|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
7.9.2015 9:48:30   
Valerie
suzi bas bezveze! kad se natempiras pa te bez razloga ostave... sve bi nas ko sardine poredjali da nas imaju "na oku"...

stvarno, jel sagitarius jos 3 u 1? bas mi je zao sto se ne javlja, nije lako toliko u bolnici.

jess, mislim da konstantan bol u ledjima nisu kontrakcije, nego te pritiska sve. onako ostro ziganje, strujanje, probadanje kroz kicmu, ledja, noge bi mogle da budu. ali super da si spakovana, svakim danom nam je sve teze da pakujemo i bilo sta radimo...

i mene zvala patronazna, opet ce biti ista, diiivna je, bas se radujem!!!

devojke, ja bih danas isla na cr. ne mogu da docekam bebicu, boze koliko traje ova trudnoca, sva godisnja doba izmenjasmo...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 751
7.9.2015 9:52:09   
vocicana
Sto puta sam se iznervirala zbog million stvari, ali nisam sebi dozvolila da ostanem netakticna, oni to ne shvataju, zato sto su jednostavno muskarci. Koliko god da su divni u nekim stvarima, imaju I brdo mana. Ne nerviraj se, dok se proseta shvatice da si ti ogromna, da si ti trudna, da ti trebas na divni raskrecujuci sto, da ti radjas vase dete, da si ti najdivnija zena na svetu, da si ti prava, da je pogresio sto ti je ledja okrenuo usred rasprave I naravno izvinuce ti se. Ne sekiraj se, tako to ide.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 752
7.9.2015 9:52:55   
Bekolino 25
Pa jeki mislim da je bezobrazan kud bas sada da me nervira na kraju nije fer

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 753
7.9.2015 10:00:39   
adulence
jaooo zene evo i mene,dakle ja na kraju nisam ni otisla do 29.novembra,pretesko mi je bilo ,odvela ivu u vrtic pa onda u dom zdravlja,pa su me tamo svetski izbusili nisam se tome nadala,4 epruvetice iz vene pa busnuli prst,pa busnuli uvo i tako ja resih da je dosta busenja za danas,kupila sebi divan sendvic sa suvim vratom,mladim lukom i ruskom salatom,da se popravim jel?pa cu sutra ujutru da vadim za antigen..
jekiki posto vidim da si vadila za koliko su rezultati?

maraj srecna godisnjica....

suzi bas bez veze....

jao jess tacno mogu da te zamislim..

bekolino na kraju smo svi naelektrisani bice sve u redu...

< Poruku je uredio adulence -- 7.9.2015 10:02:04 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 754
7.9.2015 10:03:34   
Bekolino 25
Vocicana on je na poslu i vratice se tek u 3 a ja cu se do tada nervirati bas njega briga iskreno sada ga bas mrzim i bas me briga zbog toga bezobrazan je

Direktna veza do poruke: 755
7.9.2015 10:04:53   
jess021
Adulence, nek` si se ti pocastilauser posted image
Ja cu sutra da vadim krv, da sam vadila jutros kontam da bi mi secer, od sinocnih knedli, bio preko 10user posted image
Opet me bole ledja, bas me nerviraju..grrrr
Bekolinouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 756
7.9.2015 10:12:28   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro,zaspala oko 4:30h.do tada sam se cesalaaaa..poludecu vise..Jess i mene pocela ledja strasno da bole,o preponama da ne pricam,bukvalno razvaljuje..
I ja danas po terminu usla u 9mesec...
Bekolino,nemoj se nervirati,najteze je nama ali smatram da ni nasim muzevima nije lako jer nas hormoni drmaju zestoko..sve ce ubrzo proci..zaboravi na svadju,jos malo bebac je u zagrljaju...
Sagitarius je dobro,porodila se ,bebci su dobro ,svo troje su kuci,prvo su nju pustili pa je po njih isla u petak tj nedelju dana posle njenog izlaska.Svet je bogatiji za Balsu i Iskru...user posted image

Dete je najvece blago..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 757
7.9.2015 10:13:14   
jekiki
Adulence rezultati su za 4-5 dana, ja vadila 31.08. ponedeljak a mogla sam da ih preuzmem u petak 04.09., ja ih uzimam danas posto nisam bila tada u Bg-u. Prijatan sendvic user posted image
Bekolino znam da nije fer ali su muski mozgovi malo u efeu, oni ne razmisljaju uvek kako treba, a posle se pokaju i bude im krivo, a nama dodje da im glavu odsrafimo
Lidija tebe je alergija bas razvalila. Srecan ulazak i tebi u 9-ti mesec user posted image a prepone i ledja klasika, lepo smo rekle da smo rasrafljene

Sagitarijus neka je sa srecom user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 7.9.2015 10:16:05 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 758
7.9.2015 10:15:18   
vocicana
E moja bekolino, pa kako da ne! Pa ja znam kako se osecas, ali sve ono sto sam napisala, su misli redom koje im se nizu u glavi, jedna za drugom, a znam kako se osecas, ja sam do te mere osetljiva da zaista ispustam paru na usi sve dok se ne uklopi situacija da shvatimo ko je I koliko preterao.
Proci ce I smejaces se ovome, jer na repertoaru je verovatno bila sitnica ili nekakva glupost da se zakacite. Ne mozes da budes neraspolozena, imas mnogo lepih stvari na koje treba da reagujem osmehom, apsolutno morad za sebe nesto dobro da napravim pa makar to bio I CEO porodicni sladoled. Ok?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 759
7.9.2015 10:17:27   
vocicana
Ne znam ko je Sagitarius, ali bravo I cestitke za ponosnu mamu. Javice se sigurno kada de malo uhoda sa bebama.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 760
7.9.2015 10:19:16   
adulence
jao balsa i iskra,bas lepa imena i lepa kombinacija,bravo sagitarius....user posted image user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 761
7.9.2015 10:20:45   
Anoniman
Jaojjj Sagitarius divnooooo, Balsa, Iskra da ste zivi i zdravi 1000 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.9.2015 10:21:17 >

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 762
7.9.2015 10:22:53   
LIDIJA STEVAN
Vocicana..ona je ostala trudna kad i nas tri..tj mi smo bile trudnice cekalice i sve smo ostale trudne vto.Jess,Maraj,Sagitarius i ja ,sve cetiri smo gotovo u istom danu saznale pozitivne bete i presle u ovu temu,s tim sto sagitarius jedina ostala trudna sa blizancima a nama ostalim jedna beba..
Ja sam presrecna zbog Sagitarius,izdrzala je bas vojnicki trudnocu..i hvala milom Bogu dobro su svi..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 763
7.9.2015 10:26:23   
Maraj
Hvala drage!!! user posted image prolere ovih 7 godina ko tren...
suzi bas bezveze...mozda dr danas ima slobodan dan a da je zaboravila da napise otpust za tebe...
jao valerie mogu misliti kako si se iznervirala....ja sam jedom tako jer mi dr radila vaginalni uz a ja nisam videla da je stavila kondom na onaj stap ceo dan sam se nervirala...
bekolino i ovi nasi m nekad polude...smirice se vec

jao sagitarius se porodila ]user posted image divno!!! Cestitke!!!

< Poruku je uredio Maraj -- 7.9.2015 10:31:08 >

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 764
7.9.2015 10:28:12   
vocicana
Koliko mi znacite sve devojke! Koliko je ovo lepo I plemenito druzenje, ko bi bolje razumeo ovolike nedoumice, strahove I ko bi se nekako osim najblizih u porodici radovao svim nasim radostima. Toliko je ovo lepo da bi plakala, eto trudnicki mozak I hormoni I sve po redu. Eh....
Sve vasuser posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 765
7.9.2015 10:33:01   
jekiki
Voci evo ti malo dalekih user posted image user posted image user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 766
7.9.2015 10:36:11   
LIDIJA STEVAN
Maraj cestitke za 7god.braka..da je dugovecno i srecno..
Sagitarius uziva sa svojim bebironima,jedva cekam i ja ...

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 767
7.9.2015 10:38:10   
Anoniman
Lidija pozdravi je punoooo od mene, saljem puno poljubaca njoj i bebicama, hrabro je i junacki sve izdrzala, pola trudnoce u bolnici, ali izgurala je do kraja sada ima svoje blago! I ja jedva cekam svojuuser posted image

Direktna veza do poruke: 768
7.9.2015 10:41:24   
vocicana
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 769
7.9.2015 10:42:16   
Valerie
user posted image user posted image user posted image cestitam sagitarius!!!! bravoooo

Direktna veza do poruke: 770
7.9.2015 10:43:01   
LIDIJA STEVAN
Hocu pozz cu je,hvala svima u njeno ime..malo je u guzvi dok se ne uhodaju no javice se ona cim prodje gungula..Sutra idem u Visegradsku na ctg i da dodgovorimo carski i hospitalizaciju..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 771
7.9.2015 10:45:07   
Bekolino 25
Bravo za Sagi i bebice divno user posted image Ja cu sada popiti nesic da me glava prodje a sa njim necu da razgovaram nista nije opravdanje da me nervira u ovom stanju i necu da zaboravim.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 772
7.9.2015 10:46:31   
Anoniman
Bekolino misli na sebe i bebu, a tm ce shvatiti da je pogresio, cuvaj se draga!user posted image

Direktna veza do poruke: 773
7.9.2015 10:59:18   
bebilule
Divne vijesti za sagitarius. Napokon je kuci i to sa svojim bebacima! Cestitke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 774
7.9.2015 11:01:38   
LIDIJA STEVAN
Bekolino pre mozda nekih mesec ipo i ja sam se naljutila na mm ,zbog njegove mame koja smara non stop i trazi paznju vecu nego sto je meni potrebna tada bila..pa sam odrzala govor muzu,nisam htela snjim da razgovaram..no on se umiljavao i prosla me ljutnja uz obecanje da ce da iskulira svekrvu nacisto od tog dana..

Dete je najvece blago..

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here