|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
7.9.2015 8:09:57   
Anoniman
Pipi biće sve ok! Čekamo i id tebe izveštaj!
Suzi draga moja nadam se da će te pustiti kući da još malo uživaš ne mogu da verujem da uskoro stizuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
  Direktna veza do poruke: 726
7.9.2015 8:19:41   
Maraj
Jao ja zaboravih , pa ja danas castim!!! Danas nam je 7godina braka mm i meni user posted image

pipi pojma nemam pitacu danas dr idem oko pola3 kod dr pa cu videti. Za sad ne bi smela da otvaram prozore da taj polen ambrozije ne udje u stan

suzi user posted image navijam da danas odes malo kuci

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
7.9.2015 8:30:58   
vocicana
Maraj cestitke! Kako je to lepo! user posted image user posted image . Javljajte se zenske sta ste danas uradile.
Pipi, sigurna sam da ce sve biti dobro, mene to ceka na povratku, ali radicemo triple test jer smo zandouble kod tateuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 728
7.9.2015 8:34:00   
Anoniman
Maraj cestitamuser posted image user posted image
Jaoj i ti danas ides na uzuser posted image Hoces li danas saznati tacan datum cr?

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 729
7.9.2015 8:39:32   
bebilule
Djeste cure. Maraj cestitam. Suzi, navijam. Mislim da pipi ide na uz.... UM, ja odustala od onog tikera jer zid okrecih u plavu pa mi mnogo. Jos treba da stavim bijele pruge na taj plavkasti zid tako da mozda necemo lijepiti nista osim twinkle twinkle user posted image Ljubac za sve.

Mislim da je meni danas pune 34 user posted image , moram sad pogledati tiker.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 730
7.9.2015 8:41:59   
jekiki
Dobro jutro user posted image
Maraj srecna godisnjica braka, zelim vam od srca da ostvarite i uradite sve sto pozelite i zamislite, zajedno sa vasim bebacem ili bebacima , nikad se ne zna user posted image
Suzi lepo ti to guras user posted image
Dame drage evo i od mene kafica i koalac pa ko je raspolozen izvolite

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 731
7.9.2015 8:56:33   
sonyasha
Znači ženske, čekamo izveštaje sa UZ i držimo fige!
Maraj,što se tiče lekova za alergiju mišljenja su podeljena, išla sam kod četiri različita alergologa dva su bila za to da može ksizal u trudnoći a dva da striktno ne sme user posted image ja nisam imala herca da pijem i ako sam se gušila(samo pumpicu koristim)! Na žalost mnoge odluke su prepuštene nama i našoj savesti! Inače srećna godišnjicauser posted image
Imam lagani doručak, tuna sa rezancima - prsla sam načistouser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 732
7.9.2015 9:02:27   
madre
dobro jutro, drugariuser posted image evo i ja odvela dete u vrtic, pa u povratku odnela urin i izvadila krv. kupila dorucak i sada pijem kaficu.
suzi, bas bi bilo lepo da odes kuci da se malo izmazis sa muzem i uzivate zajedno u poslednjim nedeljama trudnoceuser posted image
maraj, i ja sam bas otekla, ali imam utisak da mi je dosta lakse od kako je pala kisa, dosta manje curi nos i manje kijam, ali jeste nos zapusen.
UM, blago tvom muzu kada mu se zena probudi da mu isece tortu za posaouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 733
7.9.2015 9:04:50   
Anoniman
Madre ahahha moram rodjendan mu je ahahah, inace se budila ne bihuser posted image

ja grickam kroasane i cajnu, moja spavalica spava, ima da odvali do 10, pola 11...

Ja sutra punih 7 meseci i ulazim u 8 po terminuuser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 734
7.9.2015 9:05:46   
MAMAMAJ
Dobro jutro user posted image
Srećno ko ide na uz, biće sve ok.
Suziiiii, ajde kući.... user posted image
Maraj, draga, i mm se bori s ambrozijom. Ali on nije trudan, lako ćemo za njega user posted image
Bebilule, bravo za 34, imaš ti još, polako samo. A taj zid u plavo, ijao, jedva čekam da i ja krenem s tim. user posted image
Bekolino, hrabrice naša, svaki dan koji osvane, bebica je sve buckastija, biće prava mala krofnica, supeeeer
Ada, draga... Nasmeja me Iva, sreća mala, gurao je bata user posted image
UM, srećan mužu rođendanac, da slavite sto godina u veselju. user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 735
7.9.2015 9:08:04   
vocicana
Jao Boze, UM srecan rodjendan dragom, pisala si da mu pravis tortu, ja sam potpuno zaboravila, srecan rodjendan!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 736
7.9.2015 9:10:29   
Anoniman
mamaj, voci hvalauser posted image njemu je ustvari sutra rodjendanuser posted image ali danas slave na poslu, pa sam mu spremala tortu, on hteo da naruci, ali ja napravila coko moko, pa u fil sa plazmom dodala mlevene lesnike mmmmm, saljem kasnije i vamauser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 737
7.9.2015 9:11:55   
vocicana
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 738
7.9.2015 9:23:29   
jess021
Dobro jutro i od mene!
Maraj, srecan godisnjeica!
Srecno svima koje idu na UZ!!
Ja danas po terminu ulazim u 9. mesecuser posted image user posted image
Sinoc smo obisli pola grada da nadjemo knedle sa nugat kremom, znaci kao sa one reklame gde se trudnici jedu pileca krilca( ako je neko gledao).
Rezultat, slatke su i za moj ukus, tako da nikako ne dodavati secer u prezle, ali sve u svemu dobre su.
Celu noc su me bolela ledja, nemam pojma d ali su to lazne kontrakcije ili sta vec, bas cu danas da pitam babicu u skolici.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 739
7.9.2015 9:25:04   
suzi kju
Besna sam kao ris, ne idem kući!
Doktorka moja nije tu, ova krava neće da me pusti, boze dragi nmg da verujem, da me prati, sve u redu, a u petak rekla da će danas da me pusti, jutros kaze "aaaaa ne" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 740
7.9.2015 9:25:54   
vocicana
Bravo Jess za user posted image , pisala sam u posteljinama nesto, odusevila sam se.
Mozda si se malo razsrafila od setanja juce, promena je I vremena, mozda I zbog toga osecas te bolove.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 741
7.9.2015 9:27:07   
vocicana
Auuu, a bas smo jutros te ogovarale. E stvarno bzv. Smiri se. Mozda ti Dr bude sutra tu pa odes sutra. user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 742
7.9.2015 9:29:55   
Anoniman
Suzi bezvezeuser posted image drzim fige da te sutra puste da budes jos malo svojoj kucici!

Sta nam je sa Sagitarius, je li se porodila?

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 743
7.9.2015 9:30:11   
jekiki
Suzi mozda sutra te puste kucici, nemoj da se nerviras
Jess bravo za 9-ti mesec jeeeee user posted image a sto se tice ledja, mene bole poslednja tri cetiri meseca, tako da znam kako ti je , drzi se
UM srecan sutrasnji rodjendan tvom muzicu user posted image
Ja kasnije do 29-og novembra po rezultate za antigen, pa u DZ po recepte, a tako me mrzi a mm radi ne mogu ga poslati

< Poruku je uredio jekiki -- 7.9.2015 9:33:10 >

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 744
7.9.2015 9:31:51   
MAMAMAJ
Jess, malo si se preforsirala, a i beba se možda priprema, danas odmaraj malo više, sve je to normalno.
Nemam pojma koja je to reklama, valjda jer ke ne emituju na Minimaxu i Miniju, a to se kod nas najviše gleda, hahaha, ali može knedla, može... user posted image
Suzi, nemoj se nervirati, šta da se radi, ne vredi. Mrzim kad ljudi govore jedno, a rade drugo, i kad se ne poštuje dogovor, ali prihvati i guraj dalje, šta možeš sad. Menja li situaciju dolazak tvoje dr?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 745
7.9.2015 9:33:37   
jess021
Suzi, probaj da se smiris, znam grozno je kad nesto isplaniras, pa ne ide, ali sta da radis.
Jekiki, drzim se ja, ali sam se sinoc brze-bolje spakovala za porodiliste, pa me malo uhvatila frka jer jos nisam uzela ni uput za porodiliste, ni za test za zuticu, ali valjda necu jos ove nedelje, dok to sve obavim.
Da, i ja se pitam sta je sa Sagitarius?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 746
7.9.2015 9:37:27   
jekiki
Jess ti si bar se spremila za porodiliste , a ja za 2-3 dana ulzim u 9-ti a nisam spremila ni za porodiliste ni za smizlu nista, samo mi je krevetac u stanu i to razmontiran hihihh

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 747
7.9.2015 9:39:18   
Valerie
maraj srecna godisnjica! grozno za alergije... user posted image
UM srecan rodjis tm!

ja nisam nikako spavala, nikad ne spavam dobro pre vadjenja krvi, nemam pojma zasto, ustala ko vampir. onda me tako nadrndanu sacekala neka luda zena u redu za knjizice, ona ce da me usmerava i da mi redja knjizicu! i kao slag, uze covek da mi vadi krv i zgrabi sa stola onu iglu sa sve providnom plastikom, a vec je tako namestena bila, ja nisam videla da je menjao iglu. tresla sam se koliko sam se iznervirala. ali on kaze da se zameni za sledeceg pacijenta. i sta onda tako stoji igla a on na pauzi, nemam pojma... mm kaze da se uvek oko neceg nerviram, i jesam ja panicar, ali vec su mi istanjeni zivci... iskukah se, ne zamerite... ustedis pare, ali potrosis zivce u domu zdravlja...

< Poruku je uredio Valerie -- 7.9.2015 9:40:10 >

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 748
7.9.2015 9:40:58   
Bekolino 25
Jutro ... bas sam tuzna danas posvadjala sam se sa mm i sada sam nervozna i ledja me bole.Ne mogu da verujem da je bio toliko bezobrazan da mi cak ledja okrene tokom rasprave i ode.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 749
7.9.2015 9:44:10   
jekiki
Bekolino nemoj da si tuzna, muskarce izgleda da vise drmaju trudnicki hormoni nego nas user posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here