|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
15.3.2016 18:10:53   
IvanaSK RR
Nimfa, da, usla si u trece tromesečje.
Voci, molim te, ne lupetaj! Debela, ogromna?!? E bas bi ti ja sada rekla!!!!! Jesi ti videla sebe kako izgledas?!?
Odmah da vam kažem, izgleda super, da joj ne vidis stomak, ne bi ni znao da je trudna.
Ella, vidis da smo se ovde pronasle, ni jedna ne uziva bas u trudnoći.
Emice, ja osecam nesto, kao ravnomerni udarci, moguće da je to stucanje, al nemam pojma :)

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 476
15.3.2016 18:22:26   
vocicana
Bas tako izgleda stuckanje, ritmicni pokreti do minu ipo traju, moje dete stuca od 8-og meseca.
Ivana nisam toliko debela koliko cekam jutro da se ugledam razvrnutih usana i nosa, noge su mi xxl velicine, imam utisak kada bi me neko busnuo iglicom, da bi eksplodirala kao balon.
Da Ella, sve se osecamouser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 477
15.3.2016 18:28:10   
IvanaSK RR
Ma, bre, ti si od onih lepih trudnica!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 478
15.3.2016 19:33:00   
emicaa
Jao pa ja sam danas 23 sedmica user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 479
15.3.2016 19:39:53   
pipi_coco
Dobro vecer.......

Malo mi je lakse kada vidim da nisam jedina je ko neko cudovište........baš smo neka neobicna tura trudnica user posted image

Bubi drago mi je da te sada bebac dobro šuta, i lupa, taman da malo uživaš i da ne brineš :)

Moje pilence štuca od 7 mjeseca, i baš je prepoznatljivo ponavlja se u tacno određenim vremenskim intervalima i nema sumnje da je rijec o štucnanju, ali kada malo prohodam prestane user posted image

Iscjedak je i meni pojacan, i eto na nalazu brisa bilo malo candide i ja uzela canesten vaginaletu, malo se smanjio ali je još uvijek prisutan.

Ja sutra idem na CTG, a dr mi rece da ce i na UZ pogledati kolicinu plodne vode, a ja kontam valjda bi me trebali pogledati i da li se otvaram, jer 39-ta sam nedelja vec, šta znam user posted image

Voci ta tvoja ogromnost je subjektivni osjecaj, vjeruj mi

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 480
15.3.2016 19:53:12   
vocicana
Ivana user posted image
Pipika, ja sutra na ctg a pregled prekosutra. Jesmo vala neobicna garnitura user posted image
Nema veze, proci ce i taj cudan osecaj. Mi sutra 37 punih i pocinjemo 38-mu, bas me zivo zanima pregled sta ce reci, ali cu to saznati tek prekosutra.
Emice user posted image ide ide vreme.
Sada seuce da disu, pa lose progutaju plodovu vodu, pa se stucka povise puta na dan.Moj sin stuca od narandzi, ali obavezno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 481
15.3.2016 19:53:41   
IvanaSK RR
Hahaha, neobična tura trudnica.
Nadam se da ce sledeca tura biti normalna :)

Direktna veza do poruke: 482
15.3.2016 20:01:27   
pipi_coco
Da vi znate kako ste mi drage ........ja stvarno ne znam šta bih bez vas, kome bi kukala, kome bi se smijala i ko bi me bolje razumio od vas, neobicnih user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 483
15.3.2016 20:04:00   
IvanaSK RR
Joj, i ja izbegavam da kukam drugima. Odmah krecu price u fazonu, jaoj, cuti, vazno da je sve u redu, bla, bla.. Pa onda mene krene da grize savest i tako u krug.

Direktna veza do poruke: 484
15.3.2016 20:25:54   
sokimoki
Da se pridruzim klubu neobicnih.....Najela sam se sarmica i sad prava muka-probada me u grudima,ne mogu da disem kako treba,ubi me kiselina...Bas ruzan osecaj

Direktna veza do poruke: 485
15.3.2016 20:34:05   
Nimfa
E da krenu samo te price, kod mene odma krene , pa ti si previse slabaa, ti nista ne mozes da podneses mi smo sve to odlicno. Zato i meni najbolje da cutim. Ovde bar mogu fino da se pozalim zenama koje stvarno imaju razumevanja i podrske.
A za kiselinu mi nista nije jasno sta god da pojedem ubija me, mislim da cu tarzana da rodim user posted image

(odgovor članu sokimoki)
Direktna veza do poruke: 486
15.3.2016 20:49:42   
pipi_coco
Nimfa user posted image user posted image

Kiselina je i moja vjerna pratilja vec mjesecima, evo upravo grickam štapice i zaljevam hladnim mlijekom......meni pomaže

Joj moram se ici brijati uuuugh na slijepo, na brzaka da je obletim malo, ako me budu sutra dr gledali da se ne prepadnu user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 487
15.3.2016 21:13:04   
IvanaSK RR
Ja idem na brazilsku depilaciju. I javljaj se sutra posle dr.

Direktna veza do poruke: 488
15.3.2016 21:52:33   
vocicana
Jos sutra cu dohvatiti brijac, a boga mi sledece je depilacija, brazilska, sve da se lepo poskida, pa da sam mirna neko vreme.
Javljaj se Pipika sutra obavezno. A i ja samm se pitala toliko puta, sta bi bez vas. Cudne jesmo ali neka smo, gnezdjenje je u toku, da li ima ista lepse od toga na ovom svetu!
Sada sam se lepo istusirala, pasce zakucavanje, spavam bas lepo. Bebac se umirio, voli da se kupa zlato moje, pa cemo nas dvoje zajedno da se nauzivamo u horizontali.
Mozda se jos javimo, a ako nas nema da znate da smo zaspali.

Direktna veza do poruke: 489
15.3.2016 23:44:16   
BubaBubica
Ja krenula da vam kuckam i čujem iz dečije sobe kako starija Buba povraća user posted image i doleti i u kupatilo i ispovraća celu wc šolju i sve okolo. Što ona ne zna da povraća to ti je. Pa ajde krpu u ruke u pola noći i ribaj. Velika sreća pa se digla da povraća po podu a posteljina ostala čista. Bili smo danas i na sistematskom i sve je bilo u redu, samo dok smo išli kući se počela žaliti da je boli stomak i bila je nikakva do kraja dana. I sad eto. Nadam se da joj je samo nešto stalo u želudcu i da neće više povraćati. Za svaki slučaj sutra neće ići u vrtić da ne bi bio haos tamo.

Inače je trebalo i vakcinu da dobiju ali nemaju i ne znaju kad će im stići. Stvarno sve naopako kod nas.

Nimfa baš si me nasmejala za tarzana user posted image

Što se tiče depilacije i brijanja, ja se ne brijem niti depiliram u intimnoj zoni user posted image Ne mogu da podnesem taj osećaj a i sva sam iziritirana danima posle toga i kad krene da raste dlaka kao da imam čičak traku na koži užas user posted image Doktori neka iskuliraju, ne mogu i gotovo. Tri puta u životu sam bila obrijana, jednom sam sama probala i dva puta na porođajima. Sramota ili ne, ja ne mogu. Noge i pazuh brijem redovno ali tamo dole neeee user posted image

Koža mi je suva ko barut, šta bi mogla da stavljam u vodu kad se kupam da mi bude hidrirana, jer kad se mažem imam bubuljice a bez mazanja mi je katastrofa suva? user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 490
16.3.2016 6:39:13   
pipi_coco
Budna od 4:30 h, mucnina i žgaravica ce da me unište totalno user posted image

Javljam kako je bilo na pregledu obvezno user posted image

Bubice nadam se da ce starija Buba brzo da ozdravi.............a za suhu kožu ......mmmm ne znam, možda da probaš neko bebi ulje ili nevenovu mast

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 491
16.3.2016 7:35:30   
vocicana
Dobro jutro vrednice moje. Uh, poznat oosecaj, od skoro, pa to je nemoguce koliko me je puta iz sna probudilo. Sve je normalno.
Cekamo lepe vesti.,
Bubo ozdravite nam sto pre.
Moje dete se skroz umirilo,jedva cekam sada da odem na ctg.

Direktna veza do poruke: 492
16.3.2016 8:13:01   
emicaa
Dobro jutro.
Vidim pričate o brijanju,je ne odnosim dlake,čini mi se da bih mogla svaki dan prijati ali se kontrolišem apa kad nisam trudna svako tri dana a sad jednom sedmično.Sinoć sam prvi put po sjećanju user posted image pred porod planiram otići kozmetičarki da me očerupa ko kokošku user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 493
16.3.2016 8:14:44   
jocajaca
Dobro jutro!
Prvo da vam kažem sinoć sam istraživala po internet kažu da je za ovo bijelo pranje-iscjedak dobro kantarionovo ulje uveče kad se ide spavati namaže se dole I tako da ostane. Ja sinoć namočila tufer I fino stavila pa ćemo da vidimo da li išta pomaže uglavnom od jutros nisam imala "iscjeđivanje"user posted image .
Ja nikako evo već ni u ovoj trećoj trudnoći ne mogu da prepoznam to štucanje user posted image . A kiselina me ubija kao I sve vas samo što se ja ne budim po noći zbog toga ma ja kad zaspim može me probuditi samo moja Nikica kad prelazi iz krevetca kod nas.
Bubi za ovu suhu kožu ti je dobro kada se kupaš u vodu za ispiranje da dodaješ malo maslinovog ulja to je odlično koža bude prekrasna mekana svilena probaj I probaj da nađeš nekakav gel ili sapun za kupanje neutralan da ti ne isušuje kožu kao eucerin oni su odlični.

A da znam da sam još nešto htjela dodati ja mjesečno idem na brazilsku I kad sam trudna I kad nisam ma to mi je zakon žena uradi posao da sam mirna 20 dana bez I jedne dlačice dole I onda počnu polako da rastu taman dovoljno za sledeću brazilku a poslije određenog vremena meni su dlake postale nekako tanje I mekanije pa I ne osjetim kad počnu da rastu mislim ne bockaju me I to. A noge brijem sama zato što su mi toliko slabašne dlakice na nogama da ih prosto ne mogu ni epilatorom počupati kad ih obrijem 15 dana uopšte ne rastu- znam imam sreće što se toga tiče. Ali na toj dole zoni user posted image  nisam baš te sreće dole su mi jače I gušće I brže rastu pa zato idem na depilaciju, a inače mrzim dlakurine user posted image

< Poruku je uredio jocajaca -- 16.3.2016 8:18:26 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 494
16.3.2016 8:16:47   
Anck Su Nmaun
Jutric devojke

Ala ste se priblizile... tika taka!
Ovo moje cudo sutira li sutira , sinoc taman zaspem opali me da mi oci poispadaju..o pa onda nastane...evo ovo....
user posted image

Evo i upravo sada, neznam gde pre udara...jooojjjjj

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Joj, i ja izbegavam da kukam drugima. Odmah krecu price u fazonu, jaoj, cuti, vazno da je sve u redu, bla, bla.. Pa onda mene krene da grize savest i tako u krug.

Ovo sigurno ne smem nista nikom reci a da mi ne zacepi usta, cuti samo da je dobro..i onda ...cutiiim .

Direktna veza do poruke: 495
16.3.2016 8:19:20   
Anck Su Nmaun
Jocajaca uzela si mi misao... bas sam htela nekog da pitam smem li da stavljam u trudnoci vaginalete od kantarionovog ulja, posto mi je ostalo skoro citavo pakovanje od pre trudnoce. Znam da je dobro i za ranice i za gljivicne infekcije...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 496
16.3.2016 8:25:56   
vocicana
Anck nasmeja me, ja sam objavila na fb neki link koji samo user posted image mogu da shvate, upisala sam se od smeha.
Koja fora. Tvoja beba je bas nemirna, moje dete poludi posle podne obicno i ujutru bude nemoguc, ali kada je spavanje spavanje je. Voli da ostane jos u user posted image ali se probudi kroz pola sata

< Poruku je uredio vocicana -- 16.3.2016 8:26:47 >

Direktna veza do poruke: 497
16.3.2016 8:32:06   
Anck Su Nmaun
Ali stvarnomVoci meni od citave trudnoce to najteze pada, toliko je aktivna da me ubija.
Ja neznam nikoga ko se toliko kao ja zali na to user posted image Moja beba nikad ne spava user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 498
16.3.2016 8:42:37   
vocicana
Znam, bas sada razmisljam koliko si putra o tome pisala, verovatno ce to potrajati jos malo, posle vise nece biti mesta za toliku akciju. Mozda bude fudbaler..
Juce me je tako zabolelo kada je nogicom prosao malo iznad pupka kruznim pokretom, pa e vratio istom putanjom, uh, bas je zabolelo. Jedva cekam da vidimkoliko je kilaze dodao, a da je porasato jeste.
MOj san...koliko i sada imam osecaj da ga drzim u rukama, malu mirisnu mekanu bebicu koja spava na mom ramenu....

Direktna veza do poruke: 499
16.3.2016 8:58:37   
IvanaSK RR
Jutro!
Anck, htedoh da skinem sliku, da stavim na fb, al ne moze, pih.
Pridruzujem ti se. Sutne me toliko jako da me probudi iz sna! A i tu ne smem da kukam, jer ide prica da cutim, i treba da sutira.
Kantarion sme u trudnoći, sme uvek. Inače bi ga trebale koristiti, svaki drugi, treci mesec posle ciklusa da stavimo jedne vaginalete.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here