|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
6.9.2015 18:35:00   
Anoniman
ja ga nikad uzela ne bih, kada sam bilauser posted image sa u nije imao, sada ima, i opet ne bihuser posted image
bekolino samo hrabro, da toliko boli, ne bi smo radjale i drugo i trece, pa neke i cetvrtouser posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 676
6.9.2015 18:42:14   
Bekolino 25
Ne znam nisam o njemu razmisljala...Samo se nadam da cu imati snage i da ce sve proci ok i brzo...drugo mi nista ne preostaje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 677
6.9.2015 18:44:52   
jess021
Ja ssm malo spavala, sad pijem kafu. Rucak je bio odlican, a knedli sa nugatom nema u radnji.
Nesto se ne usudjujem da pravim tortu, ceo dan me ledja i krsta boluckaju, pa ne bih dugo da stojim.
Jedva cekam cetvrtak i uz.
E da, koliki kofer smem da ponesem? Ja probala da se spakujem u najmanji, ali mislim da nece ici.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 678
6.9.2015 18:45:36   
bebilule
Joj sto se iznervirah. Raspakovali krevetqc kad nema uputstva.... Nemam pojma kako da ga sklopimo. Mislim da je ovaj tip dosta cest pa da nema ko da uslika svoje uputstvo. Vjerujem i ako se nesto razlikuje da cemo utrefiti analogijom. U pitanju je obicni, bez lqdice. Prednja strana se moze spustati

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 679
6.9.2015 18:51:15   
Bekolino 25
Bebilule mi smo nas sastavili ali ne znam kako da te uputim.Zenske sta cete vecerati nemam ideju

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 680
6.9.2015 18:54:54   
Maraj
Bebilule meni sklopili ovi iz Akse. Vidi na YouTube . Verovatno ima i to. Ja sve zivo tamo trazim

Direktna veza do poruke: 681
6.9.2015 19:05:30   
bebilule
Trazila i trazila a nalazim samo za one transportne. Sve smo skuzili osim one dvije sipke koje valjda sluze za spustanje stranice user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 682
6.9.2015 19:54:50   
adulence
Jaoo jess i ja u cetvrtak idem na uz,jedva cekam da vidim kako je ovaj moj bekan...ustvari ja sam cele ove nedelje po lekarima,sutra krvna slika i antigen,u utorak cu verovatno briseve,u sredu ctg i cetvrtak misovic i ultrazvuk...alj sreca pa je vreme super za spartanje po gradu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 683
6.9.2015 20:24:54   
Maraj
Ja sutra idem na uz kod moje dr. Tolika je guzva da su mi rekli da dodjem oko 15h da cekam pa kad dodjem na red user posted image strahota....kad su privatne klinike postale ko državne...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 684
6.9.2015 20:29:56   
Sandra_n
Ja zene ne razumem zasto se mucite i ne uzmete epidural pa u 21 veku smo! Zasto se muciti ako ne moras,samo zato sto je anestezija? Pa sta najvise mrzim one koje puse u trudnoci i jedu sve i svasta a posle kao hoce prirodno bez epidurala boze sacuvaj! Mislim ko voli da se muci neka izvoli ali mislim da zene koje su se poradjale bez epidurala nemaju pravo da ga komentarisu jer ga nisu ni probale samim tim nemaju iskustva i ne treba da plase druge trudnice koje zele da ga uzmu jer su doktrori strucni ne daje to bilo ko i napokon zena moze da uziva na svom porodjaju! Naravno da se sve izdrzi ali cemu mucenje ako ne mora nije mi jasno...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 685
6.9.2015 20:39:01   
Maraj
Sandra mislum da dve devojke koje su pisale o porodjaju bez epidurala imaju problem sa kicmom i zbog toga ne smeju. Jedna je lidija a druga izvinjavam se zaboravila sam ko je rekao

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 686
6.9.2015 20:41:40   
bebilule
Skontali i montirali jeeee user posted image .
Sandra, ja necu epidural iz dva razloga. Prvo, plasim se da mi neko ceprka oko kicme, a valjda imam pravo da se plasim necega user posted image . Drugo, zelim da prodjem kroz ovo iskustvo kao sto neko drugi zeli epidural. Pri tome ne mislim da sam mucenica i da tobradim kako bih se vise namucila. user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 687
6.9.2015 20:46:37   
Maraj
Super bebilule user posted image nas krevetac se luftira jer je izgleda sveze lakiran pa mirise na farbu

< Poruku je uredio Maraj -- 6.9.2015 20:47:11 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 688
6.9.2015 21:01:58   
MAMAMAJ
Dobro veče drage moje. Joj, kako ovo vreme brzo prolazi kad nam je lepo, mm bio slobodan i danas, ceo dan smo uživali, a čak sam bila i kod frizera user posted image
Deca se izmorila skroz, upravo sam ih tuširala i stavila u krevete i mislim da oboje spavaju.
Ja sam malo čitala oko položaja bebe, pa eto, krenuću s tom nekom kućnom jogom, naginjanje napred, sedenje na stolici. Za početak toliko, pa kroz deset_ak nedelja, ako se Darijan ne okrene, radiću i one ozbiljnije.
Dosta nas u četvrtak ide na uz, super.
Jedva čekam.
Sandra, mislim da to nije diskutabilno, isto koliko i rasprava o davanju imena detetu, to je individualna stvar, neko želi da ne oset_i ništa, neko baš želi da prođe kroz to.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 6.9.2015 21:06:14 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 689
6.9.2015 21:06:27   
Anoniman
Bebiluleuser posted image za krevetacuser posted image sada si me uplasila mi smo nas razmontirali, a isto nemam uputstvo kako li cemo ga sklopitiuser posted image

Sandra ja nikoga nisam plasila, iznela sam svoje misljenje, ne bih ga uzela, i to je moj stav. A ne pusim, hranim se zdravo, tako da ne znam o cemu pricas! Ja sam pre za maticne celije o kojima razmisljam, nego za epidural!

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 690
6.9.2015 21:10:19   
janabons
Gde ste zenskice?
MAraj, bravo za krevetac, pripreme samo napreduju, odlicno.
Mi bili danas posle podne malo do Tc Stadiona, jedva nadjoh Jani neku jaknicu za ovaj prelazni period, i nije bio neki izbor.
Bekolino, saljem ti veliki zagrljaj, i nvijam da sve bude kako si zamislila.
Ado, nadam se da ces dobiti epi,i uzivati u ovom porodjaju, kao i s Ivkomuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 691
6.9.2015 21:12:24   
Anoniman
Jano nisi mi rekla u kojoj nedelji ti planiraju cr?

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 692
6.9.2015 21:16:21   
janabons
UM, kako stavri sada stoje u 38. , jedino ako mi se pojavi pritisak( koji mi je s JAnom napravio haos), a ne mogu da ga srede, pa ce morati ranije.... ja se iskreno nadam da nece morati ranijeuser posted image
Nego, sta ste mi ono rekle, zna li neko, jer postoji mogucnost prisustva oca cr u Visegradskoj? Jos nisam pitala mog dr, glupo mi da ga smaram s tim, jos je rano, al me interesuje....nada po onom sto sam cula...javascript:void(AddText(''user posted image ''))mrka kapa

< Poruku je uredio janabons -- 6.9.2015 21:18:44 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 693
6.9.2015 21:19:27   
Anoniman
Nece, cim si do sada super sve podnosila, bice to super. Pitam te jer ti danas rece brojis 8, a ja brojim tacno 9 nedelja, pa zatouser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 694
6.9.2015 21:34:42   
Maraj
Ma jer se vama desava da zakacite stomak npr vratima. Da l sam ja toliko smotana...malo pre izlazim iz wc-a i zakacim stomak vratima. Nista strasno al opet mi bude krivo da se bekanu posle izvinjavam...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 695
6.9.2015 21:37:17   
Anoniman
Maraj meni se to desavalo u user posted image sa Unom, ne brini. Sada ne, jos uvek, stomak mi je dosta manji nego sa njom...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 696
6.9.2015 21:41:21   
Maraj
Pa bas mi bude krivo kad ga zakacim...bas sam smota u trudnoci

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 697
6.9.2015 21:49:28   
vocicana
user posted image Maraj user posted image bebilule za krevetic za bebca! Koliko stvarcica treba da se zavrsi dok ne dodje prinova.
A Janabons, pritisak si imala sa Janom? To kroz celu trudnocu ili pri kraju? Jao strasno, znam kako je, imala sam gomilu pavijentkinja sa tim problemom, bas je strasno. Zelim ti da dogurate do 38-me , pa da lepo sve bude.
Dosla sam kuci iz setnje, mislila sam da cu umreti od bolova u zelucu. Definitivno je trudnoca indikator prskane hrane, grozdje me je urnisalo danas, ko zna cime su ga prskali. Stomak mi je kao da sam u petom mesecu. Tako sam se namucila, ni sada mi nije sjajno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 698
6.9.2015 21:50:26   
adulence
Maraj ja sve kacim stomakom danas zamalo ivu da srusim stomakom....ma samo da me prime h misovic i dobijam ja epi oni imaju dobre anesteziologe na raspolaganju 24 h...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 699
6.9.2015 22:01:03   
Maraj

IZVORNA PORUKA: adulence

Maraj ja sve kacim stomakom danas zamalo ivu da srusim stomakom...

Idi zeno nasmeja me user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here