Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 18:35:00
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ga nikad uzela ne bih, kada sam bila sa u nije imao, sada ima, i opet ne bih bekolino samo hrabro, da toliko boli, ne bi smo radjale i drugo i trece, pa neke i cetvrto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 18:42:14
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Ne znam nisam o njemu razmisljala...Samo se nadam da cu imati snage i da ce sve proci ok i brzo...drugo mi nista ne preostaje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 18:44:52
|
|
|
|
jess021
|
Ja ssm malo spavala, sad pijem kafu. Rucak je bio odlican, a knedli sa nugatom nema u radnji. Nesto se ne usudjujem da pravim tortu, ceo dan me ledja i krsta boluckaju, pa ne bih dugo da stojim. Jedva cekam cetvrtak i uz. E da, koliki kofer smem da ponesem? Ja probala da se spakujem u najmanji, ali mislim da nece ici.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 18:45:36
|
|
|
|
bebilule
|
Joj sto se iznervirah. Raspakovali krevetqc kad nema uputstva.... Nemam pojma kako da ga sklopimo. Mislim da je ovaj tip dosta cest pa da nema ko da uslika svoje uputstvo. Vjerujem i ako se nesto razlikuje da cemo utrefiti analogijom. U pitanju je obicni, bez lqdice. Prednja strana se moze spustati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 18:51:15
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Bebilule mi smo nas sastavili ali ne znam kako da te uputim.Zenske sta cete vecerati nemam ideju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 18:54:54
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilule meni sklopili ovi iz Akse. Vidi na YouTube . Verovatno ima i to. Ja sve zivo tamo trazim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 19:05:30
|
|
|
|
bebilule
|
Trazila i trazila a nalazim samo za one transportne. Sve smo skuzili osim one dvije sipke koje valjda sluze za spustanje stranice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 19:54:50
|
|
|
|
adulence
|
Jaoo jess i ja u cetvrtak idem na uz,jedva cekam da vidim kako je ovaj moj bekan...ustvari ja sam cele ove nedelje po lekarima,sutra krvna slika i antigen,u utorak cu verovatno briseve,u sredu ctg i cetvrtak misovic i ultrazvuk...alj sreca pa je vreme super za spartanje po gradu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 20:24:54
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sutra idem na uz kod moje dr. Tolika je guzva da su mi rekli da dodjem oko 15h da cekam pa kad dodjem na red strahota....kad su privatne klinike postale ko državne...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 20:29:56
|
|
|
|
Sandra_n
|
Ja zene ne razumem zasto se mucite i ne uzmete epidural pa u 21 veku smo! Zasto se muciti ako ne moras,samo zato sto je anestezija? Pa sta najvise mrzim one koje puse u trudnoci i jedu sve i svasta a posle kao hoce prirodno bez epidurala boze sacuvaj! Mislim ko voli da se muci neka izvoli ali mislim da zene koje su se poradjale bez epidurala nemaju pravo da ga komentarisu jer ga nisu ni probale samim tim nemaju iskustva i ne treba da plase druge trudnice koje zele da ga uzmu jer su doktrori strucni ne daje to bilo ko i napokon zena moze da uziva na svom porodjaju! Naravno da se sve izdrzi ali cemu mucenje ako ne mora nije mi jasno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 20:39:01
|
|
|
|
Maraj
|
Sandra mislum da dve devojke koje su pisale o porodjaju bez epidurala imaju problem sa kicmom i zbog toga ne smeju. Jedna je lidija a druga izvinjavam se zaboravila sam ko je rekao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 20:41:40
|
|
|
|
bebilule
|
Skontali i montirali jeeee . Sandra, ja necu epidural iz dva razloga. Prvo, plasim se da mi neko ceprka oko kicme, a valjda imam pravo da se plasim necega . Drugo, zelim da prodjem kroz ovo iskustvo kao sto neko drugi zeli epidural. Pri tome ne mislim da sam mucenica i da tobradim kako bih se vise namucila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 20:46:37
|
|
|
|
Maraj
|
Super bebilule nas krevetac se luftira jer je izgleda sveze lakiran pa mirise na farbu
< Poruku je uredio Maraj -- 6.9.2015 20:47:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:01:58
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro veče drage moje. Joj, kako ovo vreme brzo prolazi kad nam je lepo, mm bio slobodan i danas, ceo dan smo uživali, a čak sam bila i kod frizera Deca se izmorila skroz, upravo sam ih tuširala i stavila u krevete i mislim da oboje spavaju. Ja sam malo čitala oko položaja bebe, pa eto, krenuću s tom nekom kućnom jogom, naginjanje napred, sedenje na stolici. Za početak toliko, pa kroz deset_ak nedelja, ako se Darijan ne okrene, radiću i one ozbiljnije. Dosta nas u četvrtak ide na uz, super. Jedva čekam. Sandra, mislim da to nije diskutabilno, isto koliko i rasprava o davanju imena detetu, to je individualna stvar, neko želi da ne oset_i ništa, neko baš želi da prođe kroz to.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 6.9.2015 21:06:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:06:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule za krevetac sada si me uplasila mi smo nas razmontirali, a isto nemam uputstvo kako li cemo ga sklopiti Sandra ja nikoga nisam plasila, iznela sam svoje misljenje, ne bih ga uzela, i to je moj stav. A ne pusim, hranim se zdravo, tako da ne znam o cemu pricas! Ja sam pre za maticne celije o kojima razmisljam, nego za epidural!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:10:19
|
|
|
|
janabons
|
Gde ste zenskice? MAraj, bravo za krevetac, pripreme samo napreduju, odlicno. Mi bili danas posle podne malo do Tc Stadiona, jedva nadjoh Jani neku jaknicu za ovaj prelazni period, i nije bio neki izbor. Bekolino, saljem ti veliki zagrljaj, i nvijam da sve bude kako si zamislila. Ado, nadam se da ces dobiti epi,i uzivati u ovom porodjaju, kao i s Ivkom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:12:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Jano nisi mi rekla u kojoj nedelji ti planiraju cr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:16:21
|
|
|
|
janabons
|
UM, kako stavri sada stoje u 38. , jedino ako mi se pojavi pritisak( koji mi je s JAnom napravio haos), a ne mogu da ga srede, pa ce morati ranije.... ja se iskreno nadam da nece morati ranije Nego, sta ste mi ono rekle, zna li neko, jer postoji mogucnost prisustva oca cr u Visegradskoj? Jos nisam pitala mog dr, glupo mi da ga smaram s tim, jos je rano, al me interesuje....nada po onom sto sam cula...javascript:void(AddText('' ''))mrka kapa
< Poruku je uredio janabons -- 6.9.2015 21:18:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:19:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Nece, cim si do sada super sve podnosila, bice to super. Pitam te jer ti danas rece brojis 8, a ja brojim tacno 9 nedelja, pa zato
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:34:42
|
|
|
|
Maraj
|
Ma jer se vama desava da zakacite stomak npr vratima. Da l sam ja toliko smotana...malo pre izlazim iz wc-a i zakacim stomak vratima. Nista strasno al opet mi bude krivo da se bekanu posle izvinjavam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:37:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj meni se to desavalo u sa Unom, ne brini. Sada ne, jos uvek, stomak mi je dosta manji nego sa njom...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:41:21
|
|
|
|
Maraj
|
Pa bas mi bude krivo kad ga zakacim...bas sam smota u trudnoci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:49:28
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj bebilule za krevetic za bebca! Koliko stvarcica treba da se zavrsi dok ne dodje prinova. A Janabons, pritisak si imala sa Janom? To kroz celu trudnocu ili pri kraju? Jao strasno, znam kako je, imala sam gomilu pavijentkinja sa tim problemom, bas je strasno. Zelim ti da dogurate do 38-me , pa da lepo sve bude. Dosla sam kuci iz setnje, mislila sam da cu umreti od bolova u zelucu. Definitivno je trudnoca indikator prskane hrane, grozdje me je urnisalo danas, ko zna cime su ga prskali. Stomak mi je kao da sam u petom mesecu. Tako sam se namucila, ni sada mi nije sjajno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 21:50:26
|
|
|
|
adulence
|
Maraj ja sve kacim stomakom danas zamalo ivu da srusim stomakom....ma samo da me prime h misovic i dobijam ja epi oni imaju dobre anesteziologe na raspolaganju 24 h...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 22:01:03
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: adulence Maraj ja sve kacim stomakom danas zamalo ivu da srusim stomakom... Idi zeno nasmeja me
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?