|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
7.9.2015 11:29:52   
Bekolino 25
Joj Lidija to oko svekrve necu ni da pominjem...Ova moja redovno kada su sami pravi zrtvu place kuka i sl.Sada smo se oko gluposti posvadjali nije sklonio kolica a majstor je tu danas jos jedan glupavi prekidac nam ostao i on me tako ostavi i ode mada to od sinoc traje pocelo je sa posteljinom koju planiram da stavim a mogao je sam bilo koju ali samo da ja ustanem da budem tu nista bez mene nece da uradi i eto sada je on na poslu a majstor radi 3sata jedno te isto nisam ni izasla a i necu dosta mi je vise svega ...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 776
7.9.2015 11:37:42   
Anoniman
Bekolino iskuliraj sve, danas uradi nesto za sebe, i ne misli na druge!user posted image

Ja sam probala obe haljine za deverovu svadbu , ne znam u koju sam vise zaljubljenauser posted image user posted image
ceka me slaganje i sredjivanje garderobera, mogla bih to i danas, da odvajam Unine male stvarcice, ali sve nesto odlazemuser posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 777
7.9.2015 11:39:16   
LIDIJA STEVAN
Bekolino,mm isto bez mene nista ne bi uradio po kuci,sve moram da ga podsetim i opomenem,pa cesto i ja puknem zbog toga i cesto puta kazem jedva cekam da se porodim da sama mogu sve da uradim jer mi muka vise da ga opominjem..mada sinoc mi je pekao palacinke slane i slatke i mogu ti reci da sad vec dve nedelje je bas pazljiv i nista mi ne da da radim,uzmem ja sama ali on me grdi..jer stomak mi ogroman i stvarno mi sada bilo sta tesko da uradim..on sluzi i kuva kafe i kad smo sami i kad su gosti tu ..a i cini mi se da ga hvata malo frka..kad je cuo dr.da cu ostati nedelju dana pre porodjaja i plus dani posle carskog on poludeo..kaze dve nedelje neces biti kuci covece...nismo navikli da se razdvajamo ..tacnije najduze jedan dan smo bili razdvojeni najduze za ovih deset godina zajednickog zivota..

Dete je najvece blago..

Direktna veza do poruke: 778
7.9.2015 11:48:10   
suzi kju
Maraj jesi išla kod Ane?
Ja silazila malopre, radi ambulantu u dnevnoj al me primila, čisto da joj se javim, ne znam više šta ću i kud ću sa sobom.

Direktna veza do poruke: 779
7.9.2015 11:53:26   
Bekolino 25
Ja sam aktivna tokom cele trudnoce ne znam da sedim nekako mi lakse ja sve da odradim nego da njemu objasnjavam ali eto ma ne znam sad sam se setila da je sa mamom bio sinoc jedno sat vremena eto odkud to ponasanje hm nije ni cudno vise

Direktna veza do poruke: 780
7.9.2015 11:55:48   
Anoniman
Suzi Maraj ide popodne oko 3. Drzi se draga, nemoj sada da te hvata kriza, jos malo je ostalo!user posted image

Direktna veza do poruke: 781
7.9.2015 12:09:45   
suzi kju
A ona ide privatno? Ja malopre silazila i primila me odmubez obzira na guzvu, jer sam u spavaćići.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 782
7.9.2015 12:11:37   
Anoniman
Da, da tako mi je rekla ide privatno danas kod nje!
Pa sta ti ona kaze Suzi, hoce li da te pustaju, ili ces jos biti tu?

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 783
7.9.2015 12:19:55   
superm
Maraj,srećna vam godišnjica!user posted image da ih bude još mnogo, mnogo!

Suzi, ne sekiraj se, još malo je ostalo. Sve za princeze!

Srećno svim user posted image koje idu na uz.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 784
7.9.2015 12:27:02   
adulence
danas je meni prasac dan....
maraj ja kao i ti onomad pojedph cep vulkano,a znas sta je najinteresantnije mogla bih jos...svinjce...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 785
7.9.2015 12:29:36   
superm
Od danas sam u 'sigurnoj zoni'!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 786
7.9.2015 12:33:16   
adulence
bravo super m i ti si usla u foto finish...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 787
7.9.2015 12:39:30   
superm
Da, ipak jesam user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 788
7.9.2015 12:40:27   
janabons
Gde ste devojke..
Sagitarius, cestitamo za Balsu i Iskru, da su zivi i zdravi i da uzivate svi zajednouser posted image user posted image
Vidim da danas ima dosta uz, svima puno srece, javljajte nam izvestaje.
Sad vam nesto gledam tickere, kad se zavrsi septembar i oktobar, na forumu ce biti kao da je prosao tajfun...bas ce nas malo ostati

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 789
7.9.2015 12:41:26   
Anoniman
superm user posted image kada tebi planiraju cr? bas ce biti puno beba u drugoj polovini septembrauser posted image

moja beka stucauser posted image a mene dere gorusica, pojela sam 5 kroasana sa cajnom i jogurtom, pa popila caj sa limunom, pa sada 2 parceta torte, i pije mi se kafauser posted image

Direktna veza do poruke: 790
7.9.2015 12:59:10   
bebilule
Ja se vrtim u krug... Malo slazem knjige, malo lezim pa sjedem...
Um i mene sad cesto muci gorustica pa gricnem malo rupuruta, ne mogu da se mucim.
Sto se tice muzeva hm...sve sam sigurnija da nisu oni krivi vec da su nauceni tako. Zato sve mi koje nosimo djecake pamet u glavu i ne odgajajmo mamine princeve i homo balkanikuse. Moj mm nije bezobrazan, sto ga zamolim on ce uraditi. Ali prvo, ne zna nista. Drugo, morw se napominjati. Ne ocekujem ja pomoc u svemu, ocekujem pomoc kada treba i razumijevanja. Da muskarca treba nauciti da cijeni zenu i njen trud, treba.

< Poruku je uredio bebilule -- 7.9.2015 13:03:42 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 791
7.9.2015 13:11:04   
Maraj
Suzi evo me u poslednje vreme prispava mi se oko podneva....
idem danas kod dr Ane. Naravno privatno....ne znam iz kog razloga ona mene nikad drzavno nije primila. Konstantno mi zakauje privatno....bankrotiracu pored nje....

superm user posted image za sigurnu zonu

adulence ja zato sada kupim na štapić sladoled i tako se ograničim. Ovako kod bilo koje vrste porodičnog sladoleda ja ne mogu da stanem....

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 792
7.9.2015 13:17:39   
Jole84
Ćao ženske kako ste user posted image
mi noćas imali opet gungulu sa onim stanarima što sam vam se žalila već, odlepismo od žurki, Mila po celu noć jauče, em izbacujemo noćni obrok em od muzike ne može da se spava...baš sam umorna.
Suzi mogu da zamislim kako si se iznervirala, ponadaš se da ćeš kući i onda neko te sputa...ali možda sutra te već puste, nemoj da se nerviraš, mada su ti sigurno dani kao godine.
AdO lele i ti si ženo baš blizu...uskoro se grliš sa Reljom user posted image Jel uzbuđenje isto kao sa Ivom?
Bekolino pokušaj da se ne nerviraš, ni zbog muža ni zbog sveki. Kada se porodiš i kad dođe beban, još više će da te nerviraju svi, i osnovano i neosnovano. Pokušaj da naučiš da filtriraš stvari. Nešto jednostavno da na jedno uvo uđe, na drugo izađe user posted image
UM haljina je prelepa, ona iz Vogelija, a prvu nisam videla, postavićeš kad dođe dan D user posted image
SuperM kako si danas?
Vocicana ovih dana moram da pravim tvoje pitice user posted image
Maraj, Pipi srećno na UZ user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 7.9.2015 13:18:37 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 793
7.9.2015 13:20:00   
superm
Sagitarius, čestitam od srca na duploj sreći! Divna imena ste izabraliuser posted image

Um, 15. idem u porodilište, pa kad odluče!

Jole, uglavnom sam dobro. Imam i kontrakcije i nervozna sam, i brzo se umaram...ponekad sam baš nepodnošljiva

< Poruku je uredio superm -- 7.9.2015 13:26:44 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 794
7.9.2015 13:27:23   
Anoniman
Jole imas sliku druge u temi moda za user posted image

Superm u utorak ides u bolnicu, vec? Jaojjj bas je blizuuser posted image user posted image

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 795
7.9.2015 13:30:58   
superm
Da, blizu...ne znam da li jedva čekam ili ipak pomalo imam i tremuuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 796
7.9.2015 13:39:45   
janabons
Vocicana,tek sad videh da si me pitala. Pritisak sam dobila u 38. nedelji trudnoce, porodila sam se u 39+5,krenula prirodno, pa na carski, beba je zavrsila sa mekonijumom, i bila na intenzivnoj nezi na institutu. DRugi lekari smatraju da je trebao da se obavi odmah cr u 38,i da onda ne bi ni doslo do toga. Beba je imala i intrauterusni zastoj u rastu, jer je u 39+5 rodjena sa tezinom od 2400( sto je ispod proseka), i za to postoje razna nagadjanja lekara. Cinjenica je da je porodjaj trebao da se obavi ranije, jer beba nije dobijala sve sto joj treba u stomaku skoro ceo deveti mesec, i da je puka sreca da se to nije odrazilo na njene vitalne organe i da je sad zdrava i prava, to su reci lekara. ZAto smo prvih 6 meseca visili po lekarima, da sve isproveravamo.
ZAlosno je sto zivim u Bg, sto sam vodila trudnocu na klinici(NF) i u dz, povremeno isla i privatno i da to niko nije video: MAda, smatram da je najveci krivac moj dr iz Fronta( koji je radio inseminacije i vodio celu trudnocu i placen kao izabrani lekar da obavi porodjaj), jer me je on jedini gledao u devetom mescu, jednom nedeljno
TAko da....ja imam mnogo sumnji i nedoumica oko svega, i naravno, veliki strah, ali i nadu , da ce ovaj put sve biti ok...pa da proslavimo za obe.user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 797
7.9.2015 13:49:16   
GagaT
A mene ste zaboravile???? user posted image

Gde ste zene? Hocemo li se poradjati vise? user posted image
Ja udjh 34-tu nedelju danas. Ubi me ovo dete, ne da mi nikako na stranu da lezim, ledja su mi kao valjkom izravnana.
Kako su moje drugarice iz razreda? user posted image (maraj, Suzy, Lidia Stevan, -sa terminima u Oktobru)
Kako ste vi sve ostale, nove i stare trudnicice?
Puno vas sve ljubim i grlim...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 798
7.9.2015 14:05:29   
Anoniman
Gago nema te odavno? Jeste li se preselili?
Maraj, Suzi, Lidija cekaju svoj termin za cr, one ce i pre oktobra, kraj septembra, a kog okt je tvoj termin, nema te na spisku rr user posted image

Direktna veza do poruke: 799
7.9.2015 14:15:45   
GagaT
Aha, viddi ti njih sto su pozurile.. user posted image
Meni je 18-ti Okt, na spisku sam user posted image

Nismo se jos preselili, bice to 1-og Okt.
Kako si ti?

< Poruku je uredio GagaT -- 7.9.2015 14:20:50 >

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here