
|
|
jocajaca
|
Prosto mi drago kad sam ušla u temu a ono nisam jedina kojoj smeta vrijeme, pritisak 90/60 I ostalo. Ja od sinoć imam mučninu ne znam šta mi je vise, ne povraćam I nije taj tip mučnine nego ono nešto u želudcu me grebucka. Jutros ne znam n I kako sam došla na posao I baš razmišljam da sam nekako teška I ko zna hocu li moci raditi do 01.05. kako sam to sebi zamislila. Ustvari raspoloženjem mi je fuj I sva sam fuj I baš mi je žao što sam takva jer sam u prethodnoj trudnoći bila super raspoložena I takva mi je I kćerka stalno nasmijana. Ajd nadam se da će nam biti ljepše vrijeme pa da ćemo I mi malo živnuti!!!! Uživajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 11:49:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam u ovoj trudnoći sva fuj, ali se nadam da mi dete nece biti takvo. I ovo vreme deprimira skroz.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 11:53:00
|
|
|
|
MakiJ
|
Meni je sada sve tesko, umori me 15 minuta hoda. Ja sutra idem kod lekara nadam se da je sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 7.3.2016 12:33:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
|
|
|
Anketa
Ime decakaanchi14Vas predlog :)Andrej (
69%)
Todor (
31%)
Ukupan broj glasova: 162Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!