Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 21:35:58
|
|
|
|
borica
|
Lepo, odmorila sam se kod majke i naspavala. Dobro sam, malo me gorusica muci, bebac sutira, stuca, premesta se , stomak ide sa jedne strane na drugu . Vidim bas ste se raspisale ovih dana, ako. Fale nam Marincica, Bubica, Mlada mama se dugo nije javljala.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 21:40:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super sto si se odmorila. Ma, nema nigde nikoga, ja sam dezurna 24h dnevno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 21:43:39
|
|
|
|
pipi_coco
|
Borice baš fino da si se lijepo odmorila..... Ma fali nas baš, Marinchica, Bubica, Mlada mama, Pngme, pa bila je nekad i mamica3, pa tužna, i ne mogu da se sjetim još...ženice se slabo nešto javljaju....uglavnom se vrtimo nas nekoliko ovdje Ja se odoh lagano spremati za spavanje, oci mi se same sklapaju, a malac je upravo završio sa vecernjom gimnastikom u stomaku, tako da laku noc od nas dvoje P.S. Ivana dežura, ja svako malo upadam ko padobranac, a Emicaa iscekuje svoj cips
< Poruku je uredio pipi_coco -- 4.3.2016 21:44:55 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 22:04:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emica dobilaaa cipsss, hahahaha Ti si moj padobranac sa muljanjem u stomaku :) A voci nema, nadam se da nije i ona preterala opet sa radovima po kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 22:27:41
|
|
|
|
emicaa
|
I ja da vas pozdravim i poželim laku noć. Nešto mi se odjednom sloši,muka i vrućina me uhvati a u glavi okreće li se okreće.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 22:41:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, bre! Ljubimo te!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 8:36:28
|
|
|
|
emicaa
|
Živa sam dobro jutro. U neko doba sam morala ustati uzeti vode i upala kad nisam.Vjerovatno mi je opet pritisak pao.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 9:20:19
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro i od mene. U bre Emice mnogo mi je zao, bas te spopale mucnine i nizak pritisak. Trudnicice gde ste? Moderatori prepravite godinu u naslovu, nije 2014
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 9:53:49
|
|
|
|
Bibilib
|
Jutro mamice....da li ste dobro i kako napredujete? Mi smo sada usli u 7-mi mesec i polako guramo... Mada mi cesto pripadne muka i osrtim se lose.... Danas idem po rezultate pa cemo videti kako stoje stvari jer jako sla bo jedem... Ljubim vas sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 10:03:39
|
|
|
|
emicaa
|
Borice ajd izguraću nekako,prešla sam pola puta Da li se porodila Petko ili je u fazi guranja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 11:24:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, bas mi je zao Vociii, evo da vidis koliko je moje dete "mirno". Legla sam oko 23h,do nekih pola dva sam bila budna. Za to vreme sam sedam puta piskila, boleo me stomak i beba me toliko sutirala da sam u nekim trenucima zaplakala. I sutiranje me probudi jutros u 06:15h.Tako sam lezala jos nekih dva sata, ali nisam oka sklopila. Ja se nadam da joj to nece biti ritam ne(spavanja) kad se rodi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 12:08:48
|
|
|
|
pngpme
|
Ja sam tu negdje uvijek, u pozadini pratim šta se dešava. Pozadinac! :) Kod nas nema ništa novo, osjećam se dobro, samo što nemam snage ni volje ni za čim. Maštam o tome da provedem dane i noći u horizontalnom položaju. Samo mi se leži, drijema... A od toga nema ništa. Ne treba da kukam. Sve je . Očekujem sledeći pregled i nadam se da će sve biti u redu jer još uvijek bebu ne osjećam baš nešto, ponekad nekakvo meškoljenje ako je to to uopšte, a ušla sam u 22. nedelju. Znam kako ste vi jer pratim... Držim palčeve Petkovićima...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 13:53:16
|
|
|
|
vocicana
|
Lepe moje, sada sam vas iscitala, sinoc i ja kao Pipi, neki kratak bol kao menstrualni, kada se vratim kuci, ukljucujem masinu, krecem sa pranjem bebinih stvari, da spakujem torbu i da cekam, ali ctg za dve nedelje tek, mnogo sam zabrinuta. Borice, pngpme, bas ste falile. Od srede punih 36 mi i ulazimo u 37- mu nedelju. Stize mi i muzic, zazelela sam ga se kao da ga nisam videla godinu dana, moja snaga i podrska. Citacu sve, samo sto nemam komp vec samo mobilni. Ivana sk za tebe najveci hug, ne radim vise nista, bukvalno ne pipam. Idem na rodjendan veceras u 18 h pa kuckam.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 15:00:49
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Stomačići dragi, kako ste mi? Mi smo ok, danas dva meseca napunismo. Grlim vas sve, nedostajete, ali baš ne stižem, pokušaću da budem aktivnija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 15:05:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Stomačići dragi, kako ste mi? Mi smo ok, danas dva meseca napunismo. Grlim vas sve, nedostajete, ali baš ne stižem, pokušaću da budem aktivnija. i mi smo pre dva dana napunili dva meseca nedostajes nam naravno , a nedostaje mi i druzenje u ovoj divnoj temi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 15:09:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja opet bez neta, vatam wifi od tetke hehehe, jako mi je dosadno bez vas pa radim svašta nešto, slikaću vam kad uplatim net, trebalo bi u ponedeljak. Dobro sam, malo umorna ali ok. Kuckamo se nadam se uskoro ljubacc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 15:10:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, dobices po guzi ako budes mnogo aktivna :) I ti i Emica! Mamamaj, nedostaaaajeeees!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 15:33:04
|
|
|
|
pngpme
|
Ja se sjecam kada si ti bila možda 25. ili 26.nedelja i da mi je to djelovalo kao vječnost... Iha tamo nikad neću stići...E evo za koju nedelju pa sam tamo. Kad prije 36. nedelja? Momak još malo stiže na upoznavanje. Inače mi trudnoća djeluje kao čitava vječnost.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 15:55:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubiiiii, ljubimo te, i ti nama nedostajes!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 16:06:24
|
|
|
|
Petkovici
|
Zenskeee, porodih se ja sinoc! Nisam stigla epi da primim, sve je islo expresno!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 16:13:43
|
|
|
|
emicaa
|
Petkovići čestitam ti Opet mi nije baš najbolje jedva sam izdržala u prodavnici na nogama.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 16:36:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Petkovici, divnooooo! Pisi detalje. Emice, mislim da je tebi najveci problem pritisak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 17:28:19
|
|
|
|
borica
|
Petkovici cestitam, i ja jedva cekam detalje. Kako ste trudnicice? Mamaj bravo za dva meseca, nedostajes i ti i Anim i alex, Isi, ali uskoro vam se pridruzujemo .
< Poruku je uredio borica -- 5.3.2016 17:29:38 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 19:27:48
|
|
|
|
Jole84
|
Drage moje, samo da vas pozdravimo Nata i ja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 5.3.2016 19:31:44
|
|
|
|
emicaa
|
Jole piši nam kako ste,kako si prošla?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Ime za devojčicumicolinaKoje Vam je ime najlepšePetra (
30%)
Mina (
28%)
Dunja (
42%)
Ukupan broj glasova: 317Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!