|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
7.9.2015 14:21:27   
dijana1*
Kako nema?
Na prvoj strani ove teme je na spisku.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 801
7.9.2015 14:35:26   
LIDIJA STEVAN
Gago moj lepotan Jovan je dobro,ali ja bas nisam..kad moram bukvalno da kazem danas mi doslo da se roknem..dosadila sam i Bogu i narodu sa pricom o tome da se cesem non stop.. sutra idem da se dogovorimo za carski,sto kaze Superm usla sam u sigurnu zonu..samo jos da izdrzim do porodjaja a mislim.da ce to biti posle 20-og sept.jos dve nedelje snage mi treba ...

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 7.9.2015 14:37:49 >

Dete je najvece blago..

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 802
7.9.2015 14:40:04   
adulence
AdO lele i ti si ženo baš blizu...uskoro se grliš sa Reljom Jel uzbuđenje isto kao sa Ivom?

jao jole,jos malo jedva cekam naravno ,ali kod mene jako preovladjuje sta cemo Iva i ja pisala sam vec o tome,da ne dobijem ovde pecke,samo da sve bude u redu i da dodjem kuci pa onda mogu da uzivam sa ssvojom decom.Moja Iva stalno prica da hoce sa mnom u porodiliste,pa joj ja onda kazem da treba da ostane sa tatom da tati kaze sta sve treba da spremi i tako...a opet sa druge strane nisam ni svesna da cu svaki cas obiti drugo dete...
maraj moracu i ja sa stapicem,sada placam ceh,gorusica me davi od sladoleda cak sam mislila da cu da povratim...
jaoooo meni je bila malopre moja baba,koja kao da me je cula kada sam vocicani trazila pitu sa krompirom i upravo donela mmmmm...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 803
7.9.2015 14:45:16   
Trcosava
Lidija, ponovo napominjem da nije dozvoljeno pisati samo u jednoj temi. Pogotovo ako je ona chat tema
user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 804
7.9.2015 14:54:36   
LIDIJA STEVAN
Trcosava u ovoj chat temi nisam pravila greske koliko znam,ako jesam podseti me ..a i nisam znala da je obavezno pisati i u drugim temama.

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 805
7.9.2015 15:01:39   
jess021
Sagitarius, divnooo!!! Cestitke od srca.
Lidija, po pravilima foruma u jednoj temi mozes pisati max tri posta za redom. Ja bila u skolici, pa sa drugaricom na kafi. ledja me i dalje bole, tako da kontam da nema sanse da su kontrakcije ili je ovo neka koja traje vec 24h bez prestankauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 806
7.9.2015 15:06:14   
adulence
ma nije jess verovatno od ovog vremena koliko god nam prijalo nije zdravo...ja odvrnula muziku i uzivam...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 807
7.9.2015 15:08:59   
superm
Meni je opet pao pritisak... mlađi sin spava a stariji u školi...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 808
7.9.2015 15:14:23   
adulence
superm zagrli to toje mladje dete pa u hirizontalu...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 809
7.9.2015 15:21:59   
LIDIJA STEVAN
Jess ja nisam pisala tri posta za redom..nego nisam aktivna u drugim temama pa me zato opominju..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 810
7.9.2015 15:33:01   
popkica bebic
Evo i mene, tj. nas! Hvala Bogu dobro je sve, s tim sto je tek sada u 5.m. izaslo na videlo i to da je trudnoca po velicini ploda manja skoro 2 nedelje u odnosu na amenoreju. A ja sam to i pretpostavljala jer su mi ciklusi bilo skoro na 40 dana. Tako da, mozda mi je termin ipak u februaru, a ne u januaru. Kako Bog kaze, samo nek smo dobro. Kako su ostale?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 811
7.9.2015 15:40:19   
Bekolino 25
jesam li ja jedina na ovom forumu koja se plasi porodjaja do sada me Tanjica tesila pozdravila Vas sve ali ja opet muku mucim s tim mislima kako ce sve proci i koliko boli.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 812
7.9.2015 15:41:10   
bebilule
Popkice user posted image . Za to nemoj da brines, pogotovo jer su ti ciklusi duzi. Ja sam isto kasnila skoro dvije nedelje pa stigla u dan.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 813
7.9.2015 15:42:47   
adulence

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

jesam li ja jedina na ovom forumu koja se plasi porodjaja do sada me Tanjica tesila pozdravila Vas sve ali ja opet muku mucim s tim mislima kako ce sve proci i koliko boli.

draga sve se mi plasimo neko vise neko manje,ali sve imamo dozu straha,ne brini....

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 814
7.9.2015 15:58:56   
Maraj
Evo i mene brzo sam zavrsila jer sam isla preko reda....
pre nego sto cu krenuti kod dr vrtelo mi se u glavi bas mi nesto bilo lose. Ja izmerim pritisak 139 sa 75 puls 95. Kazem im to na klinici oni mi izmere vide da je stvarno toliki pritisak i zato sam isla preko reda. Ne znam sta mi se desilo. Beba na uz super. Imamo 2800g . Dr mi rekla da pijem magnezijum i bensedin po potrebi. Da pratim kuci pritisak i da ako krene da raste da se javim u bolnicu.... da l mi je od ovog vremena....bar se ja nadam da jeste...nije mi do sad bio ovoliki pritisak.
Idem 17.9. Opet u Front u Dnevnu bolnicu na pretrage pa cu se tad opet videti sa dr. Rece mi CR oko 29.9.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 815
7.9.2015 16:06:59   
jess021

IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN

Jess ja nisam pisala tri posta za redom..nego nisam aktivna u drugim temama pa me zato opominju..

Lidija, nisam se dobro izrazila. Ne bi trebala da pises vise od tri posta u jednoj temi, a da nisi pisala negde drugde.
Izvini, nije moje da te opominjem, samo sam htela da objasnim.

Maraj, super za bebana.user posted image
Pa sta je sa pritiskom, otkud sad to?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 816
7.9.2015 16:07:37   
Anoniman
Marajuser posted image za bebca, a pritisak ti je verovatno od vremena, smirice se, ali prati ga!
Popkice super za bebu, ne brini, meni U kasnila 2 nedelje, pa se rodila krupna, i taman, tako da sve to bude ok!
Bekolino ne plasi se draga, bice sve ok!

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.9.2015 16:10:50 >

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 817
7.9.2015 16:08:00   
Bekolino 25
Sve sam Vas smorila prvo Jabudic pa Tanjica sada me i Ada tesi sreca pa pistoji fb jer ovako bi i nekog moderatora ganjala samo da mogu slati pp eh zivote oterajteeee meee odavde user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 818
7.9.2015 16:09:17   
adulence
jaooo maraj veliki bebac bravo bitno da je sve ok....ma ovo vreme nas je dokosurilo...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 819
7.9.2015 16:14:01   
Maraj
Pa ne znam sta mi je danas...odjednom mi se slosalo...pritisak otisao u tri lepe...valja ce sam da spadne. Sve se nadam da je od ovog sugavog vremena jer se svi nesto zale da se ne osecaju bas sjajno

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 820
7.9.2015 16:21:26   
janabons
Bekolino,sve smo u istom sosu, samo kad se priblizi, kao sto je tebi, frka rasteuser posted image Nema one koja se ne plasiuser posted image
MAraj, prati pritisak,moguce da je od ovog vremena...rokni bendzamin i odmarajuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 821
7.9.2015 16:45:58   
Valerie
maraj super za bebicu! odmaraj se, meri pritisak, vreme je bas tesko

janabons, prosto neverovatno da do te mere ne primete da beba ne napreduje... i mene to sad malo brine, beba danas na uz kao jeste 2700g, ali su obimi glave i stomaka dosta manji od ocekivanog. prosto ne znam da li da odem jos na neki uz... mada znam i da su te mere cesto nedovoljno precizne...
na ctg jedna jaca kontrakcija, od 75, ali ja i jace osecam, samo nisu ceste. nastavljam utrogestan. CR 24. septembra. ako sve bude po planu.
danas me bas nekako stiglo, ne mogu da pojmim da budem bez "velike cerke" nedelju dana, bas sam smorena. verujem da ce sve biti dobro ali je to puno vremena... toliko cudnih osecanja, potpuno drugacije nego pred prvi porodjaj...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 822
7.9.2015 16:58:07   
adulence
jaoo valerie pa zeno jos 25 dana i upoznajes svoju bebu....

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 823
7.9.2015 17:43:22   
superm
Samo se bojim da me ne drže predugo u porodilištu, crći ću bez deceuser posted image
Jedino zbog toga i zbog opšte anestezije zavidim vama koje se porađate prirodnim putemuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 824
7.9.2015 17:46:30   
Valerie

IZVORNA PORUKA: adulence

jaoo valerie pa zeno jos 25 dana i upoznajes svoju bebu....

user posted image 16 dana! auuu user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here