Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:02:17
|
|
|
|
Maraj
|
Superm gde ces ti jer u Visegradskoj? Nisam upamtila. Jesi vec radila sa totalnom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:05:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Eh vidim sve pod kontrolom, ultrazvukovi dobri, priča se o strahovima, sve ih imamo neka manje, neka više. Neka će da se ukenja od straha (mislim na sebe) verovatno kad se još bude približilo. Maraj ja ću je baš pitati u četvrtak otprilike kada, ja sam punih 36 nedelja 23.9,nadam se da ću da izdrzim još koji dan posle toga, pa ćemo taman zajedno. Inače malo se sam se smirila, obradovala me sestra, dolazi sutra službeno u Bg, pa će doći kod mene A dal je kod mene proradio majčinski instinkt, mnogo mi nedostaje mama, nisam je videla od juna, bas me radi neka nostalgija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:06:15
|
|
|
|
superm
|
Da, idem u Višegradsku. Do sada sam 3 puta bila u totalnoj anesteziji. 2 carska reza i operacija slepog creva.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:14:23
|
|
|
|
suzi kju
|
A ja do sada 9 puta pod opštom, deseta će biti, zdravlje od Boga, za carski rez, i s tim da završim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:16:04
|
|
|
|
superm
|
Što 9 puta? wow?!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:16:06
|
|
|
|
Maraj
|
Oh suzi pa kazem ti ja. Bicemo ti i ja mozda i soba do sobe superm jer mozes da napises neka iskustva sa cr. Ima tema carski rez. Kad budes imala vremena. Kad ti donose bebu , da l isti dan ili sutradan , kakav je oporavak , rana ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:19:28
|
|
|
|
Maraj
|
Ne rekoh .... i dalje je bekan karlicno. Ono tumbanje su izgleda bile rukice jer se sad okrenuo ledjima ka kicmi (do sad je licem bio okrenut ka kicmi)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:22:34
|
|
|
|
vocicana
|
Janabons, strasna prica, nisam znala da se to toliko is komplikovano, mislila sam da je bilo pritiska ali da bebica nije toliko trpela , nego Bogu hvala da je ona dobro. Zelim ti od srca da se sto lakse porodis bez takvih trzavica. Uh, sve mi je muka pripala. Jole, pita je strava, zato ti zelim da uzivas sa porodici, videces, kao san su. E a za pitu za Adu, pa znas sta, dodje dan da se ozderes, meni je isto guda dan, ali uzivam. Superm super drzim pesnice jako da sve bude dobro. Suzi, sestru kada vidis sve ce ti lakse biti, znam kako je to. Bekolino, biste se nece lose desiti, rodjene smo za to, zato ne brini. Devojke, zlatne ste!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:27:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Neke su bile kratkotrajne, al su ipak anestezije, tri laparoskopije, dve klasične operacije, dve kiretaže i dva puta aspiracija za vantelesnu. E da i skidanje kondiloma i sređivanje ranice na grliću materice lokalna. Maraj druzićemo se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:31:27
|
|
|
|
superm
|
Suzi,...kapa dole ženo! Svaka ti čast!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:34:09
|
|
|
|
vocicana
|
Takodje!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:34:42
|
|
|
|
janabons
|
I ja sam imala cetiri totalne, ovaj cr ce biti peta Valerie, verujem da ce kod tebe sve biti ok,bez brige, bice beba super, kad vec sad ima oko 2700 BAs smo dosta puta sve bile u totalnim, juuuuu Voci, zivot je cudo
< Poruku je uredio janabons -- 7.9.2015 18:36:50 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:53:05
|
|
|
|
vocicana
|
Radujem se cudima, nisam ni bila svesna koliko cu se izmeniti do sada. Narocito mi je smetalo sto sam od pocetka trudnoce bila u haosu sa raspolozenjima, mislila sam stvarno da cu iz koze izaci par dana od nervoze. Mada, mm nije tu stalno, mora povremeno da ide, jos puno stvari se tu preplice, nije lako, ali sam morala da se sa tim suocim. Nekada mi je zao sto sam toliko emotivna I zivcana, nema mesta tome u zivotu, jer ni posao mi ne dozvoljava, ali dodje dan da se ne mogu bas dobro iskontrolisati. Zelim samo da uzivam sada. Na zalost toliko diktature I svega u ovo vreme kakvo je, kako zivimo, od kakvog smo materjala satkani, dobro je da je I ovako.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 18:55:25
|
|
|
|
Valerie
|
hvala jano, nadam se da ce biti dobro u proseku jeste dobra kilaza, ali obimi su manji za nekoliko nedelja, a butna kost je veca od ocekivane. malo sam se smirila kad sam videla da su mi na kraju prosle trudnoce u nekoliko dana dva dr radila uz i te mere su do te mere razlicite, prosto da ne poverujes! samo da ima na kraju oko 3kg i ja srecna grlisa svima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 19:18:04
|
|
|
|
jabudic
|
Drage moje trudnice, nadam se da ste sve dobro? Ne stizem mnogo da pisem, procitam s vremena na vrijeme, vidim samo da ce brzo baby boom Mi smo dobro, N poceo u skolu, J u vrtic, L je super, bili danas na kontroli, dobila je 1300g i 6cm za mjesec dana. Malo zahladnilo, pa je lakse. Ljubim vas sve, cuvajte se!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 19:59:47
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Caos zene ja prespavala i sada sam malo smirenija jede mi se krompir salata a nemam krompira a tako me mrzi da idem da kupim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 20:15:12
|
|
|
|
Maraj
|
Jabudic super su ti klinci i klinceza naravno , videla sam slike. valerie ne mora to nista da znaci. Nekad je to jednostavno genetika. Mojoj drugarici rekla dr beba ima veliku glavu , svi se bacili na ispotivanja razna dok neko nije skapirao i rekao "Pa pogledajte oca" ( a otac glavat ) Sto se anestezija tice ja imala 3 totalne. 2 laparo i 1 za vto. Ovaj CR ce biti 4.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 20:29:07
|
|
|
|
bebilule
|
Joj djeste. Ja crkla. Foto finis u stanu. Postavili garnise i zavjese. Potkrovlje napokon gotovo jeeeeeee. Onda sam napravila kafu i popila je u svom novom okruzenju. Sto bismo mi bosanci rekli "s ceifom"
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 20:31:23
|
|
|
|
Maraj
|
Vala bebilule neka si je onako s merakom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 20:38:36
|
|
|
|
superm
|
Eee, Jabudic!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 20:42:02
|
|
|
|
jess021
|
Jabudic Ja bila sa sestrom do BIG-a, bas am crkla. Otekle mi noge, pa mi uske patike. Suzi, pratim te, ja sam 7 puta bila pod totalnom. Ujutro vadjenje krvi i depilacija.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 20:57:09
|
|
|
|
adulence
|
Vece zene ,mi smk sredjivali krevetac kupili novi dusek,stavili posteljina i ogradica mi se peru,krevetac mi je ponovo pored kreveta...ahahha..mm samo sto se nije rasplakao... Valerie kako li sam ja izracunala 25 ahahhaha luda zena... Moj bekan stuca li stuca,a Iva mi se uspavljuje...kada smk namestili krevetac ona je pitala kada ce beba Relja da dodje...srecica moja... Kiss za sve..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 20:58:09
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jess i meni. Patike mi male pa sigurno za pola broja u duzinu a pri tom me stezu i sa strane. Samo jedne sandale mogu da obujem....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 21:00:52
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence super sto ivka tvoja tako reaguje. Bas divno. Nije tema al da te priupitam mozes mi i u temi odgovoriti , zar zajedno -na istoj temperaturi peres posteljinu i ogradicu? Ja jos ne oprah moju al me strah da mi se ogradica ne poremeti tj onaj sundjer u njoj
< Poruku je uredio Maraj -- 7.9.2015 21:02:12 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 21:06:07
|
|
|
|
adulence
|
Maraj perem ogradicu i jorgan nisam se lepo izrazila carsav mi je opran...i da perem na 40...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?