Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:09:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi biće sve ok! Čekamo i id tebe izveštaj! Suzi draga moja nadam se da će te pustiti kući da još malo uživaš ne mogu da verujem da uskoro stizu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:19:41
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ja zaboravih , pa ja danas castim!!! Danas nam je 7godina braka mm i meni pipi pojma nemam pitacu danas dr idem oko pola3 kod dr pa cu videti. Za sad ne bi smela da otvaram prozore da taj polen ambrozije ne udje u stan suzi navijam da danas odes malo kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:30:58
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj cestitke! Kako je to lepo! . Javljajte se zenske sta ste danas uradile. Pipi, sigurna sam da ce sve biti dobro, mene to ceka na povratku, ali radicemo triple test jer smo zandouble kod tate
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj cestitam Jaoj i ti danas ides na uz Hoces li danas saznati tacan datum cr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:39:32
|
|
|
|
bebilule
|
Djeste cure. Maraj cestitam. Suzi, navijam. Mislim da pipi ide na uz.... UM, ja odustala od onog tikera jer zid okrecih u plavu pa mi mnogo. Jos treba da stavim bijele pruge na taj plavkasti zid tako da mozda necemo lijepiti nista osim twinkle twinkle Ljubac za sve. Mislim da je meni danas pune 34 , moram sad pogledati tiker.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:41:59
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutro Maraj srecna godisnjica braka, zelim vam od srca da ostvarite i uradite sve sto pozelite i zamislite, zajedno sa vasim bebacem ili bebacima , nikad se ne zna Suzi lepo ti to guras Dame drage evo i od mene kafica i koalac pa ko je raspolozen izvolite
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:56:33
|
|
|
|
sonyasha
|
Znači ženske, čekamo izveštaje sa UZ i držimo fige! Maraj,što se tiče lekova za alergiju mišljenja su podeljena, išla sam kod četiri različita alergologa dva su bila za to da može ksizal u trudnoći a dva da striktno ne sme ja nisam imala herca da pijem i ako sam se gušila(samo pumpicu koristim)! Na žalost mnoge odluke su prepuštene nama i našoj savesti! Inače srećna godišnjica Imam lagani doručak, tuna sa rezancima - prsla sam načisto
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:02:27
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro, drugari evo i ja odvela dete u vrtic, pa u povratku odnela urin i izvadila krv. kupila dorucak i sada pijem kaficu. suzi, bas bi bilo lepo da odes kuci da se malo izmazis sa muzem i uzivate zajedno u poslednjim nedeljama trudnoce maraj, i ja sam bas otekla, ali imam utisak da mi je dosta lakse od kako je pala kisa, dosta manje curi nos i manje kijam, ali jeste nos zapusen. UM, blago tvom muzu kada mu se zena probudi da mu isece tortu za posao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:04:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Madre ahahha moram rodjendan mu je ahahah, inace se budila ne bih ja grickam kroasane i cajnu, moja spavalica spava, ima da odvali do 10, pola 11... Ja sutra punih 7 meseci i ulazim u 8 po terminu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:05:46
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro Srećno ko ide na uz, biće sve ok. Suziiiii, ajde kući.... Maraj, draga, i mm se bori s ambrozijom. Ali on nije trudan, lako ćemo za njega Bebilule, bravo za 34, imaš ti još, polako samo. A taj zid u plavo, ijao, jedva čekam da i ja krenem s tim. Bekolino, hrabrice naša, svaki dan koji osvane, bebica je sve buckastija, biće prava mala krofnica, supeeeer Ada, draga... Nasmeja me Iva, sreća mala, gurao je bata UM, srećan mužu rođendanac, da slavite sto godina u veselju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:08:04
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Boze, UM srecan rodjendan dragom, pisala si da mu pravis tortu, ja sam potpuno zaboravila, srecan rodjendan!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:10:29
|
|
|
|
Anoniman
|
mamaj, voci hvala njemu je ustvari sutra rodjendan ali danas slave na poslu, pa sam mu spremala tortu, on hteo da naruci, ali ja napravila coko moko, pa u fil sa plazmom dodala mlevene lesnike mmmmm, saljem kasnije i vama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:11:55
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:23:29
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro i od mene! Maraj, srecan godisnjeica! Srecno svima koje idu na UZ!! Ja danas po terminu ulazim u 9. mesec Sinoc smo obisli pola grada da nadjemo knedle sa nugat kremom, znaci kao sa one reklame gde se trudnici jedu pileca krilca( ako je neko gledao). Rezultat, slatke su i za moj ukus, tako da nikako ne dodavati secer u prezle, ali sve u svemu dobre su. Celu noc su me bolela ledja, nemam pojma d ali su to lazne kontrakcije ili sta vec, bas cu danas da pitam babicu u skolici.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:25:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Besna sam kao ris, ne idem kući! Doktorka moja nije tu, ova krava neće da me pusti, boze dragi nmg da verujem, da me prati, sve u redu, a u petak rekla da će danas da me pusti, jutros kaze "aaaaa ne"
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:25:54
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo Jess za , pisala sam u posteljinama nesto, odusevila sam se. Mozda si se malo razsrafila od setanja juce, promena je I vremena, mozda I zbog toga osecas te bolove.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:27:07
|
|
|
|
vocicana
|
Auuu, a bas smo jutros te ogovarale. E stvarno bzv. Smiri se. Mozda ti Dr bude sutra tu pa odes sutra.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:29:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi bezveze drzim fige da te sutra puste da budes jos malo svojoj kucici! Sta nam je sa Sagitarius, je li se porodila?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:30:11
|
|
|
|
jekiki
|
Suzi mozda sutra te puste kucici, nemoj da se nerviras Jess bravo za 9-ti mesec jeeeee a sto se tice ledja, mene bole poslednja tri cetiri meseca, tako da znam kako ti je , drzi se UM srecan sutrasnji rodjendan tvom muzicu Ja kasnije do 29-og novembra po rezultate za antigen, pa u DZ po recepte, a tako me mrzi a mm radi ne mogu ga poslati
< Poruku je uredio jekiki -- 7.9.2015 9:33:10 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:31:51
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jess, malo si se preforsirala, a i beba se možda priprema, danas odmaraj malo više, sve je to normalno. Nemam pojma koja je to reklama, valjda jer ke ne emituju na Minimaxu i Miniju, a to se kod nas najviše gleda, hahaha, ali može knedla, može... Suzi, nemoj se nervirati, šta da se radi, ne vredi. Mrzim kad ljudi govore jedno, a rade drugo, i kad se ne poštuje dogovor, ali prihvati i guraj dalje, šta možeš sad. Menja li situaciju dolazak tvoje dr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:33:37
|
|
|
|
jess021
|
Suzi, probaj da se smiris, znam grozno je kad nesto isplaniras, pa ne ide, ali sta da radis. Jekiki, drzim se ja, ali sam se sinoc brze-bolje spakovala za porodiliste, pa me malo uhvatila frka jer jos nisam uzela ni uput za porodiliste, ni za test za zuticu, ali valjda necu jos ove nedelje, dok to sve obavim. Da, i ja se pitam sta je sa Sagitarius?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:37:27
|
|
|
|
jekiki
|
Jess ti si bar se spremila za porodiliste , a ja za 2-3 dana ulzim u 9-ti a nisam spremila ni za porodiliste ni za smizlu nista, samo mi je krevetac u stanu i to razmontiran hihihh
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:39:18
|
|
|
|
Valerie
|
maraj srecna godisnjica! grozno za alergije... UM srecan rodjis tm! ja nisam nikako spavala, nikad ne spavam dobro pre vadjenja krvi, nemam pojma zasto, ustala ko vampir. onda me tako nadrndanu sacekala neka luda zena u redu za knjizice, ona ce da me usmerava i da mi redja knjizicu! i kao slag, uze covek da mi vadi krv i zgrabi sa stola onu iglu sa sve providnom plastikom, a vec je tako namestena bila, ja nisam videla da je menjao iglu. tresla sam se koliko sam se iznervirala. ali on kaze da se zameni za sledeceg pacijenta. i sta onda tako stoji igla a on na pauzi, nemam pojma... mm kaze da se uvek oko neceg nerviram, i jesam ja panicar, ali vec su mi istanjeni zivci... iskukah se, ne zamerite... ustedis pare, ali potrosis zivce u domu zdravlja...
< Poruku je uredio Valerie -- 7.9.2015 9:40:10 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:40:58
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro ... bas sam tuzna danas posvadjala sam se sa mm i sada sam nervozna i ledja me bole.Ne mogu da verujem da je bio toliko bezobrazan da mi cak ledja okrene tokom rasprave i ode.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:44:10
|
|
|
|
jekiki
|
Bekolino nemoj da si tuzna, muskarce izgleda da vise drmaju trudnicki hormoni nego nas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?