|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
6.9.2015 15:24:28   
janabons
CAo zenske, uzivate li u zahladjenjuuser posted image
Jekiki, meni je bila patronazna sestra u trudnpci da me obidje, ali nije bilo vaze sa HBSantigenom, jer znam da sam njega radila u devetom mesecu, a ona je bile u 6,7 mesecu...njoj su slali podatke iz dz.
Juce sam jela paprike s kajmakom, i danas bih opet koliko ih volimuser posted image
Jedu mi se knedle, sad cemo mm i ja zajedno da ih napravimo
Bekolino,Ado, vi ste nam sad prve.....sledeca nedelja je vasauser posted image
Jos 8 nedelja i stize nam druga princezicauser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 6.9.2015 15:25:35 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 651
6.9.2015 15:28:39   
Anoniman
Evo i mene, isla kupovala sta mi treba za tortu da pravim mm za rodjendanuser posted image

Jana sada se i meni jedu paprike sa kajmakomuser posted image

U kojoj nedelji ce tebe poradjati, pa brosjis jos 8, 370oj?

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 652
6.9.2015 15:29:58   
Bekolino 25
Da da sledece nedelje ne mogu da verujem da smo tako blizuuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 653
6.9.2015 15:33:38   
Anoniman
Bekolino nemoj samo da preneses, to je najveci stres u 9, ja imam osecaj da mene to cekauser posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 654
6.9.2015 15:39:40   
vocicana
Je li ovo samo meni izaslo da je Ada blokirana?
Sta se desava?
Ja sam samo moju pitu smazala, nista mi se ne jede sada. A lepo pisete, bas je sve divno I primamljivo. Ne mogu da verujem da je ovako mocno zahladjenje. Rekla sam mm ovo je najradosniji dan posle saxanja da smouser posted image , ovo zahladjenje!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 655
6.9.2015 15:39:57   
Bekolino 25
Zasto Um?Ma ovaj moj dr me bas zbunio na proslom pregledu kaze otvorena sam prst sad kaze nisam s njim nesto nije ok hihi a mene boli ne nesto preterano jer nisam cmizdrava i mogu da pidnesem ali osecam bol u kicmi i u donjem stomaku

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 656
6.9.2015 15:42:37   
vocicana
Boze sta li sam ovo dotakla pa mi je tako izaslo, strasno! Pomislice zena svasta. Izvinite na ovom prethodnom postu, nesto sam zeznula. Ado izvini.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 657
6.9.2015 15:43:41   
Anoniman
Ja sam bila otvorena prst ceo 9, i na dan termina pukne vodenjak, ja posle toga 2 dana bez bolova, i porodim se u 40+2
a sada imam neki osecaj da cu da prenesem, a tako bih volela da se Nora rodi 6.11 kada i U, na sisti dana sam radila tets, 5.3. samo razlicicte godine i ugledala crtice, dve devojciceuser posted image i tako bih volela da bude 6.11. a ipak mislim da ce biti oko sv. Vraca 14, 15, 11.user posted image imam praksu da ni jedne godine nisam na svojoj slaviuser posted image

Direktna veza do poruke: 658
6.9.2015 15:55:28   
Bekolino 25
Neces UM drugo dete stize ranije...Jesi U rodila bas prirodno ili uz induk.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 659
6.9.2015 15:58:39   
adulence
Ma daj vocicana bez brige...
Ja gledam utakmicu sa brayom i Ivom,cekamo mm i takoc...pa valjda primaju privatno rezultate briseva..hmmm??

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 660
6.9.2015 16:03:27   
Anoniman
Bekolino, vidis da Jabudic trece prenela, koje stize najbrze, zato se i plasim.
U sam prirodno bez indukcije, 4.11 na dan termina u 22 i 30 pukao vodenjak, seca se Sonyuser posted image odvele me sveki i moja baka u bolnicu, otvorena 1 prst bez bolova, 5.11 u 23 i 55 dobijem bolove, i u 4, i 25 6.11. stigla Una, brzo je islo kada su krenuli boloviuser posted image

pre neki dan kada sam isla da vadim kg, prosla sam pored porodilista neka jeza me prosla, sa U sam sva optimisticna i puna pozitivne energije otisla na porodjaj, nisam znala sta me ceka, sada su mi osecanja pomesanauser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 661
6.9.2015 16:13:23   
Maraj
Samo da se pohvalim mm okrecio plafon i dva zida u bekanovoj sobi. Ostala jos dva zida user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 662
6.9.2015 16:14:09   
vocicana
Ma ja znam za tu opciju blokiranja, a zasto bi a tek posebno ne znam kada sam to dotakla, bas sam se iznervirala. Hvala frienduser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 663
6.9.2015 16:14:42   
vocicana
user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 664
6.9.2015 16:17:47   
Anoniman
Marajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 665
6.9.2015 16:27:10   
adulence
Maraj bravo za tm...jos malkicee....jao ja sam sada shvatila da nemam onu casicu za urin a nedelja je ne znam da li u kraju ima neka apoteka ili dezurna u domu zdravlja...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 666
6.9.2015 16:35:15   
sonyasha
Joj žene, ja se konačno od jutros osećam ponovo kao čovek! Ne znojim seuser posted image user posted image
Kukaćemo mi za lepim vremenom ali mi sada to izgleda da nema šanseuser posted image
Juče mm bio rođendan pa se naradismo ko žuti, a kada pogledaš šta smo uradili i ne deluje da je nešto spektakularno! Bili su matorci i kumovi, baš je bilo opušteno ali tek kada je pala kišauser posted image
Skapirala sam da su mi sir, šljive i grožđe striktno zabranjeni u trudnoći takve bolove imam da se uvek zapitam koji je stomak!hvala Bogu uvek budu prokleti gasovi!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 667
6.9.2015 16:48:26   
Maraj
Adulence u immo centru ima apoteka. A imas i kod Kozare jedna apoteka radi 24h

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 668
6.9.2015 16:58:01   
Bekolino 25
Ada ja sam briseve stolicu i td sve radila privatno naravno da primaju...UM pa kako je izgledalo jel bas toliko boli joj majko moja da li cu ja kmati snage za to

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 669
6.9.2015 16:58:08   
adulence
Hvala maraj imam ja ovde u goce delceva dezufnu apoteku u sklopu mog dz,nego se mislim da li ima neka u komsiluku posto ovde svaka zgrada ima bar po jednu apoteku...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 670
6.9.2015 17:12:36   
Anoniman
Bekolino svi imamo razlicicti prag bola, boli, ali imas pauzu, pa opet boliuser posted image ja sam bila hrabra samo sam disala i belezila kontrakcije, kada su mi uzimale podatke babice, ja dala pogresnu adresu ahahah, videces sve ce biti ok, ja sam imala srecu pa se nisam namucila, 4, 5 sata olova za prvorotku je odlicna stvar! I imala sam divnu ekipu na porodjaju.

Kontrakcije su za mene bile nista, nasuprot pregleda ginekoloskih u toku kontrakcija e tu sam sve zvezde prebrojala, jos novembar, ja na onom stolu, a prozor povise mene otvorenuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 671
6.9.2015 17:22:45   
Bekolino 25
Tako mi je i danas jedna zena na ctgu rekla da taj pregled u toku kontr.boli vise od porodjaja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 672
6.9.2015 17:26:58   
Anoniman
Pa da, boli, ali brzo prodje, ja zavrsnu fazu nisam ni osetila, kada su naponi tada je najlakse, U sam rodila iz 4 napona, jer na 3 su mi zubi zaskripeli, ali videces nije strasno, samo treba misliti pozitivnouser posted image

Direktna veza do poruke: 673
6.9.2015 17:45:46   
adulence
Joj ja srecom nisam osetila preglede u toku kontrakcije zbog epija i zato se sada toliko borim za njega...jer znam ja sve se to prezivi,ali neka hvala ako ne moram...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 674
6.9.2015 17:50:26   
Bekolino 25
Ja se plasim epi.sve mi diraj lumbalni deo ne.Ne znam prezivecu valjda

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here