Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:25:02
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala vam od srca, devojke! Baš sam srećna, i nekako zbunjena, sanjala sam da će biti ali kad sam se probudila bila sam ubeđena da neće biti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:35:39
|
|
|
|
emicaa
|
Vidi se Bubo vidi čestitaaaaam
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:36:11
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam Bubi! Neka je sve lako I lepo skolski!!!! Jeeeee
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:36:55
|
|
|
|
AnaAna1
|
Vidi se, bas je melem za oci hehehe Cekaj jel bese imas 2 devojcice do sada? Ajde neka ovo bude onda jedan deckic
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:37:57
|
|
|
|
vocicana
|
Ma kakvi nece! Jao kako sam srecna I ponosna na tebe! Kazem je, plodan juli I avgust!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:41:11
|
|
|
|
BubaBubica
|
Da, imam dve devojke, može pojačanje za muža kinezi predviđaju dečaka Hvala vam još jednom, ja ću da vas prašim svaki dan da vas jednu za drugom povučem u trudničke teme
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:42:48
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ajde ajde vuci nas a mi navijamo da bude jedan za tatu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 9:48:33
|
|
|
|
vocicana
|
Po mojoj trudnici kinezi predvidjaju devojcicu , ali neka su nam zivi I zdravi, samonneka se radjaju.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 10:01:36
|
|
|
|
Anoniman
|
bubice cestitam a kinezima ne verujte, meni su prognozirali sada ali ipak stize, Boze zdravlja moja Nora!♡
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 10:07:15
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ma kinezi su samo zabava, meni su za prvu prognozirali a devojčica je, za drugu i tu su jedino pogodili Videćemo sad, mada ja se ne bi bunila ni da je devojčica, a ni da je dečak, takoreći svejedno mi je Hvalaa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 10:10:04
|
|
|
|
Anoniman
|
samo neka su zivi i zdravi svi nema Klarite na rr, na moru je ona kada izracuna i njena kugla to je to
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 11:31:20
|
|
|
|
Yellena008
|
Buboooo divnooooo cestitam od srca....jao kako lepe vesti....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 11:39:34
|
|
|
|
Tanjica81
|
Čestitam Bubo! Divno.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 12:17:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Čestitke bubo!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 14:51:40
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala drage moje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 15:07:34
|
|
|
|
borica
|
IZVORNA PORUKA: marinchica samo da se javim,pijem ocajnicu, ali jednom dnevno uglavnom. ne znam jel mi se cini ili ne, ali nesto jurim muza od kad je pijem a tek je prosla . Marincice i kode mene je ocajnica povecavala zelju za sexom.Super sto je pijes
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 15:10:43
|
|
|
|
borica
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Bože trudna saaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da verujem!!!! Test pokazao ali, izgleda da je ovulacija bila kasnije pa se jeeedva vidi druga, na prvi mah čak sam pomislila da je nema, ostavim test, pogledam ponovo, nazire se. Jel se to meni čini? Ne!! Tu je ! Nije evaporcijska, mada se tako vidi ali je rozeeeee Cestitam!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 15:28:35
|
|
|
|
marinchica
|
Cestitaaaaaaam! Divno Buba!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 15:31:27
|
|
|
|
marinchica
|
Mislim da prosli put kad sam je pila nije bas toliko. Sad sam uzela iz Apotekarske ustanove...neko malo pakovanje. Pitam ja nju "jel imate ocajnicu?" Kaze ona "mislite Macinu travu?" Ma rekoh da. Ona se smeje kao..."nemamo mi ovde ocajnice." E pa rekoh "evo ja sam vam usla ocajna." Cudna neka apotekarka... bas joj nije uspeo fazon...ali caj jeste
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 17:24:17
|
|
|
|
bumba
|
Cestitam ma supeeeeeeerrrr
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 18:25:56
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ja malopre dosla kuci i nesto mi pade na pamet da izmerim temperaturu, kad ono 37.3 inace mi je 37.0 i preko toga temperatura samo kad sam bolesna, a sad se osecam super... osim sto danas i juce osecam pritisak u glavi i vratu... kupih danas jedan Baby Rapid (u 5 apoteka sam bila nema ni jedan osetljiviji od njega trenutno) da ga uradim ujutru pa da vidimo da nije do toga
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 18:47:03
|
|
|
|
BubaBubica
|
AnaAna meni je tako sve višlja bila, juče je išla čak i do 37.6, pištao toplomer da imam povišenu temp Temp i jeste višlja kad je trudnoća u pitanju Navijam jako i vučem i zaprašujem
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 16.8.2015 20:11:09
|
|
|
|
vocicana
|
A po tvom grafu I svemu, sigurno jesi. Jedva cekam da nam to I potvrdis!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 17.8.2015 7:46:55
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro... Samo da provirim da li se Ana javila... Vučem vas.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 17.8.2015 7:57:21
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ana se javlja i ne zna sta da napise. Juros u 6 uradim test i negativan je bio beo kao sneg, sve do pola 7 sam buljila u njega s vremena na vreme ali nista i nastavih da spavam. Sad posle 2h kad sam se probudila test se osusio od stajanja i ona linija gde treba da bude druga crta se vidi ali nije roze boje nego providna... kao da je ispunjena vazduhom i vidi se. Mozda zato lepo pise da se ne ocitava test posle 30 min zbog te linije koja se mozda pojavi kad se osusi test. Jel imao neko slicna iskustva? Nemojte da mi predlazete da idem da radim betu nesto mi se ne bode u venu samo zbog radoznalosti, radje su sacekati jos dan,dva hehe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Dan ili nocmagneticKada ste se porodile?Zanima me cisto procentualnopreko dana (
66%)
nocu (
34%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!