Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 14:21:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Kako nema? Na prvoj strani ove teme je na spisku.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 14:35:26
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Gago moj lepotan Jovan je dobro,ali ja bas nisam..kad moram bukvalno da kazem danas mi doslo da se roknem..dosadila sam i Bogu i narodu sa pricom o tome da se cesem non stop.. sutra idem da se dogovorimo za carski,sto kaze Superm usla sam u sigurnu zonu..samo jos da izdrzim do porodjaja a mislim.da ce to biti posle 20-og sept.jos dve nedelje snage mi treba ...
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 7.9.2015 14:37:49 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 14:40:04
|
|
|
|
adulence
|
AdO lele i ti si ženo baš blizu...uskoro se grliš sa Reljom Jel uzbuđenje isto kao sa Ivom? jao jole,jos malo jedva cekam naravno ,ali kod mene jako preovladjuje sta cemo Iva i ja pisala sam vec o tome,da ne dobijem ovde pecke,samo da sve bude u redu i da dodjem kuci pa onda mogu da uzivam sa ssvojom decom.Moja Iva stalno prica da hoce sa mnom u porodiliste,pa joj ja onda kazem da treba da ostane sa tatom da tati kaze sta sve treba da spremi i tako...a opet sa druge strane nisam ni svesna da cu svaki cas obiti drugo dete... maraj moracu i ja sa stapicem,sada placam ceh,gorusica me davi od sladoleda cak sam mislila da cu da povratim... jaoooo meni je bila malopre moja baba,koja kao da me je cula kada sam vocicani trazila pitu sa krompirom i upravo donela mmmmm...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 14:45:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Lidija, ponovo napominjem da nije dozvoljeno pisati samo u jednoj temi. Pogotovo ako je ona chat tema
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 14:54:36
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Trcosava u ovoj chat temi nisam pravila greske koliko znam,ako jesam podseti me ..a i nisam znala da je obavezno pisati i u drugim temama.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:01:39
|
|
|
|
jess021
|
Sagitarius, divnooo!!! Cestitke od srca. Lidija, po pravilima foruma u jednoj temi mozes pisati max tri posta za redom. Ja bila u skolici, pa sa drugaricom na kafi. ledja me i dalje bole, tako da kontam da nema sanse da su kontrakcije ili je ovo neka koja traje vec 24h bez prestanka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:06:14
|
|
|
|
adulence
|
ma nije jess verovatno od ovog vremena koliko god nam prijalo nije zdravo...ja odvrnula muziku i uzivam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:08:59
|
|
|
|
superm
|
Meni je opet pao pritisak... mlađi sin spava a stariji u školi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:14:23
|
|
|
|
adulence
|
superm zagrli to toje mladje dete pa u hirizontalu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:21:59
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess ja nisam pisala tri posta za redom..nego nisam aktivna u drugim temama pa me zato opominju..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:33:01
|
|
|
|
popkica bebic
|
Evo i mene, tj. nas! Hvala Bogu dobro je sve, s tim sto je tek sada u 5.m. izaslo na videlo i to da je trudnoca po velicini ploda manja skoro 2 nedelje u odnosu na amenoreju. A ja sam to i pretpostavljala jer su mi ciklusi bilo skoro na 40 dana. Tako da, mozda mi je termin ipak u februaru, a ne u januaru. Kako Bog kaze, samo nek smo dobro. Kako su ostale?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:40:19
|
|
|
|
Bekolino 25
|
jesam li ja jedina na ovom forumu koja se plasi porodjaja do sada me Tanjica tesila pozdravila Vas sve ali ja opet muku mucim s tim mislima kako ce sve proci i koliko boli.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:41:10
|
|
|
|
bebilule
|
Popkice . Za to nemoj da brines, pogotovo jer su ti ciklusi duzi. Ja sam isto kasnila skoro dvije nedelje pa stigla u dan.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:42:47
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Bekolino 25 jesam li ja jedina na ovom forumu koja se plasi porodjaja do sada me Tanjica tesila pozdravila Vas sve ali ja opet muku mucim s tim mislima kako ce sve proci i koliko boli. draga sve se mi plasimo neko vise neko manje,ali sve imamo dozu straha,ne brini....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 15:58:56
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene brzo sam zavrsila jer sam isla preko reda.... pre nego sto cu krenuti kod dr vrtelo mi se u glavi bas mi nesto bilo lose. Ja izmerim pritisak 139 sa 75 puls 95. Kazem im to na klinici oni mi izmere vide da je stvarno toliki pritisak i zato sam isla preko reda. Ne znam sta mi se desilo. Beba na uz super. Imamo 2800g . Dr mi rekla da pijem magnezijum i bensedin po potrebi. Da pratim kuci pritisak i da ako krene da raste da se javim u bolnicu.... da l mi je od ovog vremena....bar se ja nadam da jeste...nije mi do sad bio ovoliki pritisak. Idem 17.9. Opet u Front u Dnevnu bolnicu na pretrage pa cu se tad opet videti sa dr. Rece mi CR oko 29.9.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:06:59
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Jess ja nisam pisala tri posta za redom..nego nisam aktivna u drugim temama pa me zato opominju.. Lidija, nisam se dobro izrazila. Ne bi trebala da pises vise od tri posta u jednoj temi, a da nisi pisala negde drugde. Izvini, nije moje da te opominjem, samo sam htela da objasnim. Maraj, super za bebana. Pa sta je sa pritiskom, otkud sad to?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:07:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj za bebca, a pritisak ti je verovatno od vremena, smirice se, ali prati ga! Popkice super za bebu, ne brini, meni U kasnila 2 nedelje, pa se rodila krupna, i taman, tako da sve to bude ok! Bekolino ne plasi se draga, bice sve ok!
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.9.2015 16:10:50 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:08:00
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Sve sam Vas smorila prvo Jabudic pa Tanjica sada me i Ada tesi sreca pa pistoji fb jer ovako bi i nekog moderatora ganjala samo da mogu slati pp eh zivote oterajteeee meee odavde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:09:17
|
|
|
|
adulence
|
jaooo maraj veliki bebac bravo bitno da je sve ok....ma ovo vreme nas je dokosurilo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:14:01
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ne znam sta mi je danas...odjednom mi se slosalo...pritisak otisao u tri lepe...valja ce sam da spadne. Sve se nadam da je od ovog sugavog vremena jer se svi nesto zale da se ne osecaju bas sjajno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:21:26
|
|
|
|
janabons
|
Bekolino,sve smo u istom sosu, samo kad se priblizi, kao sto je tebi, frka raste Nema one koja se ne plasi MAraj, prati pritisak,moguce da je od ovog vremena...rokni bendzamin i odmaraj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:45:58
|
|
|
|
Valerie
|
maraj super za bebicu! odmaraj se, meri pritisak, vreme je bas tesko janabons, prosto neverovatno da do te mere ne primete da beba ne napreduje... i mene to sad malo brine, beba danas na uz kao jeste 2700g, ali su obimi glave i stomaka dosta manji od ocekivanog. prosto ne znam da li da odem jos na neki uz... mada znam i da su te mere cesto nedovoljno precizne... na ctg jedna jaca kontrakcija, od 75, ali ja i jace osecam, samo nisu ceste. nastavljam utrogestan. CR 24. septembra. ako sve bude po planu. danas me bas nekako stiglo, ne mogu da pojmim da budem bez "velike cerke" nedelju dana, bas sam smorena. verujem da ce sve biti dobro ali je to puno vremena... toliko cudnih osecanja, potpuno drugacije nego pred prvi porodjaj...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 16:58:07
|
|
|
|
adulence
|
jaoo valerie pa zeno jos 25 dana i upoznajes svoju bebu....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 17:43:22
|
|
|
|
superm
|
Samo se bojim da me ne drže predugo u porodilištu, crći ću bez dece Jedino zbog toga i zbog opšte anestezije zavidim vama koje se porađate prirodnim putem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 17:46:30
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: adulence jaoo valerie pa zeno jos 25 dana i upoznajes svoju bebu.... 16 dana! auuu
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?