vocicana
|
Sokimoki Sandricak dobbro nam dosle. za nove Ja sam dosla da vam javim utiske svoje sa pregleda i uz, mnogo sam se nesto sekirala oko ove kontrole posebno, sada posebno! Strost posteljice vec ima naznake za III stepen, tako mi je dr i napisala u izvestaju, bas sam , dovoljno plodove vode, tek za dve nedelje da uradim CTG pa da se javim, za pregled, a pregled, sta da vam kazem, kada sam prilikom istog oset__ila kako mi je da izvinete prst doktorkin usao u kanal grlica, mada me nista nije bolelo, skracen, uloziv... Nisam ocekivala da ce biti produzen i tvdr kao kamen, ali sve nesto mislim da cemo mi do 39-te jedva da izdrzimo. Bas mi je dobra intuicija, a? Mnogo se brinem, da procackam teme pa da vidim sta da mislim. Deckic je dobar, videla sam oci moje, rucicu, usne, moje iste usne, nosic kao dugmence. Teski smo 2500 kg. Marinchica ce se javiti u kontaktu smo,malo neke stvari...javice se ona ,to sam zaboravila da napisem. Nema Nestprljive, ni PNGPME, ni Tinkerball, Krin se nadam da je dobro, a za ostale ne znam pojma.
< Poruku je uredio vocicana -- 3.3.2016 19:15:58 >