Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 14:45:47
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ja sledeci mesec idem na folikulometeiju Naravno pod uslovom da dobijem u cetvrtak
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 15:57:39
|
|
|
|
vocicana
|
E pa neces! Da Bog da ne dobila!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 17:23:57
|
|
|
|
vocicana
|
Razumem te, da si nervozna, ja sam na pocetku pa mi dodje dan da bi iz koze izasla. Da ne tupim previse na ovoj temi. Dovodim ove cekalice, pa hajde covece da vidim jos koji pozitivna testic do kraja avgusta. Ja vam dolazim tamo sledece nedelje, ali nemoj da nas zaboravis , javljaj nam se I kada bebironac dodje.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 17:28:27
|
|
|
|
vocicana
|
Lep moja Didy, saljem ti 100% pozitivne enrgije, punu torbu folikula I jos vecu torbu punu osmeha! Lepo I detaljno se ispregledaj, budi strpljiva I temeljna, srecica jos nije dosla ali doci ce
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 17:32:13
|
|
|
|
BubaBubica
|
još nema! Popila sam pre podne šumeću magnezijuma pa sada nema ni grčeva. Mislim, meni ide u korist
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 18:19:24
|
|
|
|
vocicana
|
Superiska, pa to zelim da cujem. Navijam drugarice, uradi ujutru testic, hajde ako jento prvi dan kasnjenja a vidim da si nestrpljiva. Ja sam bila najgora od sve dece. Nisam ni htela da ga radim
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 18:50:13
|
|
|
|
AnaAna1
|
Danas sam bila kod drugog doktora u domu zdravlja jer me je ova juce istraumirala svojim dernjanjem (ovog puta na preporuku i super je) i reko mi je sutra da dodjem da me pogleda na UZ, a da sledeceg meseca odradimo folikulometriju po prvi put,sto mi baaas odgovara jer mm nece da bude tu bas tih 10ak dana oko ovulacije ali bi mogo da se zaleti kuci pre pucanja folikula a taman sam mislila dabplatim privatno folikulometriju sledeceg meseca da ga nebi propustili jer bi mogo samo 1 dan od tih 10 da se zaleti kuci ej a jel cu da budem bas kreten ako sutra (10.dan posle O) uradim test, cisto ako je da ne idem na UZ da se maltretiram ??? Malo je rano, a?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 20:48:36
|
|
|
|
Yellena008
|
Ana mozda je rano...sacekaj jos malo...znam da te zanima, mi cekalice smo nestrpljive ali nije ti jos vreme...pusti jos koji dan pa da ti lepo pokaze
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 14.8.2015 21:11:02
|
|
|
|
bumba
|
Moj stav je da sam radila i cu raditi test prije ocekivane mece...Ciklusi su mi na 26-27 dana ....23 dc beta bila 90....Prirodna trudnoca Meni nista ne znaci cekati da kasni...Samo sledeci put betu necu raditi vec samo testic
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 7:59:20
|
|
|
|
AnaAna1
|
Negativan je bio naravno, nisam ni ocekivala da mi pokaze nesto ovako rano nego eto malo da me prodje volja da ubijem dosadu dok cekam jos 4 dana haha Sad dodjoh sa UZ, kaze doktor da je sve ok generalno aliiii maaalo je zadebljan endometrijum i to moze da mirise na trudnocu ali jos je rano, tako da cekamooo ili pa sledeci mesec folikulometrija
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 8:22:07
|
|
|
|
AnaAna1
|
I samo da kazem da je debljina endometrijuma 15mm 10.dan posle ovulacije, ako to nesto moze da znaci :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 8:37:51
|
|
|
|
vocicana
|
Pa znaci, ali sacekaj, malo budi strpljiva.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 8:42:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Od mog testa naravno opet ništa Trknuću u apoteku danas definitivno, ako ne budem toliki baksuz i sutra dobijem, zato i ne žurim sa njim. Ako i jesam trudna, neće nigde pobeći.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 8:45:00
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ko da bude strpljiv? Ja? teze malo nestrpljiva sam po prirodi
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 8:52:13
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ako imaš one testove i ja bi tako
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 9:12:41
|
|
|
|
vocicana
|
I ja sam tako radila pa sam resila da sacekam. E a onda sam se I precekala [sm=smiley4.gif da su me pitali pa kada ces da ga radis, ja sam se onda plasila da ne zateknem opet negativan odgovor bez obzira na simptome koje sam imala.]
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 10:33:21
|
|
|
|
IVA 11
|
Zdravo drage drugarice. Kako ste? Srećno svima i puno pozitivnih testova želim. Mi ne odosmo na insemnaciju, jer smo bili bolesni, pa ostavismo za septembar. Do tad prirodni radovi, pa ako bude-bude. Plodni dani su mi zvanično od juče počeli, O očekujem za dva dana, pokrićemo sve, pa dako ne dobijem :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 11:20:32
|
|
|
|
vocicana
|
Dace Bog da ne dobijes, uh, uh, da bude sto vise , bas me to raduje. Jedino me sve danas radujete VI devojke. Dan mi je grozan, poceo je svadjom, pa mi prija da citam vase postove, divne ste. Ja sam puno od jutros.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 11:39:01
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ne smes da budes vockice jer si !!! I to mora stalno da ti bude u glavi! Kad bese ides da cujes srculence na UZ?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 11:45:43
|
|
|
|
BubaBubica
|
Meni se stalno uveče plače uzimaj vitamine, magnezijum i kompleks vitamina B opušta, neće da ti škodi a pomoći će ti puno. Znam kako ti je draga, samo duboko disanje i misli na lepe stvari, proćiće i prvo tromesečije
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 11:48:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Vocicana mani se nerviranja i ruznih misli, nebitne ljude koji te nerviraju izbaci iz zivota. Sad u tebi raste jedan zivot koji je vredan toliko da sada mislis samo na ti tačkicu i sebe. Glavu gore! Ostale crtice bacite se na posao, polako ali sigurno, do cilja se uvek dođe, samo nema nerviranja a ni odustajanja.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 12:34:13
|
|
|
|
vocicana
|
To je nesto sto mi drugi reziraju svakog dana, nekada manje nekada vise. Mnogo sam tuzna I nema te misli koja me moze podici sada. Bez obzira na bebu I sve, previse sam razocarana. Pijem ja sve, ali nista ni jela nisam od jutros, totalno sam nikakva. Hvala na recima podrske, trebace mi samo malo vremena da se sredim.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 13:26:04
|
|
|
|
AnaAna1
|
To samo moze bebi da skodi i nista vise, ajde sad brzo osmeh i idi jedi nesto kvalitetno Ajde ajde nismo navikle na tebe u down-u, obicno si ti ta koja tesis druge
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 13:57:36
|
|
|
|
vocicana
|
Trebace mi vremena da se malo sredim. Retko sam neraspolozena, ali danas mi je grozan dan. Javicu se malo kasnije.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 15.8.2015 19:46:23
|
|
|
|
vocicana
|
Evo mene , malo sam progledala, hvala devojke na podrsci. Nadam se da ste sve dobro. , sve vas!!!
|
Anketa
Kraljica humora na RR-u:-))))Ko je po vasem misljenju najzabavnija licnost od ponudjenih?Lanajelena (
18%)
Choopa Chups (
18%)
Popadija Mara (
22%)
Jelena 038 (
21%)
BubaMira (
20%)
Ukupan broj glasova: 258Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!