Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 20:47:54
|
|
|
|
adulence
|
auuuuuuuu kako je kod mene pocelo da grmi....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 20:54:58
|
|
|
|
superm
|
Sad stvarno pada kiša!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 21:16:23
|
|
|
|
adulence
|
I kod mene...jeeeeeee....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:25:06
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Kad sam videla da stvaaaarno pada kiša, kažem ja mm 'ajmo napolje da se ljubimo na kiši' i tu se setih da nema ko da ostane s decom i da sam i ode mas' u propas'. UM, bravo za Noru, i super što si vodila U da je vidi, srce malo Nadam se da će svi stomačići noćas da se naspavaju i odmore, laku noć i za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:31:25
|
|
|
|
Jole84
|
Ćaoo ženske, jaoj šaljite malo te kiše ovamo, pakao je i dalje! Baš mi nešto težak dan, nepodnošljivo je čak i sa klimom. Popkice i mene isto muči to pitanje, da li mogu drugo da volim ovako...ali verujem da sve dođe na svoje kad se rodi. Jana isto...5,6 dana bez nje, uh! To me najviše strah. Nismo se do sada odvajale, niko je osim mene nije uspavao uveče...jedino mm, ali i ja sam nekako tu. Baš se brinem, a kako se bude bližilo verovatno ću da odlepim Vocicana i za prvo su ta osećanja normalna. Sad ću da vidim gde si pisala pa da te utešim malko UM bravo za 4d i što je seka videla Noru, divno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:34:54
|
|
|
|
adulence
|
Jole ja kad god krenu da me stezu kontrakcije ja samo kazem nemoj jos,kako cu Ivku da ostavim ...iako mm je stvarno divan on je inace kupa bila ja trudna ili ne,sa klopom se super snalazi,tako da mi je to sigutno,ali ni nas dve se nikada nismo razdvajale na duze od 1 dana bez spavanja...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:37:26
|
|
|
|
bebilule
|
Um i moj bebac je imao 1800 na zadnjem pregledu. Mi se bas nekako pratimo. Sjecam se i da smo nekako jedna za drugom saznale za trudnocu. Zene, hvala na informaciji za octanisept. Ja sam se snabdjela njim, izleda da je sjajan antiseptik pa ce biti od koristi u svakom slucaju. Inace, napokon me majstor nazvao Pocinje sutra ujutru i isti dan ce i zavrsiti. Sutra ciscenje. Nedelja rostilj i odmaranje, a od ponedeljka krecem laganini sa pranjem i peglanjem i montiramo krevetac
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:42:57
|
|
|
|
lesica
|
Drage, evo teme lepe za pročitati Majčina osećanja prema prvom detetu kada se rodi drugo I sve znam, bila sam vam u koži sa tim dilemama. I stomačići dragi, grl, grl. I podsetite me sutra da vam u temi o disanju žvrljnem koju, ili u pripremi za porođaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:47:10
|
|
|
|
Jole84
|
Les ja ne smem ni da čitam tu temu, odma ću briznem u plač Mislim da ću do porođaja najviše tamo da pišem. Biće to moja sopstvena chat tema Bebilule super što završava isti dan, da se ne oteže AdO pisaćemo tamo, uglavnom sve je isto
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:52:35
|
|
|
|
vocicana
|
UM divno I za devojcicu! Jao zene ....kisaaaaa. Hvala ti Boze, koliko nam je potrebna!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 22:57:42
|
|
|
|
lesica
|
Jolence, da ti dam mali spojler - bar moje iskustvo - stigne drugo, ma mučeno tu je gde je, osnovno mu se daje, ono presvlačennje, hranjenje, prranje, uspavljivanje, ostatak vremena tokom dana su apsolutno i dalje vreme straijeg deteta. no da si ne peckam samu sebe i tamo ću da žvrljnem koju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:00:45
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Jolence, da ti dam mali spojler - bar moje iskustvo - stigne drugo, ma mučeno tu je gde je, osnovno mu se daje, ono presvlačennje, hranjenje, prranje, uspavljivanje, ostatak vremena tokom dana su apsolutno i dalje vreme straijeg deteta. Baš tako! Nama stiže i treće dete a ovo prvo je i dalje centar našeg sveta
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:01:39
|
|
|
|
Maraj
|
A tek ja sto sam plakala kad sam uzela da citam porodjajne price....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:06:14
|
|
|
|
Jole84
|
Les, Superm sad mi je lakše jeste žalosno za drugo, al ionako ništa ne zna jadničko Joj žene ja zakasah sa zapušenim nosem i sukrvicom. Sutra ću do ORL, ne dišem uopšte.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:09:00
|
|
|
|
sonyasha
|
Joj kakva tema, pročitala sam dve strane i plačem kao kiša... IZVORNA PORUKA: lesica RR Drage, evo teme lepe za pročitati Majčina osećanja prema prvom detetu kada se rodi drugo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:10:17
|
|
|
|
adulence
|
Jao i meni je vec par dana zapusen nos,malopre kazem mm ja ne mogu dok ne zalecjm ovaj nos na porodjaj,ugusicu se...hehehe...les,les bez brige pisemo u temi...kiss kiss...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:12:12
|
|
|
|
Maraj
|
Jole meni je od pocetka trudnoce zapusen nos i imam sukrvicu iz desne nozdrve. Zadnjih mesec dana nemam sukrvicu-za divno cudo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:12:43
|
|
|
|
lesica
|
Ja to da se pripremite...a ja se sve kanim da počnem pa nikako. A za nosiće... pa vreme je šugavo, šta drugo da vam kažem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:14:48
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: sonyasha Joj kakva tema, pročitala sam dve strane i plačem kao kiša... Sony da znaš da je tužna. Već sam je čitala, pa se još više ufrkišem. Sada nema šanse da plačem, jer su mi misli usmerene ka gurmanskoj pljeskavici, punjenoj. Nije da mi se jede mnogo, al zamišljam šta bih od priloga
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:17:46
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo ni ja vise necu da citam procitah prvu stranu i u suze,a mm mi donosi big mac obrok ne ide da ga sacekam j suzama...mljaaaaccccc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:19:28
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao jole ne odoste na rostiljijadu. Da mi je blize.... bas mastam o tom ukusu pljeskavice...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:24:54
|
|
|
|
Jole84
|
Ado (znam da je glupo, al tako sam bre navikla ) prijatno ti bilo I ja bih mog poslala da je kući. Ovako ću morati da potrpim Maraj vodim vas kad te nekad put nanese na jug, u ovo vreme
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:35:58
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jole tebe nemam na fbu saljni pp sa profilom da te dodam.Mi evo opeglali ogradicu i posteljinicu i gotovoooo spremni smo samo da postavimo to cu kad krene sve nrkako mi zao sax da postavim da ne oadne prasinica hihi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:36:21
|
|
|
|
Maraj
|
Jole podje mi voda na usta svaki put kad vidim reportažu na tv-u. Tako mi dodje da se zaburim tamo i da se dooobro nadimim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 23:38:18
|
|
|
|
Maraj
|
Bekolino zar se pegla odradica? Ono sto ide oko krevetca punjeno sundjerom? Na to misliš?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?