Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 9:16:37
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi o da. Bebana , nasa "vto drugarica" izgleda da nosi decaka i devojčicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 9:17:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Aaaa pa to je divnooooooo Čestitammmmm bebana!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 9:20:42
|
|
|
|
Anoniman
|
suzi meni je II stepen zrelosti, dr nista nije komentarisala, bas cu da vidim nlaz sa unom, po uz smo napredniji od danas bi trebalo da smo u 33 nedelji.....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 10:05:21
|
|
|
|
vikiii
|
Dobro jutro! Da i ja javim novosti sa jučerašnjeg uz,sve je ok,lepotica je porasla lepo,1580g je teška. Um za Notu. Adulence,tako sam se i ja pred kraj prve trudnoće povampirila. Spavala po par sati i sto je najzanimljivije,bila sam odmorna. S obzirom da sam veeelika spavalice,to mi je bilo skroz čudno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 10:06:54
|
|
|
|
vikiii
|
Um htedoh reći Noru.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 10:23:40
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro i Suzi baš fališ ovde. Lidija, ja sve pomislim, kao da te poznajem, s vremena na vreme, možda ti je sad lakše kad je hladnije Vikii, bravo za devojku. Ada, baš miriše taj tvoj žu žu. Ja sam prekjuče kupila jednu lisnatu paštetu, ali posle mi je bio bljak osećaj u ustima, moram zaobići lisnato za sada. Voci, pozitivo, teško mi je tebe da zamislim da plačeš.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 10:32:08
|
|
|
|
isidora88
|
I ja sam ocajno spavala, preumorna sam, a Mateja me ne pusta da spavam, ustaje kao vampir Um, viki bravo za UZ Mene Aleksej suta oko pupka, i stalno mi se scucuri u desnom delu stomaka, tu mi kao.loptica bude, a sa druge strane stomaka prazno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 10:35:46
|
|
|
|
adulence
|
Joj isi i meni iva u 7 ustala,grrrrr...dusa mi spava... Mamamaj saljem zuzu,zamirisao je celu kucu,a sasa mi mirise bela corbica koju kuvam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 10:56:42
|
|
|
|
isidora88
|
Ada meni Mateja ustaje u 6 , nemam pojma sto tako rano Odoh supu da pristavim, samo ne za.sta cemo jos uz supu jesti, nemam nikakvu ideju, mrzim da kuvam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 10:56:58
|
|
|
|
superm
|
Ja sam noćas konačno lepo spavala! Prija mi 'kisis' tako moj mlađi sin zove kišu Vidim priča se već o ručku. Ada, mi smo juče imali belu čorbu. Danas? Mislim da ćemo naručiti klopu Sad ću da obradujem muža idejom!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 11:14:52
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro zenske mi evo spavali do sada...Jos osecam tezinu stomaka ali necemo se zaliti verovatno tako mora trudnoca mi je bila idealna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 11:25:40
|
|
|
|
Maraj
|
Uh ja sad gledala nastup malog Marka u onim zvezdicama.... Inace ne podnodim te emisije jer smatram da to nije za decu da se nepotrebno eksploatisu umesto da uzivaju u detinjstvu....al ipak pogledah ovo i ubi se plačući.... ja imala za rucak neke cufte sto mi svekrva poslala al mm danas dolazi kolega pa je tako mm smislio da spremam šnicle i pire.... a ja planirala da damas sa mamom pravim knedle sa sljivama. Da l cu stici pojma nemam a jedu mi se knedle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 11:49:22
|
|
|
|
vocicana
|
E koja mmaj, ja sam ti se prvo jutros od citanja vec spomenute teme I plakala I smejala se istovremeno. E a onda mi je dosla sestricina I culi smo trubace u komsiluku, izletela je na terasu, ja se setila moje sestre I njene svadbe(inace od tada mrzim svadbe), kako je bilo, pa kada sam pocela, nisam mogla da se zaustavim. Hormoni, osetljivost, sta je ne znam, sada mogu da , samo da pomislim na neke stvari. Mm nije tu, to mi posebno smeta, ovo je drugi put da je odsutan dugo sa jednom pauzom I da je bio ovde. Citala sam onda vasa trudnoca-10-ta nedelja, kao da sam skolski primer. Bas sam celog dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 11:57:20
|
|
|
|
isidora88
|
Ja i mene hormoni drmaju, samo odjednom pocnem da cmizdrim. Juce s na primer pocela da placem kad sam rekla mm da ja nikad necu imarti devojcicu jer ne planiram vise od dvoje dece, i onda sam mrzela sebe zbog te glupave pomisli jer volim svog misica u stomaku, i nije mi krivo sto je musko nego me tako neke glupen emocije obuzele
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 12:20:11
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Evo i ja se s mamom posvadjala pa mi sada krivo nesto je u vazduhu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 12:55:59
|
|
|
|
sonyasha
|
Mene pre dva dana ova misao nekako uznemirila! U smislu nikada me niko neće pitati "kako si?" ! Nekako je uobičajeno da su muški nekako drveniji, a tek kada se ožene zaborave matorce! Znam da ne mora tako da bude i trudiću se da ih vaspitam da budu odgovorni i porodični ali me nekako tresnulo samosažaljenje u smislu daleke budućnosti! Što je najluđe i želela sam dva sina, ali eto, naleteo momenat ovi moji muški ušli sa sportića i u svojim pričama me nisu ni primetili a mene ovi trudnički hormoni ljuljaju i taaaako! IZVORNA PORUKA: isidora88 Ja i mene hormoni drmaju, samo odjednom pocnem da cmizdrim. Juce s na primer pocela da placem kad sam rekla mm da ja nikad necu imarti devojcicu jer ne planiram vise od dvoje dece, i onda sam mrzela sebe zbog te glupave pomisli jer volim svog misica u stomaku, i nije mi krivo sto je musko nego me tako neke glupen emocije obuzele
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 13:31:53
|
|
|
|
popkica bebic
|
i majkice, dobar dan! Vidim svasta ste pisale. Ja evo vec 3 nedelje noci provodim mahom budna, prevrcuci se po krevetu cas levo cas na desno. Mi smo kod mojih, dobila sam 2 slobodna dana jer moram zubaru,a i zakazala UZ kad sam u gradu. Kupila sam danas 2 haljine od trikotaze. Mm ih mrzi,ali nemam izbora jer ovde niceg nema za trudnice, a moram na posao pristojna. Inace, moj dr nikad ne otkriva pol, ali negde i ja slutim decaka... Samo neka je dobro sve! Ljubim vas, i ja ugl. placem, to mi je hobi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 13:41:38
|
|
|
|
adulence
|
sonyasha ako ti je za utehu mm se svaki dan cuje sa svojom mamom,na konto price o zaboravljanju,sta da kazem meni ne smeta sve do onog trenutka kada ona krene da cmizdri i gglumi neku zrtvu,ali inace podrzavam to sto se cuju,ja ne znam ne mogu da zamislim da me deca zaborave,ja se sa svojom mamom svaki,ali svaki dan cujem!!! ivku uspavala ,rucak mi gotov,kuca mi je nenormalno prljava,ali sta da radim ceka mm...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 13:50:08
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Mammaj imas priv .poruku od mene.. Vikii bravo za ul.zvuk
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 13:56:36
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Da dodam za posteljicu,tek u 34 nedelji mi je drugi stepen zrelosti,do tada bila prvi..i jos jednu stvar da dodam a mislim da to znate ja sam pusac..takobda mislim da to bas i nema neke veze..do 34nedelje bila uvek prvi stepen..a i ja sam citala da pred kraj trudnoce taj.stepen raste..pa sad pusac ili ne svima je isto mislim..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 14:05:10
|
|
|
|
adulence
|
lidija evo i ja da ti kazem i ja sam pusac i dve trudnoce,sa Ivom mi je posteljica jako rano bila III stepen,a u ovoj trudnoci u34 nedelji je i dalje prvi stepen,sad videcu u cetvrtak kada budem bila 38 nedelja punih koji ce da bude.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 14:09:43
|
|
|
|
Jekica_88
|
Adulence jel su komentarisali doktori posteljicu na porodjaju ? Ja sam pušila do 3 meseca pa prestala pa pre mesec dana ponovo na žalost propušila i to ne malo po pola pakle dnevno mnogo sam živcana i posteljica mi je II/III stepena sada. Najviše se plašim da će da utiče na kvalitet matičnih ćelija pošto ćemo uzeti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 14:16:19
|
|
|
|
adulence
|
nista meni nisu komentarisali,sve je proslo ok...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 14:41:01
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ada,eto ista zena dve razlicite trudnoce,sad pitaj Boga od cega to zavisi..vazno je biti umeren i ne preterivati..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 5.9.2015 14:59:46
|
|
|
|
Bebana17
|
Suzi, hvala, mi smo bas srecni zbog kombinacije i sto je sve bilo odlicno na uz. Maraj, ja kad citam porodjajne price ne mogu da dodjem sebi od plakanja.. Jole, jucerasnjim postom o gurmanskim pljeskavicama si mi dala ideju za danasnji rucak hvala!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?