|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
5.9.2015 9:16:37   
Maraj
Suzi o da. Bebana , nasa "vto drugarica" izgleda da nosi decaka i devojčicu user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 551
5.9.2015 9:17:51   
suzi kju
Aaaa pa to je divnooooooo user posted image
Čestitammmmm bebana!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 552
5.9.2015 9:20:42   
Anoniman
suziuser posted image

meni je II stepen zrelosti, dr nista nije komentarisala, bas cu da vidim nlaz sa unom, po uz smo napredniji od danas bi trebalo da smo u 33 nedelji.....

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 553
5.9.2015 10:05:21   
vikiii
Dobro jutro! Da i ja javim novosti sa jučerašnjeg uz,sve je ok,lepotica je porasla lepo,1580g je teška.
Um user posted image za Notu.
Adulence,tako sam se i ja pred kraj prve trudnoće povampirila. Spavala po par sati i sto je najzanimljivije,bila sam odmorna. S obzirom da sam veeelika spavalice,to mi je bilo skroz čudno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 554
5.9.2015 10:06:54   
vikiii
Um htedoh reći Noru.user posted image

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 555
5.9.2015 10:23:40   
MAMAMAJ
Dobro jutro user posted image i user posted image
Suzi user posted image baš fališ ovde.
Lidija, ja sve pomislim, kao da te poznajem, s vremena na vreme, možda ti je sad lakše kad je hladnije user posted image
Vikii, bravo za devojku. user posted image
Ada, baš miriše taj tvoj žu žu. user posted image
Ja sam prekjuče kupila jednu lisnatu paštetu, ali posle mi je bio bljak osećaj u ustima, moram zaobići lisnato za sada.
Voci, pozitivo, teško mi je tebe da zamislim da plačeš.

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 556
5.9.2015 10:32:08   
isidora88
I ja sam ocajno spavala, preumorna sam, a Mateja me ne pusta da spavam, ustaje kao vampiruser posted image
Um, viki bravo za UZuser posted image
Mene Aleksej suta oko pupka, i stalno mi se scucuri u desnom delu stomaka, tu mi kao.loptica bude, a sa druge strane stomaka praznouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 557
5.9.2015 10:35:46   
adulence
Joj isi i meni iva u 7 ustala,grrrrr...dusa mi spava...
Mamamaj saljem zuzu,zamirisao je celu kucu,a sasa mi mirise bela corbica koju kuvam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 558
5.9.2015 10:56:42   
isidora88
Ada meni Mateja ustaje u 6user posted image , nemam pojma sto tako rano
Odoh supu da pristavim, samo ne za.sta cemo jos uz supu jesti, nemam nikakvu ideju, mrzim da kuvamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 559
5.9.2015 10:56:58   
superm
Ja sam noćas konačno lepo spavala! Prija mi 'kisis'user posted image tako moj mlađi sin zove kišuuser posted image
Vidim priča se već o ručku. Ada, mi smo juče imali belu čorbu. Danas? Mislim da ćemo naručiti klopuuser posted image Sad ću da obradujem muža idejom!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 560
5.9.2015 11:14:52   
Bekolino 25
Jutro zenske mi evo spavali do sada...Jos osecam tezinu stomaka ali necemo se zaliti verovatno tako mora trudnoca mi je bila idealna

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 561
5.9.2015 11:25:40   
Maraj
Uh ja sad gledala nastup malog Marka u onim zvezdicama.... Inace ne podnodim te emisije jer smatram da to nije za decu da se nepotrebno eksploatisu umesto da uzivaju u detinjstvu....al ipak pogledah ovo i ubi se plačući....

ja imala za rucak neke cufte sto mi svekrva poslala al mm danas dolazi kolega pa je tako mm smislio da spremam šnicle i pire.... a ja planirala da damas sa mamom pravim knedle sa sljivama. Da l cu stici pojma nemam a jedu mi se knedle

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 562
5.9.2015 11:49:22   
vocicana
E koja mmaj, ja sam ti se prvo jutros od citanja vec spomenute teme I plakala I smejala se istovremeno. E a onda mi je dosla sestricina I culi smo trubace u komsiluku, izletela je na terasu, ja se setila moje sestre I njene svadbe(inace od tada mrzim svadbe), kako je bilo, pa kada sam pocela, nisam mogla da se zaustavim. Hormoni, osetljivost, sta je ne znam, sada mogu da user posted image , samo da pomislim na neke stvari. Mm nije tu, to mi posebno smeta, ovo je drugi put da je odsutan dugo sa jednom pauzom I da je bio ovde.
Citala sam onda vasa trudnoca-10-ta nedelja, kao da sam skolski primer. Bas sam celog dana user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 563
5.9.2015 11:57:20   
isidora88
Ja i mene hormoni drmaju, samo odjednom pocnem da cmizdrim. Juce s na primer pocela da placem kad sam rekla mm da ja nikad necu imarti devojcicu jer ne planiram vise od dvoje dece, i onda sam mrzela sebe zbog te glupave pomisli jer volim svog misica u stomaku, i nije mi krivo sto je musko nego me tako neke glupen emocije obuzeleuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 564
5.9.2015 12:20:11   
Bekolino 25
Evo i ja se s mamom posvadjala pa mi sada krivo nesto je u vazduhu user posted image

Direktna veza do poruke: 565
5.9.2015 12:55:59   
sonyasha
Mene pre dva dana ova misao nekako uznemirila! U smislu nikada me niko neće pitati "kako si?" ! Nekako je uobičajeno da su muški nekako drveniji, a tek kada se ožene zaborave matorce! Znam da ne mora tako da bude i trudiću se da ih vaspitam da budu odgovorni i porodični ali me nekako tresnulo samosažaljenje u smislu daleke budućnosti!
Što je najluđe i želela sam dva sina, ali eto, naleteo momenat ovi moji muški ušli sa sportića i u svojim pričama me nisu ni primetili a mene ovi trudnički hormoni ljuljaju i taaaako!

IZVORNA PORUKA: isidora88

Ja i mene hormoni drmaju, samo odjednom pocnem da cmizdrim. Juce s na primer pocela da placem kad sam rekla mm da ja nikad necu imarti devojcicu jer ne planiram vise od dvoje dece, i onda sam mrzela sebe zbog te glupave pomisli jer volim svog misica u stomaku, i nije mi krivo sto je musko nego me tako neke glupen emocije obuzeleuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 566
5.9.2015 13:31:53   
popkica bebic
user posted image i majkice, dobar dan! Vidim svasta ste pisale. Ja evo vec 3 nedelje noci provodim mahom budna, prevrcuci se po krevetu cas levo cas na desno. Mi smo kod mojih, dobila sam 2 slobodna dana jer moram zubaru,a i zakazala UZ kad sam u gradu. Kupila sam danas 2 haljine od trikotaze. Mm ih mrzi,ali nemam izbora jer ovde niceg nema za trudnice, a moram na posao pristojna. Inace, moj dr nikad ne otkriva pol, ali negde i ja slutim decaka... Samo neka je dobro sve! Ljubim vas, i ja ugl. placem, to mi je hobi.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 567
5.9.2015 13:41:38   
adulence
sonyasha ako ti je za utehu mm se svaki dan cuje sa svojom mamom,na konto price o zaboravljanju,sta da kazem meni ne smeta sve do onog trenutka kada ona krene da cmizdri i gglumi neku zrtvu,ali inace podrzavam to sto se cuju,ja ne znam ne mogu da zamislim da me deca zaborave,ja se sa svojom mamom svaki,ali svaki dan cujem!!!
ivku uspavala ,rucak mi gotov,kuca mi je nenormalno prljava,ali sta da radim ceka mm...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 568
5.9.2015 13:50:08   
LIDIJA STEVAN
Mammaj imas priv .poruku od mene..
Vikii bravo za ul.zvuk

Dete je najvece blago..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 569
5.9.2015 13:56:36   
LIDIJA STEVAN
Da dodam za posteljicu,tek u 34 nedelji mi je drugi stepen zrelosti,do tada bila prvi..i jos jednu stvar da dodam a mislim da to znate ja sam pusac..takobda mislim da to bas i nema neke veze..do 34nedelje bila uvek prvi stepen..a i ja sam citala da pred kraj trudnoce taj.stepen raste..pa sad pusac ili ne svima je isto mislim..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 570
5.9.2015 14:05:10   
adulence
lidija evo i ja da ti kazem i ja sam pusac i dve trudnoce,sa Ivom mi je posteljica jako rano bila III stepen,a u ovoj trudnoci u34 nedelji je i dalje prvi stepen,sad videcu u cetvrtak kada budem bila 38 nedelja punih koji ce da bude.

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 571
5.9.2015 14:09:43   
Jekica_88
Adulence jel su komentarisali doktori posteljicu na porodjaju ? Ja sam pušila do 3 meseca pa prestala pa pre mesec dana ponovo na žalost propušila i to ne malo po pola pakle dnevno mnogo sam živcana i posteljica mi je II/III stepena sada. Najviše se plašim da će da utiče na kvalitet matičnih ćelija pošto ćemo uzeti

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 572
5.9.2015 14:16:19   
adulence
nista meni nisu komentarisali,sve je proslo ok...

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 573
5.9.2015 14:41:01   
LIDIJA STEVAN
Ada,eto ista zena dve razlicite trudnoce,sad pitaj Boga od cega to zavisi..vazno je biti umeren i ne preterivati..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 574
5.9.2015 14:59:46   
Bebana17
Suzi, hvala, mi smo bas srecni zbog kombinacije i sto je sve bilo odlicno na uz.
Maraj, ja kad citam porodjajne price ne mogu da dodjem sebi od plakanja..
Jole, jucerasnjim postom o gurmanskim pljeskavicama si mi dala ideju za danasnji rucak user posted image hvala!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here