|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
16.8.2015 9:25:02   
BubaBubica
Hvala vam od srca, devojke! Baš sam srećna, i nekako zbunjena, sanjala sam da će biti user posted image ali kad sam se probudila bila sam ubeđena da neće biti user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 401
16.8.2015 9:35:39   
emicaa
Vidi se Bubo vidi user posted image čestitaaaaam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 402
16.8.2015 9:36:11   
vocicana
Cestitam Bubi! Neka je sve lako I lepo skolski!!!! Jeeeee user posted image user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 403
16.8.2015 9:36:55   
AnaAna1
Vidi se, bas je melem za oci user posted image hehehe
Cekaj jel bese imas 2 devojcice do sada?
Ajde neka ovo bude onda jedan deckic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 404
16.8.2015 9:37:57   
vocicana
Ma kakvi nece! Jao kako sam srecna I ponosna na tebe! Kazem je, plodan juli I avgust! user posted image user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 405
16.8.2015 9:41:11   
BubaBubica
Da, imam dve devojke, može pojačanje za muža user posted image kinezi predviđaju dečaka user posted image

Hvala vam još jednom, ja ću da vas prašim svaki dan da vas jednu za drugom povučem u trudničke teme user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 406
16.8.2015 9:42:48   
AnaAna1
Ajde ajde vuci nas a mi navijamo da bude jedan user posted image user posted image za tatu user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 407
16.8.2015 9:48:33   
vocicana
Po mojoj trudnici kinezi predvidjaju devojcicu user posted image , ali neka su nam zivi I zdravi, samonneka se radjaju.

Direktna veza do poruke: 408
16.8.2015 10:01:36   
Anoniman
bubice cestitamuser posted image

a kinezima ne verujte, meni su prognozirali sadauser posted image ali ipak stize, Boze zdravlja moja Nora!♡

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 409
16.8.2015 10:07:15   
BubaBubica
Ma kinezi su samo zabava, meni su za prvu prognozirali user posted image a devojčica je, za drugu user posted image i tu su jedino pogodili user posted image Videćemo sad, mada ja se ne bi bunila ni da je devojčica, a ni da je dečak, takoreći svejedno mi je user posted image

Hvalaa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
16.8.2015 10:10:04   
Anoniman
samo neka su zivi i zdravi sviuser posted image user posted image nema Klarite na rr, na moru je ona kada izracuna i njena kugla to je touser posted image

Direktna veza do poruke: 411
16.8.2015 11:31:20   
Yellena008
Buboooo divnooooo cestitam od srca....jao kako lepe vesti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 412
16.8.2015 11:39:34   
Tanjica81
Čestitam Bubo! Divno. user posted image

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 413
16.8.2015 12:17:43   
IVA 11
Čestitke bubo! user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 414
16.8.2015 14:51:40   
BubaBubica
Hvala drage moje user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 415
16.8.2015 15:07:34   
borica

IZVORNA PORUKA: marinchica

samo da se javim,pijem ocajnicu, ali jednom dnevno uglavnom. ne znam jel mi se cini ili ne, ali nesto jurim muza od kad je pijem user posted image a tek je proslauser posted image .

Marincice i kode mene je ocajnica povecavala zelju za sexom.Super sto je pijesuser posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 416
16.8.2015 15:10:43   
borica

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Bože trudna saaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da verujem!!!! Test pokazao user posted image user posted image ali, izgleda da je ovulacija bila kasnije pa se jeeedva vidi druga, na prvi mah čak sam pomislila da je nema, ostavim test, pogledam ponovo, nazire se. Jel se to meni čini? Ne!! Tu je ! Nije evaporcijska, mada se tako vidi ali je rozeeeee user posted image user posted image

Cestitam!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 417
16.8.2015 15:28:35   
marinchica
Cestitaaaaaaam! user posted image user posted image Divno Buba!

Direktna veza do poruke: 418
16.8.2015 15:31:27   
marinchica
Mislim da prosli put kad sam je pila nije bas toliko. Sad sam uzela iz Apotekarske ustanove...neko malo pakovanje. Pitam ja nju "jel imate ocajnicu?" Kaze ona "mislite Macinu travu?" Ma rekoh da. Ona se smeje kao..."nemamo mi ovde ocajnice." E pa rekoh "evo ja sam vam usla ocajna." Cudna neka apotekarka...
bas joj nije uspeo fazon...ali caj jesteuser posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 419
16.8.2015 17:24:17   
bumba
Cestitam ma supeeeeeeerrrruser posted image user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 420
16.8.2015 18:25:56   
AnaAna1
Ja malopre dosla kuci i nesto mi pade na pamet da izmerim temperaturu, kad ono 37.3 user posted image inace mi je 37.0 i preko toga temperatura samo kad sam bolesna, a sad se osecam super... osim sto danas i juce osecam pritisak u glavi i vratu... kupih danas jedan Baby Rapid (u 5 apoteka sam bila nema ni jedan osetljiviji od njega trenutno) da ga uradim ujutru pa da vidimo da nije do toga user posted image

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 421
16.8.2015 18:47:03   
BubaBubica
AnaAna meni je tako sve višlja bila, juče je išla čak i do 37.6, pištao toplomer da imam povišenu temp user posted image Temp i jeste višlja kad je trudnoća u pitanju user posted image Navijam jako i vučem i zaprašujem user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 422
16.8.2015 20:11:09   
vocicana
A po tvom grafu I svemu, sigurno jesi. Jedva cekam da nam to I potvrdis! user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 423
17.8.2015 7:46:55   
Tanjica81
Dobro jutro...

Samo da provirim da li se Ana javila...

Vučem vas. user posted image

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 424
17.8.2015 7:57:21   
AnaAna1
Ana se javlja i ne zna sta da napise. Juros u 6 uradim test i negativan je bio beo kao sneg, sve do pola 7 sam buljila u njega s vremena na vreme ali nista i nastavih da spavam. Sad posle 2h kad sam se probudila test se osusio od stajanja i ona linija gde treba da bude druga crta se vidi ali nije roze boje nego providna... kao da je ispunjena vazduhom i vidi se. Mozda zato lepo pise da se ne ocitava test posle 30 min zbog te linije koja se mozda pojavi kad se osusi test. Jel imao neko slicna iskustva?

Nemojte da mi predlazete da idem da radim betu nesto mi se ne bode u venu samo zbog radoznalosti, radje su sacekati jos dan,dva hehe

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Dan ili noc
magnetic

Kada ste se porodile?Zanima me cisto procentualno

preko dana (66%)

nocu (34%)

Ukupan broj glasova: 100

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here