Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 7:46:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric trudnjacice Jao Bubice ta prica mi je poznata.. tako je svuda kod nas u drzavnom, al sta ces ako neces da placas trpi budale. Skoro sam imala slicnu situaciju sa sestrom moje Dr. i zakrvile bi se da nisam popoustila..ma ko j*** budalu...nije vredno nasih zivaca!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 7:52:53
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro, Ivana meni je samo jezik kršan Bubi njima izgleda i treba napraviti haos da bi počeli raditi svoj posao. Moj dječak se sinoć bio skroz umirio,ma ni da mrdne cijelo veče i zato kad sam legla ubio me Loše sam spavala i tako
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 7:53:58
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutroooooo Ma ko, ista prica svuda, samo sto ja ne mogu da se sastavim sa tom pricom kada su trudnice u pitanju nikako. Opet kazem, ja sam njihova pa nisam naisla na neki spec problem, jer uglavnom znaju kako reagujem, tako da znaju da nema velike svrhe za nekim bunjenjem. Bas bzv. pa gde ste? Anck i ja aktivne od rane zore. danas me ceka zurka sa spremanjem kuce, uz pomoc mm naravno, spavala sam kao top, sinoc sam popila casu piva, to mije doprinelo da se slognem.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 8:10:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas sam baaas poranila, mm zvonio sat na tabletu u 6 nema ni on pojma sta kako.... poludela sam. Al dobro kasnije cu malo da dremnem opet. Trudnjacice kad vam se beba namestila pravilno tj. da prednjaci glavica? Meni ima vec mesec i po al su rekli moze se ona jos da se okrece, i uvek suta u isto mesto tako da znam gde joj je sta al od jutros vidim stuca na drugoj strani...izgleda da se malko okrenula
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 8:16:43
|
|
|
|
vocicana
|
Anck i meni je otprilike tao bilo. Najsmesnije u celoj prici mi je to sto se namestio samo na desnu stranu, guza mu je tacno istrcena kod pupka malo u desno i nogicu m stalno proteze red u zucnu kesu red u desni bubreg, mada se desava da nocu kada se malo vise nagnem na desno kao legla bi na stomak, on se rucicom nesto pobuni, ja se vratim i on nastavi da spava. Sutra opet uz, jedva cekam da samo vidim da je sve ok, ctg, pa uz pa pregled, jedva cekam jos jedno nedelju dana da odem na depilaciju, koliko je porazavajuce to sto nikako ne mogu sama, nesto napamet se pipkam, iskasapicu se majke mi uskoro.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 8:21:16
|
|
|
|
emicaa
|
Voci ja sam to sve ispred ogledala radila,uglavim ga nekako na kadu i ajmo,nisam se čak nijednom sjecnula Meni je sledeći uz tek 18 aprila kad se vratimo i doboja,tad će mi i raditi onu kontrolu šećera
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 8:38:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja se brijem po secanju ali stvarno ..mislim treca rudnoca vec sam ispraksirana Voci , tako i meni vec duze vreme suta uvek na isto mesto s leve strane , tacno znam kako da legnem kako mu odgovara da me ne suta toliko...a l jutros vidim stuca s leve strane. ja nemam pojma kad cu opet na UZ... sad idem redovno kod interniste jednom mesecno...tj sledeci mesec i jednom pred porodjaj a za ostalo cemo videti...kako me upute.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 8:41:39
|
|
|
|
emicaa
|
Opet povratih,samo odjednom potjera,sad mi je baš loše
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 9:06:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, evo i meni muka. Ja u busu, idem kod dr. Ne znam da li da izlazim napolje ili da se nadam da nece biti nista Anck, bebice imaju fore do 37. nedelje da se prevrcu :) Posle ni ne mogu, jer nema toliko mesta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 10:26:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana valjda nečeš,ja za takve slučajeve tipa autobus,auto,market uvjek imam kesicu u torbi ako krene,onda vodu i slatkiš.Ne zna se kad može zatrebati.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 11:10:51
|
|
|
|
vocicana
|
Ja samo znam da mi nikada u zivotu nije bilo lakse da bljucnem nego u trudnoci, mada svega tri puta. Ali mucnine i to sto su mnoge od vas imale, bas vas razumem i zao mi je sto ne moze bez toga. jao upucacu se od obaveza vise. Do kraja nedelje ima da trcim i da se zaje...sa raznim stvarima, kako mi je mrsko vise sve.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 11:17:26
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar dancek Jos jedna losa noc, od 4h me tako uhvatila žgaravica i mucnina, fuj, došlo mi je da lupam glavom od zid Upravo to što kažeš Voci poražena sam cinjenicom koliko se loše osjecam, iz nekog razloga pece me i savjest, jer znam koliko sam htjela i željela ovu trudnocu i kolko žena također želi i pokušava ostvariti trudnocu, a ja sada ispade samo nešto kukam Danas sam baš nekako loše volje, ali evo sunce je provirilo pa odoh da prošetam malo, možda me to vrati u život Sve vas puno
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 12:05:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tako i ja...Osecam grizu savest...Uzas... Emice,draga,totalno sam zaboravila kesu poneti.A ja sam pre toga pojela jedan stapic i popila vode i to pocelo da mi se "vraca".
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 14:18:49
|
|
|
|
BubaBubica
|
Sinoć i danas mi se baš razigrao bebac u stomaku a ja ga već okarakterisala kao lenju bubu Čak sam juče i danas ujutru osetila kako štuca, kako je to slatko sve sam zaboravila Ma i bolje za mene da je mirna beba, ako ne pošandrca kasnije Ja se navikla na muški rod za bebu a ako iznenada bude devojče, ponovo ću da se navikavam na ženski pol Ja imam sutra zakazano za UZ u pola jedan, živo me zanima kad ću stići na red. Ne radi se o tome da neću da plaćam, ja hoću da plaćam ali su problem finansije što je muž tek počeo da radi a od računa i potrepština za kuću dok namirimo ne ostane ništa Samo da krene sezona u poslu pa ćemo posle lako. Za sat vremena idem sa starijom ćerkom na sistematski pregled za školu, početkom aprila je upis, porasla mi je devojka Ivana javi šta je bilo kod Dr, ne znam ni što ideš, nisam ispratila. I ja osećam grižu savesti kad počnem da se osećam loše, kad utripujem milon stvari pa žalim što sam ostala trudna pa se posle žderem kakva sam ja to osoba i onda kad zaigra u stomaku sve nestane
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 14:33:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaoj, bas lepo sto se razigrao bebac. Nije stvar u tome da idemo privatno. Kao prvo, cene su velike, i tesko je priuštiti. Kao drugo, ne Tražim ja kod drzavnog da mi titra, samo trazim poštovanje, normalan odnos... Draga, isla sam da mi uzmu bris i da dam urinokulturu. Lepo za upis u skolu, nek vam je sa srecom, da prodje sto lepsi početak školovanja i da se tako nastavi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 15:01:58
|
|
|
|
jocajaca
|
Ćao djevojke . Ima li ko od vas problem sa bijelim pranjem? Mene ubi, ja se dnevno presvlačim najmanje tri puta. Ne volim da nosim dnevne uloške a moram. Samo u momentu osjetim kako kao da se malo upiškim ali nije urin vidim to je tačno to bijelo pranje. Muka mi je od toga moraću od dr tražiti nekakve vaginalete ili nešto. Koristite li vi nešto prirodno za ovaj problem?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 15:05:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni se to dešava. Nekad preko dana, a uglavnom ujutru. Dok ustanem i odem do kupatila, to krene. I jos malo sledećih sat, dva. Ja ne koristim nista, znam da je zbog trudnoće. Ne znam da li da koristis ista ako ti je bris u redu. Eventualno da probas kantarion vaginalete ili neke na taj fazon.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 15:10:22
|
|
|
|
Nimfa
|
Zdravo Ja bila kod doce , sve je super , treba da uradim krvnu sliku zbog ovog virusa i tako. Jocajaca i ja imam isti problem i sad mi je dala makmiror vaginalete 6 komada.Nije strasno,ali je neprijatno, bas mi se bre cini kao da sam se upiskila , smeta i kad imam ulozak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 15:12:19
|
|
|
|
jocajaca
|
Ma izludi me vise. Meni se to dešava u nekoliko navrata u toku dana. Jutros dok sam išla na posao naprimjer BOže sačuvaj ne znam ni šta bi u tom momentu uradila I smiješno mi I grozno. Sreća pa se ne vidi a svi bi mislili eno upiški se . Otićiću ja do biljne apoteke da mi nešto preporuče imamo super biljnu apoteku ovdje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 15:15:16
|
|
|
|
BubaBubica
|
Isti problem i ja mučim sa sekretom. Nema ni peckanja ni svraba ni neprijatnog mirisa samo ga ima na izvoz. Pitaću sutra šta dr misli o tome mada znam već odgovor unapred.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 15:18:47
|
|
|
|
jocajaca
|
Sad sam se sjetila (ko da je bilo prije 100 godina a ne prije 2,5) u prošloj trudnoći mi je dr.kad sam se žalila na secret dao Nystatin vaginalete ali to ću ipak sačekati pregled pa ga pitati za to do tada bi nešto na biljnoj bazi ako nađem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 16:25:46
|
|
|
|
emicaa
|
i meni je pojacano bijelo pranja ali nije toliko strasno,nekad se bas pojaca i to traje dan pa se opet smiri i tako se vrtimo. ja nikad nisam osjetila to bebino stucanje ili ne znam kako izgleda
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 16:43:50
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam se namucila 3-4 mesec sa tim cudima, kasnije se sve sredilo, ali mi brisevi nisu bili dobri, pa se to malo razvuklo. Menja se ph vrednost dole,pada imunitet, sve se menja. Uradi bris pa vidi da li trebas terapiju. Emice, moja beba stuca samo kada jedem narandze, ne znam, verovatno mu ne prijaju. Ne mogu da se pomerim, kako sam strasna, velika, debela... Bubi i ja idem na kontrolu, ali u cetvrtak, dr mi tada dezura. Opet pregled i sve po redu. A verujtre mi t5ek za 6 meseci cu otici gin na kontrolu van onih 6 nedelja sto se mora posle porodjaja.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 17:15:07
|
|
|
|
Nimfa
|
To stucanje sam sa E u trudnoci znala da razlikujem od udarca, ali sad mi sve isto , mozda ovaj bebac ne stuca uopste Bas mi je krivo sto mi doktorka nista nije rekla za uz, zadnji je bas bio bezveze, nisam ni videla bebca, niti mi je dala slicicu, verovatno ce da mi zakaze samo jos jedan tamo u osmom mesecu i to je to. A inace i za ono racunanje , ja sam sad 27+1, jel sam usla u trece tromesecje ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 15.3.2016 17:38:59
|
|
|
|
Ella2407
|
Jao glupo bijelo pranje,i kod mene je isto karastrofa.. Po citav dan Samo mijenjam gacice Ja sam koristila vaginalete al mi nisu nista pomogle i dr je rekao da ne moze nista vise ucinit Osim kao opet nekad kasnije uzet vaginalete i tako.. A ja se majke mi zapitam sta ce sa mnom bit kad trudnoca odmakne malo vise Ja se samo nesto zalim.. Teska sam sama sebi sta cu Te me nesto zigucka ovdje te nesto ondje Te neki pritisak Te ovo te ono.. Sta li ce bit tek kasnije :/ Sad saam se razocarala,mislila sam da je slijedece sedmice UZ kad nije,tek za dvijee.. Pokest cu se,hahs Vec sam pocela odbrojavat dane kad ono djaba.. Hah Cmokaa
< Poruku je uredio Ella2407 -- 15.3.2016 17:41:50 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?