Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 20:02:53
|
|
|
|
Jole84
|
Emice vidim i dalje imaš mučnine? Kako je malecka? Sad je malo zatišje, pa onda Pipi jel tako Ja sam dobro, oporavak je brži, odmah sam krenula u akciju, Mila je odjednom velika devojčica nije više beba Pisala sam utiske s porođaja u temi. Sad ću i o dojenju koju. Ljubim vaaaaaas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 20:09:24
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vece evo i mene, napokon se docepala kompa, nešta se updejtovalo pola dana, evo sad opet nešta blinka hoce novi update, e neceš me dvaput u istom danu zaj necu da kliknem ok i gotovo :) :) Danas oprala posteljinicu za krevetac, evo suš i se, seka ce mi doci sutra, kaže hoce tetka da ispegla to, da ja ništa više ne radim ;) Danas nikakvih bolova nema, sve BO i po PSu Petkovici cestitam Baš falite Mamamaj i Anim i alex, ali što kaže borica,eto i nas za vama uskoro Emice i ja se slažem sa Ivanom za taj tvoj pritisak, on je izgleda uzrok svih tvojih tegoba Pngme pozadinac, ha, eee vrijeme je da staneš na borbenu liniju sa nama Jole ljubi Natu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 20:09:46
|
|
|
|
borica
|
Jole pozdrav za vas . Citala sam utiske sa porodjaja, sve u svemu bilo je brze nego prvi put.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 21:24:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jole, ljubimo vas. Cipi, zašto nisi kupila vaginalete? Cccccccc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 21:57:50
|
|
|
|
pipi_coco
|
Zaboravila.... a prosla danas pored apoteke..... grozna sam sjetila se kad sam vidjela u temi da me pitas. Ali sad sam navila alarm u mob za ponedeljak i glasi "kupi Canesten gusko :)"
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 22:21:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cccc, bre, e jes, neka si. Resavaj tu bestiju da sve bude cisto za bebin dolazak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 7:38:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, stomacici! Mene beba probudila u pet i nikako da zaspim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 7:49:42
|
|
|
|
sansa
|
ja sam jutros shvatila da nemam pojma koja sam nedelja jer pored ova dva mala djavola ne stizem ni da mislim da sam trudna na to me potsecaju jos jedino ove grozne mucnine koje nikako da prestanu cestitam novim mamama na slatkim
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 9:03:20
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dooobro jutro ja sam nocas solidno spavala za razliku od prethodne noci, ali me zato jutros docekalo iznenađenje.....herpes na usni Sansa napravi sebi ticker ili skini mobilnu aplikaciji da lakše upratiš dokle si došla. Mi danas punih 37 nedelja jjjeiii
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 9:16:56
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim moja, hvala Bogu, porasli nam dečaci za čas. Drage i vi meni nedostajete, baš bih ćakulala ovde s vama, ali čekam vas u mamama. Zagrljaj svima, mazite puponje i samo hrabro napred.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 10:23:08
|
|
|
|
emicaa
|
Stomačići kakvi ste mi.Ja sam sinoć rano objegla u krevet ali vidim već da ni danas neće biti moj dan.Sutra konačno uz ali tek naveče u pola 7,ko će dočekati
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 10:49:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
Emice brzo ce proletiti vrijeme do UZ Hoceš li pitati svoju dr za taj pritisak,možda imaju nešto da te rješe tih muka ? Ja tek u sijedu na CTG, ne znam da li cu više uopšte i ici na UZ, nevjerujem nešto. Uspavali se stomacici od jutros
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 11:07:42
|
|
|
|
emicaa
|
Pipi ma s.aki put joj govorim ali ona u fazonu nizak je normalan u trudnoći i da ga regulišem ishranom ili da pijem redovno kafu.Kafu ne pijem ni kad nisam trudna i rad mi smrdi a tek sad.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 11:44:14
|
|
|
|
pipi_coco
|
A joj emice, baš bezveze da se dr tako ležerno ponoša prema tom problemu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 11:51:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nizak pritisak i jeste normalan u trudnoći, i bolje da bude niči nego vislji. Doktorka joj tu, Nazalost, nista ne moze pomoći, nego bukvalno to sto kaze, ishrana, kafa. Ja kafu nisam popila od oktobra, a nes ili 3u1 sam pocela opet piti pre dve, tri nedelje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 12:06:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ne zamjeram ja doktorici ništa,jer stvarno radi svoj posao kako treba ali opet sam kontala da će mi dati neki pametniji savjet od kafe.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 12:09:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ja tebe obozavam i tvoje postove Nema pametnijeg saveta, dzabe si se nadala. :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 12:37:59
|
|
|
|
Petkovici
|
Zenskice, samo da vas pozdravimo beba Mila i ja, pa vam pisem detalje kad stignem kuci!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 12:44:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljubimo tebe i Milu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 14:09:54
|
|
|
|
sansa
|
Vec danima imam neopisivu zelju da jedem mladi crni luk i onda se najdem kao ludak i posle umirem od kiseline i gorusice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 15:17:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sansa, hahahaha, nase trudnicke muke :) I ja sam zadnjih dana jela mladog luka, al ne pojedem mnć, inace mi isto bude lose.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 15:21:54
|
|
|
|
Bibilib
|
Caos drage mojetrudni e...ja sam nocas mnogo lose spavala i sad mi nije sjajno imam bolove u kicmi,stomaku a nemam ni utrogestann nestao mi a nema ga nigde po gradu da kupim....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 16:01:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kako nema? Zovi sve apoteke!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 19:25:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana Petko uživajte vas dvije. Ja cijeli dan imam gušenja,kao da mi neko sjedi na plućima,mislim svaki dan mi je tako ali uglavnom naveče samo.Pretpostavljam da je to normalno ali nije prijatan osjećaj uopšte,godi mi samo kad ležim na lijevoj strani.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 6.3.2016 19:27:01
|
|
|
|
borica
|
Gde ste . Nisam stigla ceo dan da se javim, radila svasta po kuci, pravila i vanilice . Malopre sam se sredila kompletno , sad malo da odmorim. Jede mi se bareni krompir, mm mi ljusti, pojma nemam sta cu uz to, htela sam neku laganu vecericu, nesto sa sirom i salaticom, videcu, oni ce nesto drugo. Nema vas nesto.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Ime za dečakaAna RRKoje ime vam se dopada?Vanja (
19%)
Novak (
23%)
Mateja (
28%)
Sergej (
29%)
Ukupan broj glasova: 324Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!