Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 16:53:37
|
|
|
|
adulence
|
ahahahahhah jesi ,mi cekamo Relju,ali nema veze ko ce nas sve popamtiti...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 16:58:53
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg bas! A ko ceka Lazara? Jao molim te izvini.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:05:15
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Maraj i ja cekamo lazara.Joj zene da izvinete ja sam na wc solji spavala sam do sada ali me toliko bole ledja i stomak nekako nisko i tesko valjda je zbog stolice da ne rodim dete u kupatilu ne daj Boze.Rodjaka mi se sinoc porodila sa trecom bebom nije se ni cepnula a bebac 4200
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:07:05
|
|
|
|
vocicana
|
E dobro, ja se stvarno izvinjavam. Ali bar sam ugodila da su decaci. Nemojte slucajno da nas ostale koje kaskamooooo za vama jos ihaaaaj, da nas zaboravite kada rodite svoju decicu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:27:24
|
|
|
|
jess021
|
Isi, divan ti je posao Bekolino, jel imas proliv? Meni to lici da se polako sprema porodjaj a?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:35:42
|
|
|
|
vocicana
|
I meni se cini da se bekolino uspanicila sa razlogom, kako ce biti sta ce biti. Vidim ja da cemonsvaki dan bar po jednom da radimo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:40:54
|
|
|
|
Maraj
|
O da i ja cekam Lazara vocicana RR tvoje podatke salje candyuniverse-u pa ti oni saljz I ja sam jednom dobila te bombonice, cekala sam ih duze. Meni su licno oni doneli na vrata. Verovatno zato sto sam u bg-u. Ne brini stici ce ti. Mene su telefonom zvali da mi kazu kad ce doci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:41:42
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Ma jok jess ali me pice kontrakcije kada lezim na ledjima.Sada cu da isprzim slaninicu pa da vidim na koliko su nije valjda krenulo imam 10dana do termina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:42:29
|
|
|
|
bebilule
|
Hvala zene, sad mi je jasnije oko pupka. Uostslom bice patronazna. A hocu li koristiti octanisept ili providon? I treba li meni u bolnici ovaj prvi? Ja pojma nemam, zato pitam Uuuu bekolino, samo 10! Jesi li ti spremna? Na kraju ces ti tu slaninicu u sendvic pa sa njom u bolnicu
< Poruku je uredio bebilule -- 4.9.2015 17:44:25 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:47:01
|
|
|
|
vocicana
|
Ma da, nego sam poslala podatke I gospodja mi je javila da sutra stizu, to je bilo 1.9 I nebitno je, nego onako pitam. Slatkise I onako ne preferiram. Ali sam srecna zbog nagradice. Bekolino ti I ada pod ruku pa zajedno u porodiliste. Ma kojih 10 dana, nema nista od toga. Samo se skoncentrisi I ne brini
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:48:38
|
|
|
|
vocicana
|
Octanisept je aktivni kiseonik, ali zbog prevencije granuloma I vlazenja pupka, dezinfikuje se radujem povidonom. Nije tema da ne trabunjam puno, ne sekiraj se, nije tesko, sve ce ti patronazna pokazati.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:52:41
|
|
|
|
jess021
|
Vocicana, nije Octenisept aktivni kiseonik, vec antiseptik. Bebilule, Octenisept ce ti trebati za ranu nakon porodjaja. Operes se samo vodom, naprskas Octeniseptom i stavis mrezasti ulozak.
< Poruku je uredio jess021 -- 4.9.2015 17:53:23 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 17:53:19
|
|
|
|
Bekolino 25
|
hahaha bar ste me nasmejale...ne znam u jednom trenutku sam mislila to je to sada mi je lakse madaaaa priroda je to
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 18:02:22
|
|
|
|
superm
|
Hvala vam, drage moje! Uh, dobro da je sve ok. Lidija i tebi se primaklo! Janabons, za Miličicu! Ada, nije pala kiša sinoć ali danas su velike šanse za to
< Poruku je uredio superm -- 4.9.2015 18:03:42 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 18:06:45
|
|
|
|
vocicana
|
Jess ja znam za Octanisept koji koristi u bolnici za dezinfekciju okularnih instrumenata, vrlo je agresivan I deluje na sve i svasta. Ako se nisam zeznula, Octanisept je mala bocica sa rasprsivacem, sa crvenim straftama ma sebi, to je dozvoljeno stavljati na takve otvorene rane kakva je epiziotimija, a mozda sam se I izradila, ako gresim oprosti. A za takve rane je odlican za to sto si ti napisala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 18:13:27
|
|
|
|
jess021
|
Da, nisi pogresila. To je to. Ali koliko znam nije aktivni kiseonik.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 18:13:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Evoooooo nas, sve je super, Nora ima 1800g, umesto 30+5 odgovara 31+6 napredna je kaze dr, za nedelju dana je dobila 400 grama, pregledala je detaljno svi organi super i imamo kosicu Una odusevlejna bebom, ali vise otkucajima srca, pa sve gleda u mene i mm i smeska se, terala je dr nekoliko puta da joj pusta! Superm za ctg izdrzacete do termina za cr! Bekolino kod tebe ce to uskoro, vidim ja, imas vec prve simptome
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 18:14:50
|
|
|
|
adulence
|
bekolino ti si i blize nego sto mislis,ako si na wc solji...brzo ce to.... zene u misovicu za pupak ne koriste povidon nego octanisept i tvrde da je bolji i moja patronazna se bas prijatno iznenadila kada je videla da ivin pupak nije od joda,pa sad ja vam samo prenosim ne bi me cudilo da sada koriste povidon jod... super m cekamo kisuuuu...
< Poruku je uredio adulence -- 4.9.2015 18:16:42 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 18:32:49
|
|
|
|
isidora88
|
Kod nas oktanisept koriste za porodilje tj.za epiziotomiju. Za pupak iskljucivo jos, a ako flisuje onda ciscenje hidrogenom i susenje. Jess najlepsi je posao ❤ Vidim ja da ce ovaj vikend biti bar jedna bebica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 18:54:15
|
|
|
|
janabons
|
Bekolino, polako, ali sigurno se pripremas, i Ada ce za tobom...stizu nam jos malo dva decaka Bebana, divno, lepo, prelepo Um, bravo za Noru.. tebe hoce krupne bebe super Mi idemo veceras na slavlje za nasu malu Milicu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 19:12:19
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Octenisept ce ti trebati za ranu nakon porodjaja. Operes se samo vodom, naprskas Octeniseptom i stavis mrezasti ulozak. Ni ovo nisam znala jer i za carski ? Tj jer se rana posle CR isto prska? um super za Noru !!
< Poruku je uredio Maraj -- 4.9.2015 19:14:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 19:22:49
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, da. Tako i za ranu od cr-a.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 19:35:30
|
|
|
|
superm
|
Um, za Noru! I Unu! Ada, prošetali smo jedno pola sata ispred zgrade, pirka neki prijatan vetrić, možda će kasnije i kiša
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 20:14:08
|
|
|
|
adulence
|
auuuuu superm izgleda da smo u dva ralicita najlepsa kraja,kod mene vetra nema,samo seva...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 20:41:41
|
|
|
|
sonyasha
|
Maraj, Jess, meni su rekli ništa da ne diram, a sa izlaskom iz bolnice povidon jod svako veče! UM, bravo za Noru! IZVORNA PORUKA: jess021 Maraj, da. Tako i za ranu od cr-a.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?