Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 3.3.2016 21:53:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, sad sam jela i coko smoki, pa ja cu imati 300 kg, na vagu me strah da stanem, a tek me čeka period gde se najviše dobija!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 3.3.2016 22:02:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja sam još u kljun ubacila i dva kivija, pola jabuke i bananu , mm me natjerao, kaže da malo poništim negativne efekte junk food-a
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 3.3.2016 22:12:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ti si makar voce pojela
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 7:11:16
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro slatko vocne trudnice MI najvredniji, spavali, ali naravno dan pun obaveza, necu se forsirati, samo da izguramdo aprila. Kkao ste? Svi spavaju, samo ja vampirosem, majko moja, a tek me ceka. za sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 7:14:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci ti se polako pripremas za nespavanje Mozda beba bude spavalica
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 7:27:10
|
|
|
|
vocicana
|
Dusa moja Sanjica On nocu spava, uopste se ne budi, ne mrda, ne sutira me, ali ujutru, cim oci otvorim on je sa mnom budan, krece akcija. Muz i ja smo bili dobre bebe, nadam se ali videcemo da i on takav bude, volela bi. Nema veze. Ali ne pavam dugo ujutru, narocito jer sam tri meseca pre bolovanja radila pre podne, ustajala sam svako njutro u pola sedam, zato uvece se patosiram u 22, ne mogu da funkcionisem. Kako je mama? Kada ocekujete HP nalaz?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 7:43:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro devojke Ja cu nacisto poludeti od juce me boli grlo, a u utorak treba da idem na prijem u betaniju...ako ovako bude sigurno ce me vratiti. H mi vec nedelju dana ima temperaturicu, neku jadnu sve oko 37,5 ali opet je tu... A iam par stvari koje sam isplanirala za sledecu nedelju ako ostanemo bolesljive sve naopako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 7:48:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ne brini se, sve ce to proci sa uhom i temperaturicom, ppisala sam ti u temi stitne. Nadam se da si ovako dobro. Zene da ll se neko cuo sa krin, kako je ona?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 8:10:16
|
|
|
|
emicaa
|
Gud morning stomačići.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 8:41:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci tek su joj za 21.mart zakazali intervenciju. Glupost nevidjena.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 8:47:13
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Boze, kakvo je strasno cekanje, sve razumem. Bas mi je zao sto ce na prvom mestu ona pa svi vi tu paranoju i agoniju da cekate, bas je to dugo. Nadam se dobrom ishodu, javices naravno sta se desava, ja cu ispratiti sve.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 8:52:50
|
|
|
|
New Mom
|
Beogradjanke, danas u 17h imate radionicu o dojenju. Besplatna je i vrlo opustena. :) Mozete da pitate sve sto vas interesuje, brine, da raspravite silne mitove o dojenju itd.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 9:09:07
|
|
|
|
MishMash
|
Sanjice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 9:17:58
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 9:37:21
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro jutroo , pravim hladan nes pa ako neka voli izvolteee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 10:05:27
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro i od mene... Kod mene je radno... jutros vadila krv za kojekakve kontrole, pa na posao... Bas mi se manta od jutros, navikla da jedem cim oci otvorim, a danas nisam.. samo da izguram do 16:00 pa da dignem sve 4 u vazduh kad dodjem kuci... Hvala svima na dobrodoslici...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 10:07:01
|
|
|
|
sokimoki
|
Dobro jutro hvala na divnoj dobrodoslici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 10:07:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, stomacici :) Ja bih nes, mada moze i doručak :) Ukucani otisli kod dr za opravdanje za skolu, muz izveo i kuče, a ja jos u krevetu, mrziii me da ustajem. Voci, blago tebi, moja beba mene ubijaa nocu, nocas smo zaspale oko tri Ozdravite sto pre, svi prehladjeni!
< Poruku je uredio IvanaSK -- 4.3.2016 10:08:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 10:11:50
|
|
|
|
vocicana
|
Malisa spava stvarno zajedno sa mnom, nije nemiran, samo se u etapama malo budi nocu i malo se javi, ali zadnjih noci bas je dobar. Jao moram da usisam kucu, veruj mi Ivana, da ne znam kako cu, a tako mi je sve puno prasine, sve je zaprljano, naravno to samo ja vidim, ali mi je najteze da se pomirim sa cinjenicom da nista vise ne mogu kao pre, bas nista. Ili bez pomoci, invalid prve kategorije
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 10:14:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, brzo pojedi nesto. Sokimoki, jutro! Voci, i meni je problem usisavanje,ali polako. Usisaj metar po metar, pa malo odmoris. Trudi se da si ispravljena sve vreme i da ne rade stomacni misici.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 10:59:37
|
|
|
|
sokimoki
|
Voci jel imas nekog da ti pomogne?ja sam ostala trudna iz vto postupka i od tada ne usisavam ja vec muz.Preskace po malo ali opet daj sta das
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 11:09:08
|
|
|
|
pipi_coco
|
Helooou ženice drage Ja i moj sinovac jutros spavali do 9 sati što je wooow, malo se vrtio oko 3 nocas i to je bilo to.....ne pamtim kada sam zadnji put spavala tako dobro I meni je muka od haosa u kuci, ali sta cu, uradim koliko mogu, ostalo mm, douše poceo je nešto da mi zabušava u zadnje vrijeme hmmmm...morat cu ga malo prodrmati Nego, jeste vi postale trapave malo u trudnoci? Meni sve iz ruku ispada, stalno, a kada treba da se sagnem dođe mi da se upucam od muke Neegdje sam procitala da se svi zglobovi olabave pred porođaj
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 11:16:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam inace smotana, hahahaha Pipi, to je normalno, smotanost, zaboravnost...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 11:24:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nisam ništa smotanija nego inače ali što sam zaboravna to je strašno. Voci T je u stomaku super spavala ali zato kad se rodila dušu mi je izvadila tako da mi to i nije neko mjerilo. Ja spremila ručak,usisala,prebrisala i sad je na redu veš,imam 4 mašine(ovde se pere jednom sedmično jer je zajednička mašina)
< Poruku je uredio emicaa -- 4.3.2016 11:25:54 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 4.3.2016 11:44:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, sto je to meni glupo, hocu da perem kad ja hocu :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
DEČAKOVA PIŠADa li se vašem sinu zalepila kožica na piši?Da (
35%)
Ne (
42%)
Ne, jer je obrezan (
12%)
Drugo (navesti šta) (
12%)
Ukupan broj glasova: 95Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!