Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 22:17:59
|
|
|
|
superm
|
Gde ste ženske? Danas sam nešto celog dana bila loše volje Frizerka me loše ošišala, u utorak idem kod drugog frizera da mi popravi ovaj užas. I danas sam imala neprijatne kontrakcije... Još uvek ste sve 2 u 1, tj, smo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 22:35:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Debelice prija rashlađenje jeeeel? Ja dočekah da prođe vikend i da prespavam pa eto ga ponedeljak, samo da doktorka kaze da mozemo kući na nedelju dana bar, drzite fige da izađem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 22:38:38
|
|
|
|
superm
|
Suzi! Baš bi bilo lepo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 22:38:56
|
|
|
|
adulence
|
Suzika drzimo palceve da se druzite saa tajom... Maraj majke mi zaljuljala sam je,a moja srecica kaze " Jao beba Jeja(relja)" i crce od smeha kaze "Beba Jeja gura Ivu"...ahahahah
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 22:40:34
|
|
|
|
superm
|
Ada,
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:02:00
|
|
|
|
isidora88
|
Vece zene, samo da vas pozdravim, juce i danas sam imala goste pa ne stizem da pisem... Sutra ujutru idem kod zubara, bas mi je frka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:04:41
|
|
|
|
Bekolino 25
|
isi opusteno ...mene drma trema od porodjaja ne znam koliko sam foruma otvorila sa pricama i iskustvima joooj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:13:53
|
|
|
|
superm
|
Laku noć!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:16:17
|
|
|
|
bebilule
|
Postavila sam i u temi posteljine. Nasa soba sa nekim novim momentima
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 7.9.2015 0:55:44 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:34:49
|
|
|
|
Sandra_n
|
Unina mama nisam rekla konkretno za tebe da pusis nego sam rekla uopsteno! A bekolino takodje nisam ni za tebe rekla da ces izigravati mucenicu ako ne uzmes epidural nego sam napisala da mi nisu jasne zene koje se muce a ne moraju,stedite se malo.A za bolove u kicmi sve je to individulno,mene su bolela pre trudnoce a od epidurala nista tako da kicma moze danas sutra da boli od svacega a od epidurala ne mora i nije obavezno.Tako da opet ponavljam da zene koje nisu primile epidural i nemaju pojma kakav je osecaj ne komentarisu jer ne znaju.Ja pokusavam da pomognem devojci koja je pitala jer znam razliku sa i bez epidurala jer dok ga nisam primila nisam mogla da govorim od bolova a kada sam dobila uspela sam cak i da spavam i odmaram i nije istina da nista ne osecas.Oseca se sve samo sa mnooogo manjim bolom eto toliko od mene a svako ce da radi kako misli da je najbolje za njega,ja sam samo dala iskren savet da svima bude lepse i lakse zato smo ovde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:37:38
|
|
|
|
bebilule
|
Ma nije bekolino nista rekla, vec bebilule
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:38:33
|
|
|
|
Jole84
|
Ćaoo ženske kako ste? Suzi navijam jako da te puste sutra, makar malooo...prijalo bi ti. Bekolino normalna je trema samo misli o tome kako ćeš da se družiš sa bekanom vrlo brzo, priče džabe čitaš, svaka žena je priča za sebe i svaka prođe drugačije na porođaju. Ipak, ishod je isti Ja bila na druženju sa RR nišlijkama, i bilo je super. Bekolino bila je i tvoja sugrađanka Klarita Za neki mesec da nam se pridružiš
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:44:19
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Videla sam da ste se druzile...Naravno da hocuuu samo da ovo prodje kako treba..Ma zene manite se tiga da li uzeti ili ne epi.ja sam terapeut i za sve postoje kontraindikacije ako je kod nekog proslo ok kod drugog je drugacije ima primera i primera.Pustite sad to ... imam utisak kao da sam sve prespavala i sada me od jednom ceka porodjaj nisam spremnaaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 23:53:10
|
|
|
|
Jole84
|
Sandra a šta ćemo mi u Nišu koje praktično nemamo šanse da dođemo do epidurala, i mi bismo možda volele da nas ne boli al jbg, trpi i ćuti... Pa ne pocrkasmo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 0:04:42
|
|
|
|
Sandra_n
|
Jole vi cete da trpite jer morate! Nisam ja ni rekla da ce da crknu sve koje ne uzmu epidural nego sam rekla da nema potrebe da se zena muci ako ne mora...Procitajte lepo pre nego sto komentarisete
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 0:07:54
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Zemske odoh ja da spavam...grlim vas sve za danas je dosta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 0:12:06
|
|
|
|
Jole84
|
Ali si napravila na guske sve koje ne žele ili iz nekog razloga ne mogu da uzmu epidural, jer "pobogu 21 vek je". Ali da ne ulazimo u dublju raspravu, nema svrhe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 0:59:25
|
|
|
|
dijana1*
|
A i imamo temu epidural pa tamo nastavite.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 6:31:28
|
|
|
|
adulence
|
Dobrobjutro,ja ne znam sta se ovo nocas desilo,ali ja se nijednom nisam probudila,tek sad ustala piskila,milina...naspavana... Sandran ne uzbudjuj se draga...ko ne moze nije ni u prilici da bira...kiss... Zene kako prija ovo rashladjenje...ja danas prvo u dz da vadim ks i urin pa onda u 29.novembra po anti gen,jao,jao jedva cekam da dodjem kuci a niaam ni krenula...
< Poruku je uredio adulence -- 7.9.2015 6:37:45 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 6:54:35
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro . Ja malo pre ustala sva zapusena. Spavala sa otvorenim prozorom sad sam sva otekla od ambrozije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 7:35:44
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Ko je za nes, da pristavim?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 7:40:00
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro i od nas!!! U pola 1 imamo zakazan UZ da se malko gledamo sa bebom... Jedva cekam i strepim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 7:54:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro drage moje♡ Popkice srećno na uz čekamo izveštaj. Bebilule krevetac je divan i posteljina onaj stiker sa medom bi baš išao! Ja ustala da isečem mm tortu za posao i rasanila se sada leskarim....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:01:18
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj strasno! Dobro jutro lepotice moje! Sto kaze Ada, ustala sam naspavana, lepo mi je, nes vec skuvan, fali mi drustvo za ispijanje, dodjite na terasu. Suzi navijam da odes kucici svojoj na nedelju dana I posle ces morati, ali lepo si ti to iznela, primer si finoce I jednostavnosti, svaka cast. Bas nam nedostajes. Lule sada cu tek otici da vidim posteljinu. VI ste pisale da ne mogu samo da iscitam is jutros.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 8:05:37
|
|
|
|
pipi_coco
|
jutro Ja do pola tri spavala super, a od pola tri ma nikako, užas. Danas u 18h idem na UZ, mjerimo nuhalni nabor, držite mi fige da sve dobro bude Suzi, drago mi je da ideš kuci, napokon malo da se odmoriš kod svoje kuce. Um samo uzivaj, uh i ja bi ali moram trknuti nešto do posla...do starog i uskoro bivšeg posla Maraj pa smješ li piti neki lijek za tu alergiju?
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?