Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:48:30
|
|
|
|
Valerie
|
suzi bas bezveze! kad se natempiras pa te bez razloga ostave... sve bi nas ko sardine poredjali da nas imaju "na oku"... stvarno, jel sagitarius jos 3 u 1? bas mi je zao sto se ne javlja, nije lako toliko u bolnici. jess, mislim da konstantan bol u ledjima nisu kontrakcije, nego te pritiska sve. onako ostro ziganje, strujanje, probadanje kroz kicmu, ledja, noge bi mogle da budu. ali super da si spakovana, svakim danom nam je sve teze da pakujemo i bilo sta radimo... i mene zvala patronazna, opet ce biti ista, diiivna je, bas se radujem!!! devojke, ja bih danas isla na cr. ne mogu da docekam bebicu, boze koliko traje ova trudnoca, sva godisnja doba izmenjasmo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:52:09
|
|
|
|
vocicana
|
Sto puta sam se iznervirala zbog million stvari, ali nisam sebi dozvolila da ostanem netakticna, oni to ne shvataju, zato sto su jednostavno muskarci. Koliko god da su divni u nekim stvarima, imaju I brdo mana. Ne nerviraj se, dok se proseta shvatice da si ti ogromna, da si ti trudna, da ti trebas na divni raskrecujuci sto, da ti radjas vase dete, da si ti najdivnija zena na svetu, da si ti prava, da je pogresio sto ti je ledja okrenuo usred rasprave I naravno izvinuce ti se. Ne sekiraj se, tako to ide.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 9:52:55
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Pa jeki mislim da je bezobrazan kud bas sada da me nervira na kraju nije fer
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:00:39
|
|
|
|
adulence
|
jaooo zene evo i mene,dakle ja na kraju nisam ni otisla do 29.novembra,pretesko mi je bilo ,odvela ivu u vrtic pa onda u dom zdravlja,pa su me tamo svetski izbusili nisam se tome nadala,4 epruvetice iz vene pa busnuli prst,pa busnuli uvo i tako ja resih da je dosta busenja za danas,kupila sebi divan sendvic sa suvim vratom,mladim lukom i ruskom salatom,da se popravim jel?pa cu sutra ujutru da vadim za antigen.. jekiki posto vidim da si vadila za koliko su rezultati? maraj srecna godisnjica.... suzi bas bez veze.... jao jess tacno mogu da te zamislim.. bekolino na kraju smo svi naelektrisani bice sve u redu...
< Poruku je uredio adulence -- 7.9.2015 10:02:04 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:03:34
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Vocicana on je na poslu i vratice se tek u 3 a ja cu se do tada nervirati bas njega briga iskreno sada ga bas mrzim i bas me briga zbog toga bezobrazan je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:04:53
|
|
|
|
jess021
|
Adulence, nek` si se ti pocastila Ja cu sutra da vadim krv, da sam vadila jutros kontam da bi mi secer, od sinocnih knedli, bio preko 10 Opet me bole ledja, bas me nerviraju..grrrr Bekolino
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:12:28
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro,zaspala oko 4:30h.do tada sam se cesalaaaa..poludecu vise..Jess i mene pocela ledja strasno da bole,o preponama da ne pricam,bukvalno razvaljuje.. I ja danas po terminu usla u 9mesec... Bekolino,nemoj se nervirati,najteze je nama ali smatram da ni nasim muzevima nije lako jer nas hormoni drmaju zestoko..sve ce ubrzo proci..zaboravi na svadju,jos malo bebac je u zagrljaju... Sagitarius je dobro,porodila se ,bebci su dobro ,svo troje su kuci,prvo su nju pustili pa je po njih isla u petak tj nedelju dana posle njenog izlaska.Svet je bogatiji za Balsu i Iskru...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:13:14
|
|
|
|
jekiki
|
Adulence rezultati su za 4-5 dana, ja vadila 31.08. ponedeljak a mogla sam da ih preuzmem u petak 04.09., ja ih uzimam danas posto nisam bila tada u Bg-u. Prijatan sendvic Bekolino znam da nije fer ali su muski mozgovi malo u efeu, oni ne razmisljaju uvek kako treba, a posle se pokaju i bude im krivo, a nama dodje da im glavu odsrafimo Lidija tebe je alergija bas razvalila. Srecan ulazak i tebi u 9-ti mesec a prepone i ledja klasika, lepo smo rekle da smo rasrafljene Sagitarijus neka je sa srecom
< Poruku je uredio jekiki -- 7.9.2015 10:16:05 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:15:18
|
|
|
|
vocicana
|
E moja bekolino, pa kako da ne! Pa ja znam kako se osecas, ali sve ono sto sam napisala, su misli redom koje im se nizu u glavi, jedna za drugom, a znam kako se osecas, ja sam do te mere osetljiva da zaista ispustam paru na usi sve dok se ne uklopi situacija da shvatimo ko je I koliko preterao. Proci ce I smejaces se ovome, jer na repertoaru je verovatno bila sitnica ili nekakva glupost da se zakacite. Ne mozes da budes neraspolozena, imas mnogo lepih stvari na koje treba da reagujem osmehom, apsolutno morad za sebe nesto dobro da napravim pa makar to bio I CEO porodicni sladoled. Ok?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:17:27
|
|
|
|
vocicana
|
Ne znam ko je Sagitarius, ali bravo I cestitke za ponosnu mamu. Javice se sigurno kada de malo uhoda sa bebama.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:19:16
|
|
|
|
adulence
|
jao balsa i iskra,bas lepa imena i lepa kombinacija,bravo sagitarius....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaojjj Sagitarius divnooooo, Balsa, Iskra da ste zivi i zdravi 1000 godina
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.9.2015 10:21:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:22:53
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Vocicana..ona je ostala trudna kad i nas tri..tj mi smo bile trudnice cekalice i sve smo ostale trudne vto.Jess,Maraj,Sagitarius i ja ,sve cetiri smo gotovo u istom danu saznale pozitivne bete i presle u ovu temu,s tim sto sagitarius jedina ostala trudna sa blizancima a nama ostalim jedna beba.. Ja sam presrecna zbog Sagitarius,izdrzala je bas vojnicki trudnocu..i hvala milom Bogu dobro su svi..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:26:23
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala drage!!! prolere ovih 7 godina ko tren... suzi bas bezveze...mozda dr danas ima slobodan dan a da je zaboravila da napise otpust za tebe... jao valerie mogu misliti kako si se iznervirala....ja sam jedom tako jer mi dr radila vaginalni uz a ja nisam videla da je stavila kondom na onaj stap ceo dan sam se nervirala... bekolino i ovi nasi m nekad polude...smirice se vec jao sagitarius se porodila ] divno!!! Cestitke!!!
< Poruku je uredio Maraj -- 7.9.2015 10:31:08 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:28:12
|
|
|
|
vocicana
|
Koliko mi znacite sve devojke! Koliko je ovo lepo I plemenito druzenje, ko bi bolje razumeo ovolike nedoumice, strahove I ko bi se nekako osim najblizih u porodici radovao svim nasim radostima. Toliko je ovo lepo da bi plakala, eto trudnicki mozak I hormoni I sve po redu. Eh.... Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:33:01
|
|
|
|
jekiki
|
Voci evo ti malo dalekih
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:36:11
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj cestitke za 7god.braka..da je dugovecno i srecno.. Sagitarius uziva sa svojim bebironima,jedva cekam i ja ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:38:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Lidija pozdravi je punoooo od mene, saljem puno poljubaca njoj i bebicama, hrabro je i junacki sve izdrzala, pola trudnoce u bolnici, ali izgurala je do kraja sada ima svoje blago! I ja jedva cekam svoju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:41:24
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:42:16
|
|
|
|
Valerie
|
cestitam sagitarius!!!! bravoooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:43:01
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Hocu pozz cu je,hvala svima u njeno ime..malo je u guzvi dok se ne uhodaju no javice se ona cim prodje gungula..Sutra idem u Visegradsku na ctg i da dodgovorimo carski i hospitalizaciju..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:45:07
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Bravo za Sagi i bebice divno Ja cu sada popiti nesic da me glava prodje a sa njim necu da razgovaram nista nije opravdanje da me nervira u ovom stanju i necu da zaboravim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:46:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Bekolino misli na sebe i bebu, a tm ce shvatiti da je pogresio, cuvaj se draga!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 10:59:18
|
|
|
|
bebilule
|
Divne vijesti za sagitarius. Napokon je kuci i to sa svojim bebacima! Cestitke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 7.9.2015 11:01:38
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Bekolino pre mozda nekih mesec ipo i ja sam se naljutila na mm ,zbog njegove mame koja smara non stop i trazi paznju vecu nego sto je meni potrebna tada bila..pa sam odrzala govor muzu,nisam htela snjim da razgovaram..no on se umiljavao i prosla me ljutnja uz obecanje da ce da iskulira svekrvu nacisto od tog dana..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?