Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 21:41:07
|
|
|
|
janabons
|
Ado, Bekolino,,,uz vas smo....velike pripreme pred veliko finale Samo hrabro Superm, sve pohvale Imam takve napade vrucine, kao neka klimaktericna zena, i samo palim i gasim klimu, vise ni sama ne znam sta mi odgovara
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 21:47:17
|
|
|
|
emicaa
|
Samo vas čitam Ado ja mislim da ćeš ti do srijede upoznati svog Relju A vi ostale,nema plakanja,uživajte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 22:17:17
|
|
|
|
adulence
|
Mamamaj ma meni je ova trudnoca isto bila divna do pre mesec dana e onda je pocelo nespavanje,umor,tezina,ali stvarno nemam jos mnogo... Emice daj neki dan od srede...hehehe Jao stvarno je bolje sada kada sam se pospremila,jao zene ja uopste ne znam na sta dole licim ,ako me razumete,ja sam se trudila,trudila pa sta da radim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 22:21:05
|
|
|
|
emicaa
|
Znaš kako sam ja sredjivala drugaricu,stavim ogledalo i onda A ne znam,meni je tako bilo baš na samom kraju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 22:27:35
|
|
|
|
adulence
|
Mama mi se u sredu vraca iz spanije pa da bude tu da se nadje mm i Ivi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 23:10:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ada, ja sam to prošli put na slepo odradila i valjda sam ubola, jer me nisu 'dosređivali' u pripremi. Izdržaćeš do posle srede, držimo palčeve, ipak će Ivi biti lakše kad je i baka tu. A nemaš nekih curkanja, u vidu sluzi, čepa i tako toga? Vociiii, nema te, ne plači tamo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 0:51:15
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Uf zene ja i mm posle 100god seli mazili se i gledali filmic gucnula sam i beer malo hihi pa neka ide zivit.UM uvek me pregleda tj i na prvom i na drugom ctgu bili je i pregleda.Videcemo sutra sta ce reci...mozda budem i imala uz jer me boli stomak i ledja i beba gura blizi se...Ada pa mi cemo zajedno tamo posle neke srede hihi twsim se ja.Drzute fige zene pa se cujemo kada zavrsim ako nas i dalje bude 2u1 ako ne onda ce potrajati.Ljubim vas sve bile ste divna podrska
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 0:58:46
|
|
|
|
wivern
|
pozdrav stomacici. Ja dosla misleci da emica ima nesto da nam kaze Nesto mi se mnogo muva u ovoj temi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 6:22:16
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro, drage bebeljuce! :D Ustali smo kano Kosovka djevojka prije sunca i bijela dana.... Konacno sam se malko naspavala, legli u pola 9, budila sam se par puta ali na kratko. Ovde je sivo, nema kise, ali je hladnije. Mozda moje haljine od trikotaze ipak nisu greska. Sutra idem na UZ, a u utorak zubaru, stres....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 6:40:58
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage . Joj sto prija ovo zahlađenje. Juce mi je toliko vruce bilo da ne znam kako sam izdrzala. Legla sinoc u pola 10 . Bas minse spavalo i evo do 6 odvalila sa spavanjem za divno cudo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 7:39:42
|
|
|
|
adulence
|
Dibro jutro,jaooo i ja sam se naspavala bas,samo sam se jednom probudila..divnooo.... Mamamaj nemam nikakvo curkanje mada ga nj sa Ivom nisam imala...bekolino drzimo fige,javljaj se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 7:52:01
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro drage moje,sutra po datumu ulazim u deveti mresec..nocas malko vise spavala nego inace,budila se cetiri puta da piskim i cesala se sv aesala se svaki taj put ali me izgleda savladao umor pa sam svaki put brzo zaspala...juce sam se drapala ceoooo Boziji dan...sad pijem nessic pa cu lagano danas da spremam rucak,vreme divnooo.. Ada izdrzi dok mama ne dodje.. Bekolino..jos malo..drzim Vam fige obema..na samom ste pragu.. Maraj vidim prijalo ti ovo vreme pa si odspavala..nama se priblizava...jaoo da izdrzimo jos dve nedelje pa da se upoznajemo sa nasim blagom..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 7:55:36
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro..... Može se fino spavati cim one vrucine popuste, milina Ja evo pijem kafu i kontam kako su danas da odmaram cijeli dan, možda samo nešto za ručak skarabuidžim, a možda odemo kod mojih na ručak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 8:03:21
|
|
|
|
Maraj
|
Jao da Lidija. Boga mi se približilo mm bi trebalo danas da krene da kreci a ja sa mamom da pravim knedle sa sljivama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 8:08:39
|
|
|
|
pipi_coco
|
Lidija još malo pa nece više biti tog svraba i družit ceš se sa svojom bebom, baš sitno brojiš, još malo Žene da vas pitam: Je li kod vas na pocetku trudnoce stomak drasticno mjenjao velicinu? Navecer izgleda ko da sam 5 mjesec,a ujutro ga skoro i nema
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 8:32:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ne bih imala šta da kažem na tu temu,ne još IZVORNA PORUKA: wivern RR pozdrav stomacici. Ja dosla misleci da emica ima nesto da nam kaze Nesto mi se mnogo muva u ovoj temi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 8:48:59
|
|
|
|
vocicana
|
Mamamaj, ja se juce odvalila, tako da msm da necu plakati skoro. Necu imati ni municije, presusile glendule lacrime... , bekolino I ada, nema sta, ada, ti su do cetvrtka zavrsila sa tezinom, dolazi tvoj andjeo broj 2, a bekolino ti I pre cetvrtka. Tako da gutljajcic piva nije sutradan. Oh, kakvo lepo hladno vreme! Mojanlepa, dugo zeljena I jedva docekala kisa! Stomacici, zelim vam lep dan! A da, Pipi JA! Imam stomak sa promenljivim izgledom svakog dana, cim li pojedem nesto, ispadne kao rea dam u 4-5 mesecu trudnoce, ujutru, naravno nigde ga nema. U cemu je finta, nemam pojma. Uzasno me je to nerviralo kada je krenulo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 9:20:20
|
|
|
|
Anoniman
|
jutroooo mi danas punih 31 nedelja ne mogu da verujem jos samo 9 nedelja .... bekolinooooo cekamoo te piip desava se to uvece imas stomacic ujutru ga ngde nema...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 9:39:34
|
|
|
|
adulence
|
Jaoo zene kako je lepo i hladnjikavo,ja opeglala sada kosu i nisam se ni oznojila,presrecna sam... Kako mi je odmah sve lakse kada nije vrucina...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 9:49:44
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Ja tek ustala. Napokon sam prespavala noć. Juče sam crkla, moler kasno završio i onda ribanje do 10 sinoć...i evo napokon je gotovo jeeeeeeeeee. Presrećna sam što napokon mogu preći na stvari i krevetac i laganini u 9. mjesec. Toliko sam se umorila da sam dobila upalu mišuća popijem jedan od 2mg pred spavanje, kontam ako se ovako umorna ne naspavam umrijeću. U 12 legnem i do sada, predivno, samo me sve boli . Bekolino srećno na ctg-u danas. UM samo guraj
< Poruku je uredio bebilule -- 6.9.2015 9:51:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 10:12:52
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Noćas sam fino spavala. Probudila sam se samo oko pola 5, opet bolovi u stomaku Danas punih 36 nedelja!
< Poruku je uredio superm -- 6.9.2015 10:14:29 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 10:22:07
|
|
|
|
vocicana
|
UM, superm, pa bravo devojke. Citam svakog dana, pa mi se sve ucini kao da ste juce rekle da ste usle u novu nedelju. Boze kako ide vreme, nasa najvaznija misija u zivotu! Bravo devojke
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 10:34:31
|
|
|
|
vocicana
|
Gledam ticker sada, kako sam se smejala, od srece naravno, 10-ta nedelja(da se I ja malo hvalim ), imamo zacetak noktica, kosicu, kako sam se smejala, ej covece to zrno malo, sve ono ima! Od cega nastaje zivot, svakog dana se tome divim I najdivnijoj majci prirodi! Odoh da napravim gibanicu a I jednu slatku sa visnjama, imam odlican recept. Gladni smo covece! Uvek se setim filma Gle ko to tamo govori, kada mali uhvati pupcanik, povuce I kaze, daj malo tog soka covece, zedan sam, a mama uzme balon soka iz frizidera I navrne onako kao da nije nista pila mesec dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 11:10:05
|
|
|
|
jess021
|
Dobto jutro, u podne Lidija, da sutra ulazimo u 9. mesec Maraj, posalji koju knedlu. Videla sam u radnji Frikomove punjene nutelom, jel' neko probao mozda? Ja nisam spavala uopste
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 6.9.2015 11:15:19
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Stigli smo.Sve ok za sada u utorak opet.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?