Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 14:12:12
|
|
|
|
Bebana17
|
Vratismo se sa ultrazvuka, ako Bog da dobićemo devojčicu i dečaka, ja sam se naravno rasplakala kada sam čula (od sreće), a i muž je gutao knedle Doktor Stojanović nam se svideo, pa ćemo kod njega za četiri nedelje na posmatranje, na odeljenje visoko rizičnih trudnoća.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 14:14:02
|
|
|
|
Bebana17
|
Vocicana, koje su to teme koje te interesuju, napiši, pa ću ti se ja priključiti, jer ja ne smem tuđe bebe da uzmem u ruke, da ih ne bih slomila, tako da ima nas još koji se plaše da nisu dorasli zadatku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 14:17:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebana divnooo cestitam Ja se vratila od frizerke, isfenirala se za susret sa , kasnije da spremim mene i U, i mm i idemo Bebilule ja nista nisam kupila za pupak jer ne znam, u kuci uglavnom imama povidon jos, gazu, a ostalo kada je U bila beba sve je donosila patronazna sestra ona joj je i previjala pupcic, tako da ja sa tim nisam imala nista, samo da pazim da ga ne okvasim.
< Poruku je uredio Unina mama -- 4.9.2015 14:21:44 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 14:18:45
|
|
|
|
jess021
|
Bebana, cesttam od srca! Bebilule, ne nadjoh temu, pa cu ti pisati ovde. Nama su rekli da treba i Povidon jod sol, a mrezica se stavlja kad otpadne onaj patrljak, pa u pupak stavis kap povidona, preko kompresu i onda mrezicu, i tako nekih 7 dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 14:21:48
|
|
|
|
vocicana
|
Bebana jao cestitam! Majko kako je to lepo, brat I sestrica! Bravo , ja sam otisla u temu , majka sta to zapravo znaci? Dodji molim te da malo pricamo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 14:22:17
|
|
|
|
Bebana17
|
UM, Jess, hvala! Mi smo oduševljeni zbog kombinacije Odmah smo krenuli da smišljamo imena, a dok nismo znali šta su nijednom tu temu nismo spomenuli.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 14:54:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Bebana divno cestitam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:01:46
|
|
|
|
adulence
|
bebana pa to je najlepsa kombinacija bata i seka,ma divnooooo....cetitke...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:11:13
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Maraj mislim da fraxiparin,fragmin nije indikacija za cr.moja kuma ga je primala u 3 trudnoce i sva tri puta prirodan porodjaj sa epi.cini mi se da je i wiwern imala istu situaciju. Otkud znam meni moja dr rekla da moram carski. Za epidural hematolog mi napisao da ne smem da primim fragmin min 18 sati pre porođaja. Verovatno planira CR zbog toga da ne ceka da prirodno krene vec da mi isplaniraju tok fragmina anestezije i porođaja. Tako sam ja skapirala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:13:44
|
|
|
|
Maraj
|
Bebana predivno!! Um srecno na uz cekamo te da nam ispricas susret s Norom ja nisam nista kupila za pupak. Ima dosta apoteka u blizini skoknuce vec neko da kupi sta nam bude trebalo tj sta nam budu rekli jer ni ja ne znam sta treba
< Poruku je uredio Maraj -- 4.9.2015 15:16:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:23:26
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bebana, cesttam od srca! Bebilule, ne nadjoh temu, pa cu ti pisati ovde. Nama su rekli da treba i Povidon jod sol, a mrezica se stavlja kad otpadne onaj patrljak, pa u pupak stavis kap povidona, preko kompresu i onda mrezicu, i tako nekih 7 dana. Jess ne treba ti nista osim povidon joda i sterilnih gazica, kad patrljak otpadne, kanes malo joda u pupcic i prebrises gazom da ocistis ononsto se skori jer pupak pomalo vlazi kad otpadne, kao i svaka krasta uostalom. Mi tako radimo sa bebama u porodilistu kad im otpadne. A i patronazna ce vam pokazati kako da promenite gazicu ako je beba upiski (to dok jos postoji patrljak)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:24:03
|
|
|
|
Bebana17
|
Hvala ženice moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:24:32
|
|
|
|
superm
|
Bila sam na prvom ctg- u, sve ok! Bebana, divno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:25:23
|
|
|
|
jess021
|
Isi, hvala Nama u skolici rekose tako kao sto sam napisala. Maraj, pitala sam te nesto u temi cr.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:26:01
|
|
|
|
isidora88
|
Bebana divno, bata i seka Um cekamo izvestaj Ja sam zakazala zubara u ponedeljak, mislim da cu srcku dobiti od straha, uopste ne znam zasto toliko panicim kad god idem kod zubara
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:29:56
|
|
|
|
jess021
|
Superm, super za ctg!!! Isi, jesi ti babica u Betaniji? Sto se plasis zubara? Smes anzesteziju zar ne?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:45:33
|
|
|
|
adulence
|
superm eto vidis sve je ok....bravoooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:50:32
|
|
|
|
Maraj
|
Superm
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:53:35
|
|
|
|
isidora88
|
jess pedijatrijska sestra, moje duznosti na poslu su sve oko beba (nega, terapije, hranjenje, povijanje, obrada pupka...) i pomaganje majkama oko dojenja a imam fobiju od zubara od osnovne skole, i svaku put kad idem iako nista ne boli toliko, ja imam fobiju vecu od porodjaja superm bravo za ctg
< Poruku je uredio isidora88 -- 4.9.2015 15:55:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 15:58:44
|
|
|
|
Maraj
|
Drage mozda ste i upravu.... opet me bekan sutnuo a ceo stomak mi ke oscilirao levo-desno. Nikad mi tako nije bilo. Mogice da se isprecio Jedva čekam ponedeljak da " gvirnem " sta radi
< Poruku je uredio Maraj -- 4.9.2015 15:59:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 16:22:02
|
|
|
|
adulence
|
oooo isi pa tebi super onda nemas brige kad sve znas... inace nisam vam rekla cini mi se kao da mi se bebac primirio,prilicno,e sad da li je zato sto se blizi porodjaj ili je jednostavno uspavan,ali bas mi je cudno...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 16:41:50
|
|
|
|
vocicana
|
Adulence, ja stvarno mislim da si gotova. Rekla si da ti je sestra na ctg-u rekla da ti se stomak spustio, ovo je sada to. Ne boj se, vidim ja da se bebironac ucutao dok ne izadje, e posle ce biti zabave. Msm da ces vrloooooo skorooooo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 16:48:04
|
|
|
|
vocicana
|
Hm, sada se setih, Maraj ti si sterilizator dobila, ja moje slatkise ne! Cini mi a dansu rekli da ce ih poslati odmah sutradan.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 16:48:27
|
|
|
|
adulence
|
sve je moguce,a to sto ja nemam pola papira ,sve sam ostavila da uradim u ponedeljak,samo da to zavrsim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 16:51:38
|
|
|
|
vocicana
|
Samo neka I krene, sve ce se zavrsiti, odmaraj, neka si I spremna za porodjaj, samo opusteno, bez papira niko umro nije. Ja ti od srca zelim da sto lepse sve okoncas msm na trudnocu I zapocnes druzenje sa Lazom, nadam se da sada nisam pogresila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?